• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

Canım biz hafta sonları genelde geç kalkıyoruz..:6:

benim eşim olsa bende geç kalkardım :17::17::17::17::17:

keşke iş olmasa bende geç kalksam:31:pazar günü bile saat 7 de ayaktayım 5 senedir otomatiğe bağladım:9:

saat 6 da ayaktayım tatil günlerinde bile :53: ama saat 10 dedimi ben yataktayımdır
gece yarılaraına kadar oturanlara hep gıptayla bakmışımdır :31: beceremiyorum bacağım ağrıyo uykusuzluktan :27::27::27::27:

saat 6 da ayaktayım tatil günlerinde bile :53: ama saat 10 dedimi ben yataktayımdır
gece yarılaraına kadar oturanlara hep gıptayla bakmışımdır :31: beceremiyorum bacağım ağrıyo uykusuzluktan :27::27::27::27:

Sizin ne zaman evlilik canım?

Bende evde olsam da uyusam keşke sabahları, of Allahım nasıl zor geliyo her sabah kalkmak :19:

Falkon bide uykusuzluktan bacağın mı ağrıyo :9:

ben önceden uyukuyu aramazdım arkadaşlarla sabahladığımız çok olmuştur.ama evlendiğimden beri eşimle sabahladığımız bir elin parmaklarını geçmez:9:galiba hem iş hem ev sorumluluğundan çok yoruluyorum eşime hadi yat deme yatmaz doğuştan uykusuz:27:

Back