- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Entel hatun seni:) bu arada resimlerine baktim masallahin var :)
hmm herkese baktın herhalde
Hemn Hemn katilin mi sandin beni:)
ee tabi ki şüpheli listemdesin :)
herkesin adı var ya sende ben de olsam bakardım faceten
ben olurum senin arkadaşın
her ne kadar şüpheli listemde bulunmasan da
Yok burda degil.... gunduzleri takiliyor veya burdada olabilir....
canım benm haftada 2 kere yaptıgım kil maskem var, onun dışında her gun yüz temizleme jeliyle yıkıyorm yüzümü. bide maskelerden önce tonikle temizliyorum. sivilce çıkan yere de garnier in sivilceler için serinletici bir roll on u var onu sürüyorum. dün resmen çenem sivilceyle kaplanmıştı, dün gece ve bu sabh o roll on u sürdüm 1 tanesi kaldı o da küçücük
hee yine de barbie bebek gibi bi suratım yok o ayrı meselesogukta falan ince ince damarlarım çıkıyo çok sinir oluyorum
seni de görelim yavrumm
kız sen de güzelsindir öyle deme ama
ben yüzümü temizledikten sonra gözenek sıkılaştırıcı serumumu sürüp yatıyorum ergenlik çağımda makyaj yapmaya başladığımda makyajımı çıkarmayı hep unuturdum o nedenle yüzümde siyah nokta ve gözenek var malesefcilt yağlı olunca daha fazla bakım istiyor sanki hep kirliymiş hissi beni mafediyor
Annemizin kollarında nasıl koşalım yahuuuu. Yaşarken olmasın o
ALLAH razı olsun dostlar :)))) görüşmek üzere bende herkese bol bol selam soyleyın ....
ne alakaysa benm de aklıma bi anım geldi şimdii
ilkokula gidiyorum heralde babamın bi arkadaşı yemege geldi bize adam et yemiyomuş, benm de artık kelime haznem yeni mi gelişiyodur nedir, adama vejeteryan mısın diyecegimee, " amca siz lezbiyen misiniz " dedimmmadam şok tabi, babamlar da öylee bide diyorum pişkin pişkinn " ne bakıyosuuz yaa et yemiyomuş işte lezbiyenmişş "
allahtan çocuktum da çok üstünde durmadılar ama sonradan o adam ne zaman gelse odamdan çıkamadım yaa ne rezilik ne rezilişkkk
oh maşallah sohbetler ilerlemiş ben 2 gün hasta ateşler içinde yattım siz faceden ekleşmişsiniz bile benide ekleyebilirsiniz yani :))
günaydın kızlar. hayırlı sabahlarnasılsınız
dün keçelerden bişeyler yaptım. gün içinde yüklicem. beklemede kalın
günaydın kızlar hayırlı cumalar
neeee şok şok şok
ama sen baş şüphelimdin seni elemek zorunda mıyım şimdi
oh maşallah sohbetler ilerlemiş ben 2 gün hasta ateşler içinde yattım siz faceden ekleşmişsiniz bile benide ekleyebilirsiniz yani :))
melindaaaaa sen hiç ipucu vermedin herhalde şüpheli listemde en baştasın..
aha ben!!! buldum katilimi..
Ya bende istiyorum bende eklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?