- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Bugün bunu gördüm çok hoşuma gitti kurbanıma da kendime de aynısından aldımBirkaç parça daha aldım ama keşke kurbanım daha kişisel zevklerine yönelik bilgi verseydi o zaman daha öZel hediyeler alabilirdim, şimdi daha genel hediyeler oluyor :/
Bugün bunu gördüm çok hoşuma gitti kurbanıma da kendime de aynısından aldımBirkaç parça daha aldım ama keşke kurbanım daha kişisel zevklerine yönelik bilgi verseydi o zaman daha öZel hediyeler alabilirdim, şimdi daha genel hediyeler oluyor :/
Senin katil az önce gittiBenim katilim yokmu yaaa
Katılıyorum keşke benim de daha iyi tanıma fırsatım olsaydı...kurbanıma bugün bi cicik daha aldımmmm arada denk geldikçe daha alıcam
ama kendisi ile keşke bi sohbetimiz bişeyimiz olsaydı
Katılıyorum keşke benim de daha iyi tanıma fırsatım olsaydı...
Bizim kurban aynı herhaldebenimki hiç uğramadı bile
adını yazdırıp kendini tanıtıp bi daha gelmemiş resmen buraya.. nasıl olcak böle bilmiom valla
kurbanıma bugün bi cicik daha aldımmmm arada denk geldikçe daha alıcam
ama kendisi ile keşke bi sohbetimiz bişeyimiz olsaydı
Ekliyorum hemen :)beni de ekleyebilirsin sevgili katilimmmm
merhaba kızlaaar...ben geldmm
sevgili katilim ve de sevgili kurbanımm kusuruma bakmayın uğrayamadım topiğee..memlketten ardeşimle çocukları gelmişti..misafirlerimle 2 haftadır istanbul kazan biz kepçee dolaştık gezdik..bu akşam yola çıktılar... eve biraz önce dönebildim ...kocişim de çok özlemişne var ne yok canlarımm
Ekliyorum hemen :)
Oh be hoşgeldin :)
Kizlar aranızda kurbanina hediye almamis ddeğiştirmek isteyenler var mi bi iki arkadas var katilmak isteyen birbirlerine versem anlasilcak kucuk bi çekiliş yapıcam aranizda
Konuyu anlamadım canım..
Katilmak isteyen kisiler var simdilik iki kisi birbirlerine katil yapsam bilecekler birilerini değiştirmem lazim ki anlasilmasin kim kimin katili ben değişebilirim diyenler özelden yazsin ki ayarlayayim diyorum canim.
Hmm anladım canım ama diğer kızlar da gelsin öyle yap istersen.
Oyle yapıcam canim hediyeleri hazirlayanlar var zaten onlarin disinda ayarlamam lazim
Bende hediyelarimi kurbanıma göre hazırladım.
Belki değiştirmek isteyen kızlar vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?