ne msj ı gönderecektim ki benoff benim unutkan kafam
jelibonları bana göndersen olmaz mı boşver katilini
canım orda oluşan linki kendi profil sayfanda kullanıcı düzenleme paneli gibi bişey var orada bi yere yapıştırıyrsun. bu sitede bi yerlerde onun linki vardı ama neredeydi hatırlamıyorum dur bi bakayım ben
canım bu linki kullanıcı kontrol panelindeki profilimi duzenlede yer var oraya ekliyorsun hatırladıgım kadarıyla
Yoksa kardeş miyiz??Bir ortak noktamız daha çıktı
Neden, ne yaptım kinurlum seni eledim baş katil adayım
ben her türlü çikiletayı afiyetle yerim yazdıydım
Portakallı drajelere ben de bitiyorum..bir de kolalı jelibon manyağıyım..
Gidişatımız onu gösteriyor :26:Yoksa kardeş miyiz??
valla benim duygularımla oynayan da yok katilim nerelerde acabaaaa???
Benim herif akşamları getirir,bende küçük çocuklar gibi önce jelibona atlarım.
Beceremedim, neyse artık..
Aklımda kalacağına midemde kalsın .geçen gün eşim almış saniye de bittiben biraz abartıyorum sanırım tatlı işini aklımda kalacağına midemde kalsın istiyorum
geçen gün eşim almış saniye de bittiben biraz abartıyorum sanırım tatlı işini aklımda kalacağına midemde kalsın istiyorum
kıs kıs kıs
Neden, ne yaptım ki
Ben tanıtım topiğine hangisini sevmediğimi yazdım . Burdan da jelibom sevmediğimi duyurayım bari okursa tabii katilcigim
ahu ben olsam begenirdim kesin gel gor ki senin kurbanın degilmisim :26:
Duyurulur
Avrupa yakasindayim canım , sen ?
katilim eğer buralardaysan ben her türlü çikolatayı begenirim jelibonu da çok begenirimm bonibon u da çok begenirim kuş lokumu var ya küçük renkli onları da çok begenirimmkısaca obur bir kurbanın var o konuda için rahat olabilir hepsini yerim ben
ne gülüyon çakma katil
duyur ablam duyur
tamam canım ben sana afyon lokumuda koyarım canım
geçen gün eşim almış saniye de bittiben biraz abartıyorum sanırım tatlı işini aklımda kalacağına midemde kalsın istiyorum
katiller uçkağıtçı bence yalan söylüyorlar bizebenim de şüpheli listemde kimse kalmadı
Allah bana da öle herif nasip etsin inşalah
ben bu konuyla ilgilenecegim canım birazdan bulacam o linki
ayy sevgilimi askere ziyarete geldigimde hiç yiyememiştim o lokumlardan içimde kalmıştı ne güzel olur valla
ben sana göndereyim canım sen iste yeter ki
Sayendeolmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?