teşekkür ederim, hoş buldum
evet, evet dün belli oldu. ve çok sevindim. kaçırmıştım diye çok üzülmüştüm ama katılmak nasipmiş herhalde
evet ya benimde ilk ama bundan sonrakı butun cekilişlere katılmayı düşünüyorum cidden eglenceli hoş sohbetler oluyor bu arada sende izmirdeymşsin neresindesin
yılbaşı çekilişini görmüştüm ben çok hoşuma gitmişti. çok kıskanmıştım o zaman katılamadım diye
sonra bunun da zamanını geçirmiştim ki son anda belli oldu. yuppppiiii
evet canım, izmir karşıyakadayım. sen?
karabağlardayım benyeni izmirli sayılırım 7 aylık izmirliyim ben
evlenip geldin o zaman sanırımnasıl sevdin mi izmiri?
sevdim sevdimde benim oldugum yer i ben pek sevemedim sanıırm
biizki de bayılır kumandayla tv karşısında keyif yapmaya....herşeyi ayağına gelsin çay gelsin çerez gelsin meyve gelsinn...amaa dizisi vs başlayana kadar çiçek gibi yapar salonumaşallah o zaman eşinee
gerçi olması gereken şeylere maşallah der olmuşuz yani o da ayrı meselehayat müşterek e bi zahmet erkeklerde taşın altına soksunlar ellerini yaniii
ayrıca inşallah benim koca kafam da böyle yardımcı olur bana ileridegerçi bi kere ona kızmıştım da sen kesin evde devrilip elinde kumanda tv izleyen bi koca olacaksın dedim o da aksini ispat etmek için o hafta galatasaray maçını izlemeyip benim yanıma gelmişti olacak olacak inşallah
ben de mart ayının ortasında evlenmiştimm..ne gündü ama kar yağmur dolu hepside yağmıştı o akşam sırasıylaamayıs ve eylül evlenmek için en güzel aylar benceablamın martta nikahı var ne giyeceğim hiç bilmiyorum
hoş geldinnben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
ben kurbanıma birşeycikk ördümmm ama begenirmii bilmiyorummm
taşınma gibi bir ihtimaliniz yok mu peki? buyur gel karşıyaka tarafına canım
Bugün bunu gördüm çok hoşuma gitti kurbanıma da kendime de aynısından aldımBirkaç parça daha aldım ama keşke kurbanım daha kişisel zevklerine yönelik bilgi verseydi o zaman daha öZel hediyeler alabilirdim, şimdi daha genel hediyeler oluyor :/
biizki de bayılır kumandayla tv karşısında keyif yapmaya....herşeyi ayağına gelsin çay gelsin çerez gelsin meyve gelsinn...amaa dizisi vs başlayana kadar çiçek gibi yapar salonuben de aylardır banyo temizliğini yapmıyorumm kolum biraz ağrıyor diye sağolsun...duvarlarına kadar siler haftasonları...cam pencere de hiç silmedim bana bırakmadı..14 şubatta güzel bir hediyeyi haketmiş değil mii
ben de mart ayının ortasında evlenmiştimm..ne gündü ama kar yağmur dolu hepside yağmıştı o akşam sırasıylaagörümcelerim kızkardeşlerimm gayet güzel giydiler abiyelerini oynadılar salonda....sadece gidip gelirken montlarını kabanlarını aldılar üzerlerine....görümcemin de mayıs ta nikahı var ben de dizaltı bir elbise aldm gayet sade ve eşimle dışarda yemeğe çıktığımda giyebileceğim kadar da kullanışlı bir elbise..
hoş geldinn
Aaaa aşkolsun beğenmezmiyim hiççsevdiğim renklerde olsun yeterliii ..emekle yapılan herşey güzeldir özeldir bencee ee ne renk ördün bakiimm...evli ve çocuksuz bir kurbanın olduğuna göree kesin benim ooo
dün burcu bi kac kişi daha ekledi cekilişe kurbanını değiştirmek isteyen yazdı ya özelden
ben de mart ayının ortasında evlenmiştimm..ne gündü ama kar yağmur dolu hepside yağmıştı o akşam sırasıylaagörümcelerim kızkardeşlerimm gayet güzel giydiler abiyelerini oynadılar salonda....sadece gidip gelirken montlarını kabanlarını aldılar üzerlerine....görümcemin de mayıs ta nikahı var ben de dizaltı bir elbise aldm gayet sade ve eşimle dışarda yemeğe çıktığımda giyebileceğim kadar da kullanışlı bir elbise..
oladabilir olmayadabilir :)))))
aa benim hiç haberim yok:44::44:kurbanımdan memnunum değiştirmicem
bizim düğün olmucak ama ben yinede çok şık olmak istiyorumablamın nikahı olmasa üstü dantelli çok şık elbiselerim var ama gösterişli olsun istiyorum ben
eşim o tarafı gelmez taaşıncaz ama bucaya falan sanırım yanı bıraz daha benm ıstedıgım gıbı bı yere ınsallaah
çok iyi bilirim cnm bizde kimseden destek görmedik hadi bende anne baba yok eşimin var da ne olduben dün geldim evimee geçmiş mesajları okudum baktımm sevgili katilim çok dertli...dertlenme katilciğim...son birkaç aydır o kadar çok sağlık problemleriyle uğraşıyorum ki...dünya da en son takılacağım şey katilimin gönderdiği hediyeler olabilir...gönlü güzel kendi güzel dostlarım o kadar çok ki bu platformda...zaman gelir bir tatlı söz dünyaya bedel olur....
Görümcem de düğün yapmıcak güya ama...erkek tarafı çok kalabalık çok oynaktutturacaklar kesin salon tutun diyee borcuna harcına d akarışmak istemeyen insanlar.....düğün yapmak kolay değil...bizim ne çektiğimizi görsün istiyorumm... eşimle ne zorluklarla evlendiğimizi Rabbim biliyor onlar bilemedihiç yardımcı olmadılar...şimdi yaşayınca öğrenir aile olmak evlenip yuva kurmak nasılmışş lafla oluyor muymuşş... ailenin desteği olmayınca insna nasıl bunalıyormuşş:26:
çok iyi bilirim cnm bizde kimseden destek görmedik hadi bende anne baba yok eşimin var da ne oldueşyasıdır salonudur ne zorluklar çektim düğün günümde dudağımda uçuk vardı sıkıntıdan kv kuru bir küpe taktı bana bende saklayıp kızına takacağım nasıl bir duyguymuş anlasınlar...ama çok şükür rabbime borçlarımızı kapattık rahatız şimdi birde eşimi iknba edip bebiş yaparsak
benimkisi de daha erken diyor evet daha 9 ay oldu evleneli ama ben geç evlendim yaş 27 bence zamanı ve ben çok istiyorumsendemi ikna için ugraşıosun bendeeeeama ikna olmuyo gecen dedim baba olmaya hazır hıssetmıomusun kendini dedim yok dedi utana sıkıla bende daha üstüne düşmüyorum babalıga hazır değilim diyince bende hak verdim vazgeçtim
çok iyi bilirim cnm bizde kimseden destek görmedik hadi bende anne baba yok eşimin var da ne oldueşyasıdır salonudur ne zorluklar çektim düğün günümde dudağımda uçuk vardı sıkıntıdan kv kuru bir küpe taktı bana bende saklayıp kızına takacağım nasıl bir duyguymuş anlasınlar...ama çok şükür rabbime borçlarımızı kapattık rahatız şimdi birde eşimi iknba edip bebiş yaparsak
Kocişimin sevgililer günü hediyesinin siparişini verdmmm yuppiiiiama birşey daha yapmak istiyorum el emeğiyle ne yapsamki acep :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?