Kurbanima burdan selamlar.... onun hediyesivel emegi goz nuru olacaaakkk....acaba begenir mi ki ????? Hem bu kis aylarinda onu isitir
Hoşbuldum canım,konser beklentilerimizin üstündeydi..kadın da deli bir ses ve enerji vardı.Salon yılkıldı resmen.
Bosuna teknoloji cocuğu demedim demek ki
Canim maşallah sana , cok hoşsun , iyi niyetin yüzüne yansımış gibi .
Nisanlinla bir ömür mutlu olun :123: :119::119::119::119:119
Kurbanima burdan selamlar.... onun hediyesivel emegi goz nuru olacaaakkk....acaba begenir mi ki ????? Hem bu kis aylarinda onu isitir
Ben gibi birini buldum neyse kiBende face dir twitter instagram dır kullanmıyorum canım..
Sevindim senin adına , super bir aksam geçirmişsin ne guzelHoşbuldum canım,konser beklentilerimizin üstündeydi..kadın da deli bir ses ve enerji vardı.Salon yılkıldı resmen.
MerhabaMerhabaaaBenim face Twitter ve inst. Hesaplarım var na hiçbirinde resmim yok.
cesmi_naz .!.:ayy çok teşeküür ederimmgerçi henuz nişanlı değiliz ama Allah söyletti demek ki çok sevindim
Ekledim ekledim :)özel msj geliyyooorrrrr
Gecmis olsun canim ya dikkat et kendineÇok teşekkür ederim kızlar sormayın valla grip falan olmadım beni bi sıtma bi ateş tuttu 39 derece ateşle acilde aldık soluğu bugün işe falan gitmedim tüm gün dinlendim çok şükür şimdi daha iyiyim ayağa kalkabildim adam akıllı üşütmüşüm
Ekleyin tabi Burçin şenbayık
Merhaba kızlar..
Hoşbuldum canım,konser beklentilerimizin üstündeydi..kadın da deli bir ses ve enerji vardı.Salon yılkıldı resmen.
Aaaa ben neden öyle düşündüm acaba ?
Allah söyletti diyelim evet , hayırlısı olsun canım
Ekledim ekledim :)
Gecmis olsun canim ya dikkat et kendine
Hatun kimin konserine gittin?
Selam Geranio ,herkese gönderdin mı bilgileri ?
Bana gelen bişey olmadı da , sorayım seni yakalamisken.
Ekledim ekledim :)
Gecmis olsun canim ya dikkat et kendine
Hatun kimin konserine gittin?
7 8 ay sonra evlenecem diyorum ya sürekli ondandırama inşallah bikaç aya nişanlı da olacaz yanii, şimdiden söylediniz çok hoşuma gitti
Dur gondereyim canim herkese gonderemedim daha beni yakalayanlara atıyorum gormusken
Hayirlisi olsun canım , Allah gönlünüze gore versin .
tamam canım , tesekkurler
bana bi tane arkadaşlık teklifi geldi o da ayla die birinden o sen misin
Estrelle Morente canım..
Entel hatun seni:) bu arada resimlerine baktim masallahin var :)
Soyadini özelden yazsana annemden mi ekledim yoksa
KasirimTotonu kaşı.....
mail adresindeki soyadla aynı anennden eklemişsin sanırım
Burdami su anda kurbanın :26:
Ben gibi birini buldum neyse ki
Sevindim senin adına , super bir aksam geçirmişsin ne guzel
Merhaba
kizlar bakmışlar hep birbirlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?