atkısı var forması da var :) ama maça gitmedi hiç herhalde yani evlendikten sonra gitmedi :)
o zaman kupa muthiş bi fikir, eşin çok sevinecek eminimm
iki tane alabilirim bir ona bir bana
lisanslı ürünler dimi canım güvenebilirim bu siteye
iki tane alabilirim bir ona bir bana
lisanslı ürünler dimi canım güvenebilirim bu siteye
heh öyleymiş kendi sitesinden de buldum aynı yeri :)
bende tam bunu diyecektim canımkartal yuvası zaten lisanslı beşiktaş ürünlerinin satıldıgı tek yerdir hiç şüphen olmasın
2 tane aldım canım bir senin gösterdiğinden bir de kırmızı sevgililer günü kupasından :) kırmızıyı ben kullanırım nasipse diğerini de o
aaaa sevgililer günü kupasıda mı yapmışlaarrgüle güle kullanın canım eşin de sen de
evet şans eseri gördüm iyi oldu
Teşekkür ederim
iyi geceler diliyorum sana ben yatayım yarın görüşürüz
çeşmi -naz selam canım , örgü mü örüyosun ?
huhuuuu....ütü bittiiiii
Bir sürü işim var ama undaki katı maddelerine taktım netten onlara bakınıyordumevet canım örgü örüyorumsen nasılsın, napıyosun
Hadi geçmiş olsun ,huhuuuu....ütü bittiiiii
Bir sürü işim var ama undaki katı maddelerine taktım netten onlara bakınıyordum
Hadi geçmiş olsun ,
Benim de kalkıp ütü yapmam lazım şimdi ya , ev işlerinin hiç birini sevmem ben .
Allah kolaylık versin canım benim .
Yakin olsam İnan gelirdim arada yardıma , benimde degisiklige ihtiyacım var . Kolay gelsin , bir çözüm bulursun elbet canım ya bu kadar stres yaratıyorsa çalışan falan alsan ?
Hadi geçmiş olsun ,
Benim de kalkıp ütü yapmam lazım şimdi ya , ev işlerinin hiç birini sevmem ben .
aayyyhhh.. annemin ilk evlendıgım zamanlarda 1-2 gelip yapmışlığı vardır ütümü.sonrasında yığıldıkça istesende istemesende yapmak zorunda kalıyorsun.
Hadi geçmiş olsun ,
nerde yaşıyordun sen canım ? belki birimizin bir tanıdıgı olur da sana yonlendirebilir
kendi işine sahip olmak iyi gibi gözükse de aslında yorgunluk olarak ve sorumluluk olarak çok daha fazla yoruyor insanı, tahmin edebiliyorum. inşallah da tez zamanda düzene girer herşey
ben ev işi severimde çok yoruyorum kendimi yaparken heralde ya..canım çıkıyor sonrasında.yorulmadan yapılsAydı iyiydi
Ceeeeeeee deyip kaçıyorum canlar sizleri seviyoreeeee
Nurlum bebegim Allah razı olsun canım biliyorum ki yakın olsam kesin gelirdin bende hiiç yok demezdim
Biraz toplanayımda canım şu an eşşek yüküyle kredi borcumuz var onu ödemeye çalışıyoruz inşallah düzelirizde bir degil bir sürü çalışanım olur inşallahhh
Bu arada benim katilim kim yaaa topigi yakındna takip edemeyince malesef benim şu diyebilecegim biri yokki,nurlum benim yerime bir takipte kalsan bebeem yaa bul şu katilimi olmamı
Sevgili katilim seni çok merak etmekle beraber iyi bir dost olacagımızı umud ediyorumufak not düşmüştüm tanıtım kısmında ahahahah hala geçerli valla kesin istiyom ondan,yüzsüzlük de yapcam hani bana hiç bişe alma bir mektup yaz birde şöyle zevkinde göre şıkır şıkır bir bileklik al sen olmamı :26::26:
Nedense çok istedim bir bilekligimin olmasını al bana nolar nolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?