- 13 Kasım 2013
- 923
- 78
- 123
hos geldin
ne ordun boyunluk falan mı :)
sölesemmikii süprizi kaçarmıı :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hos geldin
ne ordun boyunluk falan mı :)
sölesemmikii süprizi kaçarmıı :26:
ben kurbanıma birşeycikk ördümmm ama begenirmii bilmiyorummm![]()
kacmaz ki :)
asmunikal de fotosunu atmıs yaptıklarının
kacmaz ki :)
asmunikal de fotosunu atmıs yaptıklarının
Çok cici yaptığı şeyler yaa..![]()
ben niyee görmedmm yaaa nerdeee:26:
aaa göörmedim nerdeee gerçi o benim katilim değil amaben şapka ördümmm
![]()
Çok cici yaptığı şeyler yaa..![]()
senin kurbanını anladım benkurbanım gelmiş iki sohbet etmiş gitmişşmi acaba![]()
merhaba kızlar ben de yeni katıldım çekilişe daha kurbanım kim onu bile bilmiyoruuumm![]()
ne guzel :) bende o yetenek yok malesef
evet
senin kurbanını anladım ben
hos geldin :)
teşekkür ederim. hoş bulduum![]()
merhaba kızlar ben de yeni katıldım çekilişe daha kurbanım kim onu bile bilmiyoruuumm![]()
hoşgeldnnn bugun bellı olur senın kurbanın hemen ipucu ver olurmu![]()
merhaba;katıldığına emin misin çekiliş listende adın yok çekiliş yapıldı katiller kurbanlar belli:44:herkese haber verildi kimin kime çıktığı
ahh bir öğrensem ben de merak ediyorum
evet canım daha yeni katıldım zaten, akşama falan kurbanım belli olur büyük bir ihtimalle.![]()
merhaba;katıldığına emin misin çekiliş listende adın yok çekiliş yapıldı katiller kurbanlar belli:44:herkese haber verildi kimin kime çıktığı
hımm iyi ozaman böyle bir uygulama varmıydı bilmiyordum:44: aramıza hoşgeldin![]()
dün akşam geranio 3 arkadaşı daha eklemişti canım
dün burcu bi kac kişi daha ekledi cekilişe kurbanını değiştirmek isteyen yazdı ya özelden