• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

kızlar anca gelebildim bugün lise3den arkadaşlarımla buluştuk eski arkadaşlar bir başka yaa:29::29::29::29:

bugün pek giren olmamış zaten malum pazar millet gezmelerde :23::23::23::23:

ıınnhhh...demem de demem...:66::66: öyle hemen anlaşılabilir...
katilim kim ayol...peşine düşemedim pek...yazdığım şiirdende pek etkilenmedi.şiir sevmiyor sanırım.:1::1:
yaw neden ya ben hala katilimi bulamadım katilimmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin ses ver ayol ses ver artık burdayım teyzemlerde seni takip edeceğim artık :52::52::52::52::52::52::52: deli ettin virane ettin beni hamile bir bayana yapılır mu bu ya :5::5::5::5::5::5::5:

ben burdayım :31::31: haftasonu calısan tayfasındayım :31:

sana iyi alısversler :34:

oyy kuyamam sanaaa :50::50: hangi işmiş buu haftasonu haftasonu insanı çalıştırıyor :47::47:

hayırlı pazarlar herkese ben sabah 6 dan beri ayaktayım:9::9:

neden kalktın sabahın 6 sındaaa :53::53::53:

iyi pazarlar kızlar :16:
benim kurban gene uğramamış sanırsam
katilimi de bulamıyom zati :31:

iyi pazarlarrr :16::16:

bende katilimi bulamıyoruummmm :84:

Heyyyy kızlar ben de geldim, ben deeee :52:

oo yeni bir arkadaş dahaa :31::31: hoşgeldiinnn :16::16:

millleeeett...huhuhuhuhuuhuuuuuu.....
misafirlerim vardı bütün haftasonu..kafileyi ugurladım evımı toparladım ayaklarım agrımış kızlar yaaa....işte karşınızdayım...

ohh pek hamaratsın maşallahh :1::1: artık dinlenme zamanıı :16::16:

iki gündür pek sessiz burası. :31:

benim işlerim var pek giremiyorum yaa ondan dimiii :33::33:

ben geldimm ama yine kimseleerrr yookkkk :47::47:

aklımda olan pek çok şeyi buldum :16: hepsini almadım tabi kurbanım için ama aklımda baya baya şekillendi neler alacagım :34: şimdi kendimi çok zora sokmamak için bekliyorum bakalım, son günlere doğru depara kalkcam ben hediye konusunda :1::1:

amaa ipleri aldım boyunlugumu örmeye bu akşam başlıyorum :6::6: bi dee ufak bi hediye daha aldım, sanırım kurbanım çok sevecek, çünkü onun seviyorum dedigi şeylerden biri :69:

neyse kızlarr ben şimdi kuaför olan komşumu ziyarete gidiyorum bi kaş bıyık olayına gireyim :33: bide saçlarımı kestirip fön çektireyim yarın sevgilimle görüşecemm adam doğal halini görüp şoka girmesin :33::33:

bikaç saate görüşrüüüzzzz :16::16::16:

rosaledaaaaaa hoşgeldinnnnn :16:
o zaman seni de katil adaylarımın arasına alıyorummmmm
aşkyokolmak sen de adaysın :52:

iyi akşamlar kızlarrr:3:valla problem bende galiba hafta sonu çok erken uyanıyorum:31:sabah kalktım 3 tane film izledim pcden sonra kahvaltı hazırladım eşimi uyandırdım temizlik yaptım erken kalkan yol alır derler ya erken kalkınca günü güzel değerlendiriyorum:9::9:

bende yemek hazırlıcam birazdan babamın gelmesini bekliyorum

yok kuzum kurbanım buralarda:33::33::33::51:

seni de mi elemek zorundayım ben şimdi yaniiii :53::53: yoksa beni mi kandırıyorsun :31:

iyi akşamlar kızlarrr:3:valla problem bende galiba hafta sonu çok erken uyanıyorum:31:sabah kalktım 3 tane film izledim pcden sonra kahvaltı hazırladım eşimi uyandırdım temizlik yaptım erken kalkan yol alır derler ya erken kalkınca günü güzel değerlendiriyorum:9::9:

ben sabahları herkesten önce uyanırsam ( ki böle bişey pek olmaz :1: ) canım sıkılıyor bütün evi uyandırıyorum :1:

eylül ayında sevgilim ankaraya geldi yanıma arkadaşın evinde kalıyorduk beraber, ben uyandım canım sıkıld, uyandırırsam kızar die evde nasıl girilti yaptım anlatamam :1: sonra da diyorum, aa çok mu ses yaptım hayatım pardonn :33::33:

Back