Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende canım yaYa kızlar benim gerçekten umudum kalmadı katilimle ilgili![]()
niye beni kimse aramıyor sormuyor anlamıyorumm ben unutulucak kızmıyım sylesenize:26::26:
bende sey_ren de kara kıldım ama yine de ses seda yok anam katilimden bi mesaj ataydı bari![]()
Hediyeler kargolanmaya basladi demek :)) o zaman hediye topiğimizin açılma vakti gelmiş heyecan var mi kızlar :) ben ya yarın ya perşembe yolluyorum kurbanıma duyurulur :))
aaaa sen neden ipucu vermedin burcu yada ben mi kaçırdım acaba ben miyim kurbanın :44::44::44::44: azıcık bi ipucu vereydin iyidiHediyeler kargolanmaya basladi demek :)) o zaman hediye topiğimizin açılma vakti gelmiş heyecan var mi kızlar :) ben ya yarın ya perşembe yolluyorum kurbanıma duyurulur :))
benim hediyelerim yarın gelir mi kikatilciğim gelir dediii
çok güzel bi duygu yaa özellikle katilim kim çıkıcak onu çok merak ediyorum
eleye eleye bi aşkyokolmak kalmıştı listemdebi de topiğe gelmeyenler
benimki de bugün verilmiş acaba yarın gelir mi ben de merak içindeyim kim olduğunu öğrenmek istiyorum en çok
ve bugün yine bir araştırma yapıp çiçek22 de karar kıldım![]()
Eğer katilleriniz türkiyenin diğer ucunda değilse yarın gelir kızlar merak etmeyin
Benim katilim de bu haftaiçi verecek inşallah kargoya. Hediyelerden çok katilimin kim olduğunu merak ediyorum.
Öyle sevdim ki onuSeçtiği hrşeyi çok beğeneceğimden eminim. Kibrit çöpü dahi yollasa beğenirim ben
![]()
Eğer katilleriniz türkiyenin diğer ucunda değilse yarın gelir kızlar merak etmeyin
Benim katilim de bu haftaiçi verecek inşallah kargoya. Hediyelerden çok katilimin kim olduğunu merak ediyorum.
Öyle sevdim ki onuSeçtiği hrşeyi çok beğeneceğimden eminim. Kibrit çöpü dahi yollasa beğenirim ben
![]()
Teşekkürler fıstık..
Anlat, anlat buraların Gönül ablasıyım ben, gel yamacıma
Canım, selam bu topicte pek konuşamadık, eee nasılmış bebişin?
Kuzum evet bir kaç şey yaşadık yumurta kafalar da istediğim gibi olmadı ço kacele ettiğim için.Sağlık olsun ne yapalım
He..nedense herkes öyle hissediyo, çıkar çıkar az sabır..
Kızlar benim hediyelerim kargoya verildi![]()
ayyyyy benim katilim aramadı bile beniiiiibenim kargom gelemicek sanırım
inşallah canım inşallah yada beni sevmediöyle deme canım benim yaaa![]()
bak bende hala aramadım kurbanımı, özellikle heyecanlansın diye aramadım, yarın kargoya vermeden önce msj atmayı düşünyorumsenin de öyledir mutlaka gelir merakk etme
![]()
inşallah canım inşallah yada beni sevmedi![]()
aayyyy yoh canım ölmesin beni sevsin yeterseni sevmeyenn ölsün bee peehhh![]()
aayyyy yoh canım ölmesin beni sevsin yeter![]()
sever seveerrrseni de seveerrr Elif Nisa yı da seveerrr
![]()
aaaa sen neden ipucu vermedin burcu yada ben mi kaçırdım acaba ben miyim kurbanın :44::44::44::44: azıcık bi ipucu vereydin iyidi![]()