ayyy canım benim düşünmen yeter çok teşekkür ederim
nazcığım ciddiyim ben canım
çok teşekkür ederim canımcımdiğer çekilişlerin birinde ben çıkarım inşallah sana da o zaman yollarsın önce hak etmem lazım lokumu
ne gülüyon çakma katil
nasıl çikileta sevdiğini bilmiyom kurbanımın dedin ve beni kaybettin
İyi yürüyüşler canım , dolaş biraz kafanı dagit dön evineben azıcık yürüyüşe çıkıyorum kızlarhem biraz kafam dağılsın hem de bi jelibon alayım dönüşte de mutfagı toplayım yalnızlık yaramadı benim mutfaga durum felaket görüşürrüüüzzzz
Hemen gonderiyorum bu mesaji yolladiktan sonra :)hayır canım bana gelmedi acaba mailimemi gönderdi ki
Bende iyiyim canim koşturmacam basladi iste :) bide sevgililer gunu şeysi için uğraşıyorum çok ihmal ettim burayi ama aklım sizdeiyiyz cok şükürrrr massallah bizeesen nasılsın
bu arada benm katilim yokmu yaa
Gelirim sekerim yeter ku sen isteakşama face e gel yavrum bekliyorummyeni öğretim yılını kutlayacam
çookkk ayııpp
Hosgeldin abla, gel artikta topik Şenlensin :)Şükür gelebildim.Selam olsun hanımlar.Keyifler nasıl?
İyi yürüyüşler canım , dolaş biraz kafanı dagit dön evine
Kızlar ben sevgilime hala hediye almadım, önerisi olan var mı?
ben şuan bi sevgilim var mı yok mu onu bile bilmiyorum konuşmuyoruzo yuzden akıl veremeyecegim malesef
Kız öyle bi günlük küsüşmeyle ayrılınır mı hemen, azıcık trip atıyorsunuz hepsi o kadar.
bunların hepsi aşktan, aşık olmasanız birbirinize, alınmazsınız
şimdi bu sefer ben adım atmayacagım diye çok kararlıyım ya ondan böyle düşünüyorum galiba :44: şimdiye kadar hiç fırsat bırakmadım ya ona adım atsın die o napacak hiç kestiremiyorum malesf
Seni üzen belirsizlik o halde, bugün aramazsa yarın muhakkak arar canımcım, sıkma canını, sen nasıl kendine göre haklıysan, o da kendini haklı görüyor.
amaann görsün çok da fifineysee sevgililer günü kutlayamayacam sanırım barışsak da şuan hevesim kaçmış durumda ama ihtiyacı oldugunu düşündüğün bişey varsa onu alabilirsin bence, konuşmalarınızdan falan aklında kalan bişey var mı
Yakın zamanda iyi bi alışveriş yapmıştık ona, şu an bişeye ihtiyacı yok. Donundan fanilasına çorabına kadar alıyorum zaten zaman zaman, onlara da ihtiyacı yok. Öğretmenler gününde de çok güzel bi gömlek almıştım, şimdi gömlekte olmaz yani. Kitap olabilir belki ama artık odası taşıyor. Ay bilmiyorum, nevresim takımı falan mı alsam acaba..
nevresim takımı erkek hediyesi olur mu ki bilemedim :44: gerçi evlendikten sonra iyice hediye seçenekleri azalır sanırım yaa :44: acaba güzel bi pasta yapsan yemek falan hazırlasan olmaz mı ki :44:
Cuma günü çalışıyorum
Ama belki c.tesi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?