Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçlı bebek yanma yapar derler ya, öyle bir inanış var ya ondan diyoruuuum Bi de benimki her gün ve aşırı olduğu için kıvırcık herhalde diye düşünüyorum Çünkü bu ihtimal var eşimden dolayı
Ben geldim :) minigimi sirk gosterisine götürdüm eğlendik geldik :)) nasilsiniz kızlar bakalım :)
Senin çocuğun mu vardı ki, miniğin kim
her ihtimale hazırlıklı ol diye canım
Vay be.Ben pek sevmem çikolata bir kaç tane var yiyebildiğim.Elma şekerini tercih ederim katilime duyurulur diyeceğim ama kargom yolda .İçime doğuyor elma şekeri var o kutunun içindeBen de size inat buraya elmaşekerimi yerken foto koyacağım o çeşme de görsün bakalım nasıl yenir elma şekeri hıh
Benim velet bayağı bildiğin bonus, ama bugün babası saçlarını kestirdi, gözüme tuhaf görünüyor yeni kırpılmış koyun gibi:26:
Hööff..hep bi entrika..Hep bi şaşırtmaca..Hep sorular..Ondan sonra niye içiyo Nursel? Bundan içiyo Nursel.
İyi hafta sonları canım , aldığın aynaya bayıldımİnşallah abla
Bir cumartesi çalışmasının daha sonuna yaklaşmış bulunmaktayım
Kendime iyi hafta sonları diler sizleri de öperim
Aksilik işte,sinirlerim bozuldu.
Paketim pazartesi elinde olacak kurbanımın.
Haha yok be tatlim kardesim :) 6.5 yaşında minik bi prensesim var :)
Haha yok be tatlim kardesim :) 6.5 yaşında minik bi prensesim var :)
Tatlım msj kutuna bak.her ihtimale hazırlıklı ol diye canım
İyi hafta sonları canım , aldığın aynaya bayıldım
Güzel yüzüne hep güzel günlerde bak aynana elmadilimi :108:
Canım olsun sıkma canını , kurbanın biraz daha merakta kalacak demek ki
İyi hafta sonları canım , aldığın aynaya bayıldım
Güzel yüzüne hep güzel günlerde bak aynana elmadilimi :108:
Kızlar hepinizin aldıkları birbirinden güzel ya güzel günler de kullanın , alanların keselerinin , gönüllerinin bereketi bol olsun .
Aklıma geldikçe yazıyorum yoksa hepsi muhteşem
Ümran öumlupun süpermiş canım kesene bereket , ikramaya güzel günlerde kullan , kutlama mumları eksik olmasın üzerinden
Çiçek canım senin hediye resimleri eksik olabilir mi ? İki kutu var ? :26::26::26:
İlk defa duyuyorum, o kadar gelişimi var onlar yapmıyor da saçı mı yanma yapıyor:26:
O zaman benimki keltoş olacak. Kısa bi süre hariç mide problemim olmadı çok şükür
Ben rüyamda hep görüyorum bebeğimi, fazla saçı yok. Ayyy bi rüyamda da bebeğim doğmaya başlamış, kafası elime geliyordu, saçlarına dokunmuştum. Çok korktum bu rüyadan, erken doğacak diye korkuyorum hep
Aaa bunu duymamış olmana çok şaşırdım. Özellikle eskiler hemen bu yorumu yapıyorlar bana. Bu arada senin minik kuş kız mı erkek mi canım?
Rüyamda ben de hiç görmüyorum miniğimi... Ama sen de erken doğmasından korkma sakın. Rüyada doğum yapmak iyidir
:18: tamam bakarım da o zebaniyi niye koydun ki şimdi:18:
Hoşgeldin naz....ben geldiimmmmm vee hemeennn geçmişe dalıyoruummm
Erkek canım benimki... Hamile kaldığımı bile testten önce rüyada gördüm. Sonrasında da aylardır defalarca gördüm rüyamda. Tahmin edebiliyorum nasıl birşey doğuracağımı