- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
Bana daha adres blglerini gndrmedn kuzucum
bi zahmet gonderiver burcum
Gonderiyorun canım simdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana daha adres blglerini gndrmedn kuzucum
bi zahmet gonderiver burcum
Telefndn cevap yazmakta ne zormus smiley bile yok pufff
uyku saatim geldi benim kizçeler yarin iş beni bekler sbah gorusmek uzere iyi geceler
Gonderiyorun canım simdi
Ah ah bir haftadir neler cekiyprum ben telden. Iyi gecelerrrrrrrTelefndn cevap yazmakta ne zormus smiley bile yok pufff
uyku saatim geldi benim kizçeler yarin iş beni bekler sbah gorusmek uzere iyi geceler
Gonderiyorum caningeron,mo bebişim bana da göndermedin adres bilgilerini tatlım....bi ara gönderiver.şekerimm![]()
canım özeline bakarmısın bişey yazmıstım![]()
Kızlar bende kaçar iyi geceler![]()
sana tek ipucu katilin cok güzel ipucları vermsti ve tek bi ayrı ipucu vermişti onları değerlendremeliisn
Ayyy coook fenayımm beeenn![]()
Kurban degistirenlere mesaj atiyorum
Kurban degistirenlere mesaj atiyorum
naaaaaaber nazbenmki de değişti mi onu söyle noluurrrr![]()
kurban değiştirmeyle de artık gözümüz aydın listeler çöpe.
ipuçlarını izlemeyi bırakıyorum.![]()
benmki de değişti mi onu söyle noluurrrr![]()
naaaaaaber naz![]()
Sizinkiler degismedi buda ipucu :)
ipucu çok güzel de ben az önce herkesi eledim zatenSizinkiler degismedi buda ipucu :)
ben de sana söyledim ama sen bana söylemediğine göre katilim sensin, sonradan baktın tahmin edeceğim hedef şaşırttın di miiiii seni seniiyidir şekerimm senden naberr,
dun o kadar face te sıkıştırdım katilim kim benm diee söylemedin ya aşk olsunn![]()
ben de sana söyledim ama sen bana söylemediğine göre katilim sensin, sonradan baktın tahmin edeceğim hedef şaşırttın di miiiii seni seni![]()