- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Doğru anladın kuzum..Hah, benim kafa da iyice karıştı. Asmun, senin katilinin amante olduğunu yazdı he? Doğru mu anladım?:26:
aahh dedeemmm vaahhh dedeeemmm yaktıınn yaaaa benniiiiiii
bu genç yaşta kargoculara göz diktirttin beeennniiii :84: :84:
sanırım ortalığı karıştırdım :26::26::26:
true bekar dedi.. ve amante ile ilgilendiğini gördümbu yüzden true nin kurbanı amante
falkonda bekar demişti.. ve naz a kargon bir saatte gelecek dedi.. bu yüzden falkon ve naz ı birbirine katil kurban yaptım
hulyaaaa benimki olabilirbende aşkından yanıyorum
Ha sen benim kurbanımın amante olduğunu düşünüyorsun,doğru mu?sanırım ortalığı karıştırdım :26::26::26:
true bekar dedi.. ve amante ile ilgilendiğini gördümbu yüzden true nin kurbanı amante
falkonda bekar demişti.. ve naz a kargon bir saatte gelecek dedi.. bu yüzden falkon ve naz ı birbirine katil kurban yaptım
Katilin keşke haber verseydi kargoyu yolladığını, o zaman beklerdin canım.
O kadarı da sürpriz olmayıvesin, ben haber verdim kurbanıma
eneemmmmmm birbirine girmiş buralar ben kargomu yolladım kurbancığıma ulaştırdım yollamayanlar düşünsün ohhh :82:
Ha sen benim kurbanımın amante olduğunu düşünüyorsun,doğru mu?
Ben katilim amante diye anladım.
Amma karıştı ortalık.
falkon dimi yaa benim katilim ben yanlış anlamadım yanii doğru dimiikatilimi whatsap tan taciz edeyim bari biraz
Hımm..Anladım şimdi.Doğru anladın kuzum..
Bende nerden biliyorsun?ben neyi kaçırdım dedim.
Haklısın galiba.Ben de bi mesaj atıvereyim bari.Gerçi şu an kendisi iş yerindedir bana ev adresi vermiş ancak iş çıkışı alabilir ama olsun atayım bi mesaj da seviniversin kurbancığımKatilin keşke haber verseydi kargoyu yolladığını, o zaman beklerdin canım.
O kadarı da sürpriz olmayıvesin, ben haber verdim kurbanıma
Olabilir de olmayabilir de.nasıl bir karıştı buralar
true nin kurbanı amante diyorum
falkonda naz ın ama sadece tahmin bunlar
Hımm..Anladım şimdi.
Haklısın galiba.Ben de bi mesaj atıvereyim bari.Gerçi şu an kendisi iş yerindedir bana ev adresi vermiş ancak iş çıkışı alabilir ama olsun atayım bi mesaj da seviniversin kurbancığımHeyecan dorukta!
Hımm..Anladım şimdi.
Haklısın galiba.Ben de bi mesaj atıvereyim bari.Gerçi şu an kendisi iş yerindedir bana ev adresi vermiş ancak iş çıkışı alabilir ama olsun atayım bi mesaj da seviniversin kurbancığımHeyecan dorukta!
sayende benim tuzum kuru uzaktan izliyorum karmaşıklığı sadece
ben kurbanıma c.tesi yollayabilcem sanırım pöffbelki bi umut sabahtan işe gelmeden yollar mıyım :26:
kısmet yine de.. evde kutu bana bakıyo ben ona
benim katilim de haber verdi ki güzel annecimm :44: hatta bugun telefonumu almak için çarşıya inecektim ondan bile vezgeçtim evde kırıp dizimi oturacam dieamma velakin annem sabah uykumdan kaldırdı beni dedenin tomografisi var, ben buralardan kalkıp gelene kadar geç kalır sen dedenle tomografi çektirmeye git die söz konusu saglık olunca da erteleyemiyorsun tabi ki, mecburen hastaneye gittim, ben hastanedeyken gelmiş kargo yoksa ben bugun kargom gelmeden yolun karşısındaki bufeye bile gitmeyi düşünmüyordum
senidemi silicem hülya :26::26::26: ev adresi iş adresi pff
püff ben iş adresimi vermiştim bizimla deyılsın :26:
Ayakkabı kutusu muKenarına köşesine paralar ayy pardon hediyeler sıkışmış olmasın
Bugün gönderiyorum ammaaaa sana mı bilemem :)
Ayakkabı kutusu güzel bir çözüm,hem güzel bir kağıtla kaplanabilir.
Canım kutunu büroya getir, kargoyu da arayıp büroya çağır. Kapıdan da alıyorlar kargo göndereceğin zaman.
Niye bu kadar sıkıntı yaptın ki
Canım ben haberin yoktu da çıktın sandım. Keşke sabah erkende arayıp şubeden alacağım deseydin, garanti olurdu:26:
Canım ben haberin yoktu da çıktın sandım. Keşke sabah erkende arayıp şubeden alacağım deseydin, garanti olurdu:26:
elde taşıncak büyüklükte değil ben pek sevmiyom öyle elimde kutuyla dolanmayı
arabayla da gelmiyorum işe toplu taşıma ile geliyom
sıkıntı oluyo birazcık :26:
Kurbanın için azıcık katlanıver kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?