- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk kurbanım...hoşgeldin katil aday adayımm![]()
Hoşbulduk kurbanım...
Senin çeyiz de elektrikli küçük ev aletleri tamam mı kuzum?
ben de geldim![]()
benim hep büyük parçalarım var canım yaa, çaymatik gibi tost makinası gibi falan.. ufak şeylerim hep eksik, o yuzden züccaciye gibi bi yere gidince çıldırıyorum ben![]()
benim hep büyük parçalarım var canım yaa, çaymatik gibi tost makinası gibi falan.. ufak şeylerim hep eksik, o yuzden züccaciye gibi bi yere gidince çıldırıyorum ben![]()
sen de hoş geldin katil aday adayımartık herkese şüpheyle bakıyorum yoksa şüpheli listemde kimse kalmadı
![]()
Hoşgeldin falkon..![]()
tost makinası almıyayım diyorum bende yer kaplıyo mutfağımda öyle pek büyük değil zaten tostla da aram pek yoktur zatn:44::44:
Kuzum çaymatik,tost makinası falan elektrikli küçük ev aletleri grubuna giriyor zaten.
Sen tamamlamışsın elektrikli küçük ev aletleri kısmını..![]()
neyle yaptın bunu kumaşmı yoksa boncuk mu resim net değilde anlaşılmıyo ki tatlım![]()
kenardaki siyahlar deri, ortadaki gri yerde tele benzer bi ip var onun arasına boncukları katarak ben ördüm
başka resimleri de çekmiştim ama hepsı böyle çıkıyor telefonumdan sanırım ancak bu kadar çekmiş![]()
hoş buldum kurban aday adyımm
hoş buldum canım nasılsın bakalım
yanlız bitek senden şüpheleniyorum ama sende pek değil gbisin :44:bakalım şansıma kim çıkıcak![]()
Güle güle kullan canım inşallah..![]()
ne hamarat hatunlar varmış topiğimiz de maşşallahutandım bak ben pek hamarat değilim dir de
a:18:ama mutfak önlüğü dikmiştim bak bendeonu hatırladım
İyidir canım sağol,sen de iyisindir inşallah.
Hem şüpheleiyorsun hem sen değilsin diyorsun,karar ver..ben miyim değil miyim??
Kuzum sen hallettin mi elektrikli küçük mutfak aletlerini?
Bitek çaycim var blendr seti arastrmasi yapiyrm bende tort makinasnda almyaym dyrum zaten