- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
çok mutsuzum kızlar
bugün telefonuma yeni kılıf aldım çok beğenerek.. neyse taktım
sonra otobüse bincektim ve tel elimden düştü.. resmen tekerlek üstünden geçti
ekranı çatladı mahfoldu
eşimin hediyesiydi çok seviyodum telefonumu.. yapılır mı yapılırsa kaça yapılır hiç bilmiyom
off off
Oyy Kıyamam sen bi elma şekeri gonder o halde bana
? Honk diye kaldım :-D:-D
Bende diyorum ama tik yok arkidis off of
Kızlar katilimde yazmıştım bayağı ama ser veriyo sır vermiyor. Çok güzel ve çıtı pıtı benim katilim çok şeker
Çok yormuşsun canım kendini , yarın toparlanırsın inşallahçok da annenin aferinleri kendine getirir seni
çok mutsuzum kızlar
ekranı çatladı mahfoldu
eşimin hediyesiydi çok seviyodum telefonumu.. yapılır mı yapılırsa kaça yapılır hiç bilmiyom
off off
s4 canım.. kimbilir kaç isticekler şimdi
ayy annemler geldi dee onlara dalmışımmm
yaa gönderirim ama kimseye söylemeden gönderirim hülya abla kızıyooo :18::18:
yaa o kadar çok eşya getirmişler ki evin ortasına çöktüler resmen benim temizligimi fark edemediler bileama iyi de oldu annem kesin kusur bulurdu böylecee onların üzerine yıkarım kusurları
Saatlerce temizlik yaptın kuzum ne kusuru bulacak , gurur duymuştur kızım bana hazırlık yaptı diye
[/COLOR]
[/B]Saatlerce temizlik yaptın kuzum ne kusuru bulacak , gurur duymuştur kızım bana hazırlık yaptı diye
bugun benim şanslı günümmannemler de bileklik almışlar bana hediyelerime de kavuştum telefonum da geldi yarın da sevgilimi görecem daha ne olsun
çeşminazzzz...
burada bır garip aşkyokolmak vardı demıyosun katılımı arıyorum..bana yardım etsene kıızzz...
ipucum yok.şüphelendiğim kimsede yok.
duygusal karmaşalarım mevcut
Fotoğrafları ben de koydum kızlar :)
Yakında Kazen de abla diyecek.Yaşım 32 kuzum, ne istersen onu de.Aha bu Bırcıyla Çeşme bana abla diyo diye herkes büyük sandı beni.Ondan sonra niye içiyo Nursel? Bundan içiyo Nursel.
Ben Hülya'dan bir yaş büyüğüm,bana da teyze deyin..
true teyzemi diyelimmm
Gel ahretliğim gel, elma rendeliyorum, malum dişler kesmiyor rendeleyip kaşık kaşık yeriz.Ondan sonra da sallarız bi Kalsiyum sandoz oohh değme keyfimize
Dohtırmı? Bekar mı?benim torun var bekar ona uapalım yoksa evleneceği yok.
ay ne güldüm sabah sabah size millette benim halime gülüyo neye koptu sabah sabah diyee :86::86::86::86::86:
öle deme ablaa yaa o kadar okudum mimar oldum ben, 5 bilemedin 10 seneye tamamdır o iş ben zengin oluruumm
çok mutsuzum kızlar
ekranı çatladı mahfoldu
off off
bugun benim şanslı günümmannemler de bileklik almışlar bana hediyelerime de kavuştum telefonum da geldi yarın da sevgilimi görecem daha ne olsun
Günaydın kızlaaaaar. Çok açım ben çooooook
aynen bende çok açım yukarda patronlar kahvaltı keyfindeler biz aşağıda açlıktan ölüyoz
Gizlice kaç ordan bana gel, beraber kahvaltı edelim. Onlar da keyif yapmayı görsün
ay imkan olsa gelirim valla cnm ya hem bebiş severim birazcık
Ben de tek başına kahvaltı etmemiş olurdum, ne güzel olurdu yaa
Bebiş daha göbişimde ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?