Dikkat ediyorum ama bizim ev dubleks ve inip çıkarken baya bir zorlanıyorum,bayılacak gibi oluyorum resmen.
Onun haricin de spora ara verdim,fazla hareketten senin dediğin gibi kaçınıyorum.
hiçte bile bağırmadınerkende geldim 7de burdaydım kandırdım beni
hiç dee bile kandırmadımsaat 9 dan sonra gece 3 e kadar hep bagırdım beni duymadın
Aman be hih.benim kurban evli mutlu çocuklu hatta doğurmuş diye bas bas bağırdım ben
Sevgili kurbanım,
Dün sırf senin için 1,5 saat yol tepip Bilecik'e gittim..
Oğlum iki kere kustu hem de üstüme.Döndükten sonra da benim mide fena oldu
Bir tanışalım,şu hediyeleşme sonlansın çok pis dalacağım sana
Kuzuuuummm,sana çok güzel şeyler aldım.Eve gelince koydum masanın üstüne sevdim hepsini
Seninle yazışmadık daha ama benim sana çok içim ısındı.İnşaallah beğenirsin demiyorum beğeneceğinden eminim aldıklarımı.(Ukala mıyım neyim)
Yılbaşı topiğinde geranio'ya nasıl içim ısındıysa sana da öyle hislerim.Bir kız kardeş daha edindim galiba.
Aynen yoruyor canım ama senin dediğin gibi yapmaya çalışcam inşallah.oyy merdiven inip çıkmak yorar yaabi süre kendine sadece alt katı yaşam alanı olarak belirlesen olmaz mı :44: bitek yatmaya çıkarsın yukarı, gün içerisinde pek çıkmamaya çalış en azından da dikkat et kendine canım yaa
hiç dee bile kandırmadımsaat 9 dan sonra gece 3 e kadar hep bagırdım beni duymadın
üstünde bir damla su damlatıp. özlemden ağlıyorum yaz
mektubun köşesi de yakıp, sevginden yanıyorum yaz
parfümümden de sıkayım mı
dalga geçme len
çığlığın sadece kendi içini yakmış
Aynen yoruyor canım ama senin dediğin gibi yapmaya çalışcam inşallah.
Ya şu mektup işine bir kolaylık getiremez miyiz?
Hoşgeldin canım....ben geldim tekrar merhaba
Utanıyorum.....evet öle olmuş sanırım
dikkat et kendine katil aday adayım
küçük notlar yaz hediyelerin içine, illa mektup gibi uzun uzun kurallı bişey olmasına gerek yok ki
Hoşgeldin canım....
dün eşimle bi eylül meselesi filmine gittik
kızın bi sahnede giydiği göbeği açık Rolling Stones t shirtüne aşık oldum
sabahtan beri nette böyle bişi arıyom bulamıyom yaaa :84:
film nasıl güzel mii
ya ben engin akyürek e bayılıyorum bu filme de gitmeyi çok istiyordum ama, 50 ilk öpücük filminin aynısı dediler, tereddutte kaldım yaa :26:
t shirt içinde filmin sonunda büyük ihtimalle sponsorlar, ya da kıyafetlerin nerde oldugu yazmıştır, onları araştır da onlara bak canım
değil canım 50 ilk öpücükle alakası yok
o filmde kız her gün hafızasını yitiriyodu bu filmde son 1 ayı hatırlamıyor
nasıl benzetmişler ikisini hayret
yoksa çakma filmlere karşıyım
ayy iyi fikir bakim hemennn sponsorlara
ayyy iyi bari çok sevindim yaasinir olmuştum yoksa agız tadıyla bi türk filmi izlemeyecek miyim die o zamn en yakın zamanda kandırayım da sevgilimi biz de gidelim
bak canım sponsorlar arasındam utlaka o kıyafeti yapan firma da vardır, tez vakitte bulursun inşallah
kostüm tasarım hilal sezer diye birine aitmiş pöfff bulamıcam herhalde vazgeçmeliyim
nette fotosu bile yok o t shirtün
taktı mı takıyıom ne pis insanım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?