- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ümran cnm diğer topikten hediyelerin gelmiş güle güle kullan
ozaman şüpehelenmeye devam
senin katilin sana yazmadımı whatsaptan
pek güzelmiş beğendim
Hala senin katilin diyor, Asmucum oyun oynamana gerek yok, artık herkes biliyor senin benim katilim olduğunu.
katilim dün kargomu vermiş pztsi ya da salı gelir galiba pttye vermiş olsun geç olsun güç olmasın demişler birkaç gün daha heyecanla bekliyeceğim
kurbanım bugün verecektim bende ama aksilikler yakamı bırakmadı hiçbir şeyin eksik olmasını istemiyorum inş pazartesi vereceğim kargonu
Günaydın,hayırlı cumalarınız olsun inşallah hanımlar.
Üzülme kuzum ben senin de katilin olurum.
saolasın bacım seninde cuman mübarek olsun
sen ni zaman yollyon bakem hediyeleri elimde bitek sen varsın senide kaybedersem umutlarım tükenicek
bunun aynısı ama renkleri pudra pembesi ve krem yaptım inş beğenir kurbanım baya uğraştım çünkü elimde tek tek kestim bunu yapan bayan kalıpla kesmiş
Eki Görüntüle 988086
Ptt'nin sağı solu belli olmuyor. Bugün ya da yarın gelir canım. Pazartesi salıya kalacağını sanmam.
Benim katilim de pazartesi kargonu vereceğim demişti, yoksa sen benim katilim misin
Üzülme kuzum ben senin de katilin olurum.
bende yapmak istiyorum bundan keçeden oluyo heralde nerden buluyon gııı keçeyi bende alayımda yapam
Benim arkadaşım üzülmüş,ben onun için katil olmazmıyım.
ne yani değilmisin off true offf azcık olumlu konuş barii
saolasın bacım seninde cuman mübarek olsun
sen ni zaman yollyon bakem hediyeleri elimde bitek sen varsın senide kaybedersem umutlarım tükenicek
cnm ben izmirdeyim kemeraltı hisarönünden alıyorum keçeyi istanbuldaysan bulman daha kolaysizinçarşılarınız falan daha çok ya
bursadayım ben de aslında çarşıya çıksam bulurum heralde
Anamm bursada mısın?ben bursadan geldim istanbula.
bursadayım ben de aslında çarşıya çıksam bulurum heralde