Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım güle güle bende toparlanırsam çıkıp alıcam bendeben kurbancıkımın son hediyelerini ve hediye paketlerini almak üzere çarşıya yollanıyorum hatunlar görüşürüüzzz![]()
ben kurbancıkımın son hediyelerini ve hediye paketlerini almak üzere çarşıya yollanıyorum hatunlar görüşürüüzzz![]()
O ben olabiler miyim?benim kurban evli mutlu çocuklu hatta doğurmuş diye bas bas bağırdım ben![]()
![]()
Günaydın şekerim, geçen topiğin şarkısını yolluyorum sana...'Kimbiiliirrrrrr, kimbiiliiirrrr,kimbiiliirrr,kimbiiliirrr?'kızlaaaarrr, günaydıınn :) nasılsınız?
aaa ben de neden bulamıyorum katilimi diyordum. demek ki senmişsin benim katilim.
günaydııınn![]()
Allah Allah, kendini tanıtmamış mı?Mesaj attım canımcım Geranio'ya az önce..
Siz hepiniz şey yaptınız ben daha hiç bişey yapamadım
![]()
ZuzuummmmAman be hih.
Kiskaniyorum inceden abla bak. Rakiplerim artti bu ne ya![]()
ben kurbancıkımın son hediyelerini ve hediye paketlerini almak üzere çarşıya yollanıyorum hatunlar görüşürüüzzz![]()
ah git alseninle görüşmediğim her gün azap zindan bana
![]()
O ben olabiler miyim?
Günaydın şekerim, geçen topiğin şarkısını yolluyorum sana...'Kimbiiliirrrrrr, kimbiiliiirrrr,kimbiiliirrr,kimbiiliirrr?'
Allah Allah, kendini tanıtmamış mı?
ZuzuummmmSana kıskanmak yakışmaz
Bi öpücük ver bakiyim.
Bana da alllll![]()
kimseler kamamış topikte akşam eve giderken hediye paketi alıcam
birde çikolata falan alacağım kurbanıma
birde mektup işi var tabi işin ilginç yanı ben hiç sohbet edemedim kurbanımla
hiç uğramıyo buralara malesef
Biz adam değil miyiz?![]()
kimseler kamamış topikte akşam eve giderken hediye paketi alıcam
birde çikolata falan alacağım kurbanıma
birde mektup işi var tabi işin ilginç yanı ben hiç sohbet edemedim kurbanımla
hiç uğramıyo buralara malesef
Selam kızlar
Bugün temizlik yapmam lazım ama hiç halim yok. Çok yorgun ve bitkin hissediyorum![]()
Anaaammm heyecan bastıbilmemmmm olabiler misin acabaaa![]()
Kuzular içinizden ne geliyorsa onu alın ya, sipariş vermiyoruz ki.Ha yeri gelmişken mektup zorunlu olmasın bence.Bazıları sevmiyor mesela, böyle olunca da zoraki bir işe dönüşüyor mektup.İsteyen yazsın isteyen yazmasın bence.Geranio duy sesimi yeaavrummuhabbet etmeyince zor oluyor hediye seçmek zaten tanımadığımız birine hediye almak zor böyle 2 kat zorlaşıyor![]()
şeyyyy kızmaa aplaa:18::18: biz nazla aynı şehirdeyiz. evlerimizin arasında 10dk var
sen benm katilim olabilirmisin :44::44: son edindiğim bilgilere göre araştırma yapsam çıkarda araştırmicam
kesinlikle katılıyorum..
burda çok aktif olan kurban adayları katiller var. bu şekilde yazmak daha kolay olur. ama diğer türlü zor![]()
Anaaammm heyecan bastı
Kuzular içinizden ne geliyorsa onu alın ya, sipariş vermiyoruz ki.Ha yeri gelmişken mektup zorunlu olmasın bence.Bazıları sevmiyor mesela, böyle olunca da zoraki bir işe dönüşüyor mektup.İsteyen yazsın isteyen yazmasın bence.Geranio duy sesimi yeaavrum
Bilmem, olabilir misin ki?![]()
acaba benim katilimlen muhabbetim var mı????kurbanımla var da
![]()
Bilmem, olabilir misin ki?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
acaba varmıbelli olcak kısa bir süre sorra
dediğim gibi ben dedektifliği bıraktımöğrenmicem
![]()
Beğenir kuzum beğenir, bir sürü hediyeleşme oldu beğenmeyen çıkmadı.Sonuçta hiç tanımadığın birine alıyorsun 4 4 lük tutturamayız ki.benim muhabbetim var kurbanımla yinede tarzı olan şeylerin dışına çıkamıyorum evine bişiler alayım dedim ama ev durumunu tarzını bilmiyorum inş aldıklarımı beğenir![]()
acaba varmıbelli olcak kısa bir süre sorra
dediğim gibi ben dedektifliği bıraktımöğrenmicem
![]()
o zaman yavaştan hediyelerin sergileneceği topiği de açmak lazımmmm
geranioooo duy sesimi![]()
muhabbet etmeyince zor oluyor hediye seçmek zaten tanımadığımız birine hediye almak zor böyle 2 kat zorlaşıyor![]()
şeyyyy kızmaa aplaa:18::18: biz nazla aynı şehirdeyiz. evlerimizin arasında 10dk var
sen benm katilim olabilirmisin :44::44: son edindiğim bilgilere göre araştırma yapsam çıkarda araştırmicam
kesinlikle katılıyorum..
burda çok aktif olan kurban adayları katiller var. bu şekilde yazmak daha kolay olur. ama diğer türlü zor![]()
Anaaammm heyecan bastı
Kuzular içinizden ne geliyorsa onu alın ya, sipariş vermiyoruz ki.Ha yeri gelmişken mektup zorunlu olmasın bence.Bazıları sevmiyor mesela, böyle olunca da zoraki bir işe dönüşüyor mektup.İsteyen yazsın isteyen yazmasın bence.Geranio duy sesimi yeaavrum
Bilmem, olabilir misin ki?![]()
hediyeleriNİ yazacaktın dımıben yarın kargoya veriyorum inşallah hedayelerimiiiiçarşamba eline ulaşır...
Beğenir kuzum beğenir, bir sürü hediyeleşme oldu beğenmeyen çıkmadı.Sonuçta hiç tanımadığın birine alıyorsun 4 4 lük tutturamayız ki.
Öğrenme sirpriz olsun bebeğim![]()