merhaba kızlaaar...ben geldmm
sevgili katilim ve de sevgili kurbanımm kusuruma bakmayın uğrayamadım topiğee..memlketten ardeşimle çocukları gelmişti..misafirlerimle 2 haftadır istanbul kazan biz kepçee dolaştık gezdik..bu akşam yola çıktılar... eve biraz önce dönebildim ...kocişim de çok özlemişne var ne yok canlarımm
Selam canım doktora sordum boya işini kesinlikle yasak dedi bilgin olsun canım
merhaba kızlaaar...ben geldmm
sevgili katilim ve de sevgili kurbanımm kusuruma bakmayın uğrayamadım topiğee..memlketten ardeşimle çocukları gelmişti..misafirlerimle 2 haftadır istanbul kazan biz kepçee dolaştık gezdik..bu akşam yola çıktılar... eve biraz önce dönebildim ...kocişim de çok özlemişne var ne yok canlarımm
Ekliyorum hemen :)
Oh be hoşgeldin :)
Kizlar aranızda kurbanina hediye almamis ddeğiştirmek isteyenler var mi bi iki arkadas var katilmak isteyen birbirlerine versem anlasilcak kucuk bi çekiliş yapıcam aranizda
oynama benmleeeekandırıosun beniii
nasılsın geronimo cum..ben pek bir sevdim kurbanımı değiştrimeyi düşünmüyorummyılbaşı çeklişindeki kurbanım da çok şeker di..iyi ki bana çıkmış dedimm çok güzel anlaştık mesajlaştık telefonda konuşmuştuk:13::13:..ama benim yoğunluğum ve eşimin rahatsızlığı için hastane trafiğimizden dolayı bir türlü görüşemedik yüzyüze.......geçen haftadan beri telefondan baktım okudumm tanıtma topiğini falan ama buraya gelemedim...maalesef telefondan zor oluyor sayfaları teker teker okumak cevaplamak...ama artık sık sık buradayım inşaallah kaynaşırız kızlarlaa
elemedin mi kimseleri. bi liste yapsaydın.
nasılsın geronimo cum..ben pek bir sevdim kurbanımı değiştrimeyi düşünmüyorummyılbaşı çeklişindeki kurbanım da çok şeker di..iyi ki bana çıkmış dedimm çok güzel anlaştık mesajlaştık telefonda konuşmuştuk:13::13:..ama benim yoğunluğum ve eşimin rahatsızlığı için hastane trafiğimizden dolayı bir türlü görüşemedik yüzyüze.......geçen haftadan beri telefondan baktım okudumm tanıtma topiğini falan ama buraya gelemedim...maalesef telefondan zor oluyor sayfaları teker teker okumak cevaplamak...ama artık sık sık buradayım inşaallah kaynaşırız kızlarlaa
bak benim listemde kalanlaryok valla liste falan yapmadım ama aklımda cogu burdakı kmsenın ipucu bana uymuyoo
bak benim listemde kalanlar
cesmi_naz toredo
sey_ren
ikramaya
gizem7
raptiye
_asmunikal_
zeyy88
elmadilimi
Iyi canim seni sormali :) artik bundan sonra bizimlesin yetisirsin muhabbete ne olacak :) seni de eliyorum o halde :)
listemde var mı bariben sana biliyorum derken şaka etmiyodum baakk
pek sevgili katilim
her ne kadar benim kurban ortalarda olmasa da ben de hediyelerimi ona göre almaya başladım
ben de değişmicem kurbancaazımı
Ben senin nerden katilin oluyorum beseni de eledim
sölememmm kii
dur bak o zaman mantık yürüteyim. ikramaya yeni geldiğine göre onunla özelden konuşmuş olamazsın.ikramayayı eleyeyim ben
şüpheli listemde 3 kişi var ikramaya da girdi 4 oldu
sen de onlardan birisin
ipucu istiyoruz ipucuuu
hoşgeldinnn ahh istanbull ahh beni yerimede gez caanım istanbulumu
ipucuu istiyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?