Ay canım benim örmüş kadar oldun çok teşekkür ederim ama katilim değilsen zahmete sokmak istemem. Katilimsen iyi örmeler
Onu geç de koyu kırmızıyı biliyorsundur inşallah
Çenem ıçılmışken sana devetüyü anımı anlatayım bakBen 14 yaşındA falanken bi ablam bana kendisine küçük gelen kazAğını vermişti. verirken de DEVETÜYÜ dedi. Artık yaşımın verdiği mi yoksa genel olarak olan cahillikten midir nedir sen git bu devetüyünü bildiğin devenin tüyünden yün san. Örgü olmasına rağmen kadife gibi yumuşacık çok güzel birşeydi. Ben onun üstüne kazağın ne güzelmiş diyen herkese devenin tütünden yapılmış bu kazak biliyor musun deme gafletinde bulundum. Gel zaman git zaman aradan yıllar geçti ve ben o renge devetüyü dendiğini öğrenince aklıma o kazak geldi. o farkedişten sonra devetüyü hayatımdan hiç çıkmayan bir renk oldu hahahha
ahahah seninki daha iyiymiş
ne alakaysa benm de aklıma bi anım geldi şimdii
ilkokula gidiyorum heralde babamın bi arkadaşı yemege geldi bize adam et yemiyomuş, benm de artık kelime haznem yeni mi gelişiyodur nedir, adama vejeteryan mısın diyecegimee, " amca siz lezbiyen misiniz " dedimmmadam şok tabi, babamlar da öylee bide diyorum pişkin pişkinn " ne bakıyosuuz yaa et yemiyomuş işte lezbiyenmişş "
allahtan çocuktum da çok üstünde durmadılar ama sonradan o adam ne zaman gelse odamdan çıkamadım yaa ne rezilik ne rezilişkkk
puhahahaha koptum süpermiş
ilkokula gidiyorum heralde babamın bi arkadaşı yemege geldi bize adam et yemiyomuş, benm de artık kelime haznem yeni mi gelişiyodur nedir, adama vejeteryan mısın diyecegimee, " amca siz lezbiyen misiniz " dedimmmadam şok tabi, babamlar da öylee bide diyorum pişkin pişkinn " ne bakıyosuuz yaa et yemiyomuş işte lezbiyenmişş "
allahtan çocuktum da çok üstünde durmadılar ama sonradan o adam ne zaman gelse odamdan çıkamadım yaa ne rezilik ne rezilişkkk
ahahah seninki daha iyiymiş
puhahahaha koptum süpermişD:
Seni eledim şekerim
Liste başıyım yine
Aleyküm selam canım , sana da kocaman selamlarALLAH razı olsun dostlar :)))) görüşmek üzere bende herkese bol bol selam soyleyın ....
neeee şok şok şokBen deldiiimmm
Nasılsınız güzel hatunlar
Bu arada ben kurbanımı göremedim resmi yok
Allahımmmm kopardın beni nurdan
kız o yaşta lezbiyeni nerden biliyon
Çeşmi naz canım sıkma canını , hepimiz olumsuzluk yaşayabiliriz .kimse çekilişe beklentilerle katılıyordur sanırım . Heyecan , muhabbet , tanımadığımız kişiden hediye alma hissi ve guzel anılar icin burdayiz . Kendi adıma böyle düşünüyorum .
Kızlar siz resimlere nerden nasıl bakıyorsunuz , bende güzelliklerinize bakmak istiyorum
çok teşekkür ederimm çok utandırdı bugun herkes benii
facebook tan ekledik canım birbirimizi ordan baktık bizface in varsa seni de ekleyebilirim
oh maşallah sohbetler ilerlemiş ben 2 gün hasta ateşler içinde yattım siz faceden ekleşmişsiniz bile benide ekleyebilirsiniz yani :))
oh maşallah sohbetler ilerlemiş ben 2 gün hasta ateşler içinde yattım siz faceden ekleşmişsiniz bile benide ekleyebilirsiniz yani :))
çok teşekkür ederimm çok utandırdı bugun herkes benii
facebook tan ekledik canım birbirimizi ordan baktık bizface in varsa seni de ekleyebilirim
Şimdi anladım , ben kullanmıyorum face
cok gecmis olsun , neyin vardi ?iyimisin şimdi ?
ayyy çok geçmiş olsunnnşimdi nasılsın canım iyileştin mii
ben topiğin nöbetçisi oldugum için her geleni yakalıyorum vallaeğer istersen atabilirim sana da face adresimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?