- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
sen bana söyle işte ama söz aramızda kalacakk
hayıırrr sefimli ye söylememiş, o bi ipucu vermiş sefimli senin oldugunu anlamışne söyledigini hatırlıyorum bende ama kimin söyledigini hatırlamıyorum :44:
yok yaa ben anlayamıyorumm hiçç3 tane şüphelim var, 4 5 kişi de daha girmedi, yani halam ilyonlarca katil adayım var
hatırlamıyorum valla :44::44:
sen umut et, umuduna inandır. sonra eski katilin sürpriz gibi gelir.Dimi? Kismet artik bi dahaki sefere :) yada hala umut olsun mu
çok merak ettim şu beni düşündüren ipucunu. nolur bi kenara yaz, hediyeleşmeden sonra soracağım.
aa biri eskileri seviyor demişti. sanırım sadece iki kişi eskilerden bahsetmişiz. ama arayamayacağım bugün sefimlii nin lafından sonra kaç üye kaç sayfa gezdiğimi anlatamam
Binlerce dansöz var bebeğim
bana çıkan arkadaşın tanıtımını okumadan önce bir hediyelik eşya görmüştüm çok hoşuma gitmişti vim için alacaktım şimdi iki tane alacağım ondan çünkü o arkadaşın en çok hoşlandığı eşyaymış. çok sevindim. :)
Valla olur mu olur :) degisti zaten katilim yeni katilanlardan sonra. Ona soyledim bakalm bekliyorum :)sen umut et, umuduna inandır. sonra eski katilin sürpriz gibi gelir.
ipucu aklımda hediyelerden sonra söylerim söz
bende laptopu açar açmaz geçmişi okuyorum ipucu veren var mı die ama elim hep bomboş
benm katilime dansöz deme lütfen
hoşgeldiniz efendim teşrif ettinizbana çıkan arkadaşın tanıtımını okumadan önce bir hediyelik eşya görmüştüm çok hoşuma gitmişti vim için alacaktım şimdi iki tane alacağım ondan çünkü o arkadaşın en çok hoşlandığı eşyaymış. çok sevindim. :)
Valla olur mu olur :) degisti zaten katilim yeni katilanlardan sonra. Ona soyledim bakalm bekliyorum :)
Katiline demedim be aman lafta soyletmiyo hih.
Tamam araniza girmiyorum size katilinle mutluluklar :)söyletmem tabii aramızda gizli bir bag oluştugunu düşünüyorum
hoşgeldiniz efendim teşrif ettinizniye gelmiyorsunuz topiğimize, tanışamıyoruz :26:
ahaaa şimdiye kadar hiç ipucu vermeyen arkadaşlardan biri daha geldi yaşasıınnnn
hangi eşyaymış o söylesen olmaz mııı
hoşgeldiniz efendim teşrif ettinizniye gelmiyorsunuz topiğimize, tanışamıyoruz :26:
Bence de raptiye daha sık bekleriz :)
ayy olmaz anlaşılır
hoşbuldum. şuan sık gelemiyorum oğlumla evle uğraşıyorum bütün gün. vakit buldukça geliyorum ceeee yapıp gidiyorum :)
inşallah :)
şalları seviyor
bizim çekilişte niye zorunlu hediye yok diğerlerinde olduğu gibi :26: ayna çamaşır falan.Binlerce dansöz var bebeğim
bizim çekilişte niye zorunlu hediye yok diğerlerinde olduğu gibi :26: ayna çamaşır falan.
şalları seviyor
Bulma sen katilini yasak sanaaaaaa ben katilimi buldum galibaaa
yine başladım her göz kırpandan şüphelenmeye
bizim çekilişte niye zorunlu hediye yok diğerlerinde olduğu gibi :26: ayna çamaşır falan.
Bi dk ya ben miyim yoksa
not: surat ifadem "dumur oldum"
Bulma sen katilini yasak sana
Ee var ya canim benim ilk mesaji iyi oku :)
aaaaa ben katilimi buldum galibaaa
yine başladım her göz kırpandan şüphelenmeye
Bi dk ya ben miyim yoksa
Bi dk ya ben miyim yoksa
Bulma sen katilini yasak sana
Ee var ya canim benim ilk mesaji iyi oku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?