haftanın alışkanlığından galiba pazar günü en fazla saat 10 a kadar uyumuşluğum varsaat 6 da kalktığım bile oluyor ama hafta içi bıraksalar bütün gün uyurum
ben bile bilmiyorum :26::26::26: kim bilicek onuda bilmiyorum
ama tahminen eylül gbi olur heralde iç sesim öyle diyo
öyledir sağolsunn...hiç yormaz hep destek tam destek kendisi...çıkarken tanıdığım adam evlenincee çok değişti ama hep iyi yönde..herkesin eşi onun kadar düşünceli ve anlayışlı bir eş olsun inşallah..hayat müşterek....derdiyle tasasıyla mutluluğuyla sorumluluğuyla...iyi geceler yarın görüşmek üzeree tatlımm
Ne oluyor bir ekleşmeler bişiler olmuş buralarda
gelmeyenler de dün gelmiş ama sanırım benim katilim değil gibiler
Uyanın kurbanlar katillerr :))) ben birazdan temizliğe girişicem şimdiden cooook üşeniyorummm
kurbanımla ilgili ipucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu geliyooooooooorrrrrrrrrrr
Evli ve cocugu yok
sanırım benim katilimde öyle biri kendmle ilgili acıcık ipucu bulamadım
neyse kızlar siz kaynatn ben gelnce okurum temızlıge girişeyim yoksa kalacak gene bana kolay gele sizede iyi sohbetler
ya evet arkadaşımız olmayanların yazıları gelmiyor haberimiz olmuyor sayfada kimin olduğundan
keşke iş olmasa bende geç kalksampazar günü bile saat 7 de ayaktayım 5 senedir otomatiğe bağladım
maşallah o zaman eşinee
gerçi olması gereken şeylere maşallah der olmuşuz yani o da ayrı meselehayat müşterek e bi zahmet erkeklerde taşın altına soksunlar ellerini yaniii
ayrıca inşallah benim koca kafam da böyle yardımcı olur bana ileridegerçi bi kere ona kızmıştım da sen kesin evde devrilip elinde kumanda tv izleyen bi koca olacaksın dedim o da aksini ispat etmek için o hafta galatasaray maçını izlemeyip benim yanıma gelmişti olacak olacak inşallah
cnm benim eşim ilk haftalarda senin dediğin gibi elinde kumanda ayaklarını uzatıp yatan bir tipti ama biraz ağlayıp zırladım yetişemiyorum muhabbetleri yaptım saolsun şimdi yardım ediyor hatta bazen elimi hiç birşeye sürdürmez mesela 9 aydır tuvalet ve salon temizliği yapmadım o yapıyorhatta bu hafta kardeşlerimle kalıcam ev bana emanet geldiğinde pırıl pırıl yaparım dedi
yok cnm çalışmıyorum çok şükürben sayfayı bi tarayım da hala arkadaş olmadıgım birileri varsa ekliyim barii
sen pazar günleri de çalışıyo musun canımayy yazık sanaaa
mayıs ve eylül evlenmek için en güzel aylar benceablamın martta nikahı var ne giyeceğim hiç bilmiyorum
ben mayıs istiyodum aslında yazı beraber geçiririz diye ama olmucak tabieylüle inşallah
ne tarz bişey gyiceksin abiye gibiyse arkadaşlarından bul bence hiç boşuna onlara para vermeye kıyamıyorum ben
ben bol payetli kısa elbise istiyorum sonuçta ablamın nikahı ve düğün olmayacak sonrasında yemek falan verilecek ama daha bulamadım böyle bir şeybende abiyeye verilen paraya acıyorum ama yapacak bişi yok çünkü bedenimde kimseyi tanımıyorum
denişik bişeyim işte benbenim uyku saati geldimi bacaklar sinyal veriyo
süslü püslü olman gerek tabi
amann boşverçatır çatır harcıyalım paramızı eşşek gbi çalışıyoruzz
ohh ablanla keyifler yapmışsın ne güzelbiz buradaydık ya bi yere ayrıldıgımız yok seni elemiştim ama keşke elemeseydim hediyeler alınmaya başlanmış bile
facebook tan ekledik de birbirimizi meraklıyız sanırım birazeğer istersen sana da yolayabilirim adresimi
ben mayıs istiyodum aslında yazı beraber geçiririz diye ama olmucak tabieylüle inşallah
ne tarz bişey gyiceksin abiye gibiyse arkadaşlarından bul bence hiç boşuna onlara para vermeye kıyamıyorum ben
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
ben kurbanıma birşeycikk ördümmm ama begenirmii bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?