cnm şükret ki ailen başında birşeylerin iyi olması için mutlaka uğraşıyorlardır sıkma tatlı canını
amante ile görüştük .. asmunikal ile başka topiklerden tanışıoz yüzyüze görüşmedik ama bi kere telde konuştuk bi de arada mesajlaşıyoz
ollleeyyy ekliyorum hemen
kızlarr çok keyfim kaçtı şuann
malum zaten işsizimm, para pul durumları biraz kötübabamla da bizim genel sorunlarımız var maddi olarak ondan hiç bişey istemedigimi söyledim aylar önce o zamndan beri de yüz göz olmuyoruz bu konuda, annemle anlaşıyoruz genelde..
annemler bugun devremülke gidiyorlar, bana bıraktıgı para beni idare eder bu 2 haftada ama ucu ucuna gibi bişeyy, yani çok da fazla bi para deil. bu hediye işleri için güvendigim biyer vardı, bzizim orada nakit hesabımız var annemle ortak, alıyoruz taksitlere bölünüyor her ay ödüyoruz yani. ona güveniyordum aslında biraz da. şimdi annemle konuşurken öğrendim, oranın taksiidini geçen ay ödeyememiş, şuanda üstümde nakit yok sana bırakamam ben dönünce öderim artk dedi.
şuan çok pişman oldum çekilişe katıldıgım için, sanki kurbanıma haksızlık yapacakmışım gibi geliyoreğer çekiliş olmadan önce öğrenseydim kimseye haksızlık olmasın die çekilirdim ama şuan çok da geç, resmen keyfim kaçtı çok üzüldüm böyle oldugu için. ben çok özür diiliyorum kurbanımdan şimdiden böyle oldugu için yine elimden geleni yapmaya çalışırım ama biraz az olacak sanırım benm hediyelerim, çok kötü oldum yaa
annemler gidecek az sonra onlar gitsinler de kahvemi içip toparlayacam kendimi tamam
senin katilini de bulacam sen gelene kadar
bnide ekleyebilirsin
canın sağolsun.. seni tek bir şartla affederizkurbanın kim onu de
nurdanım sen bana söyle ben isem zaten üzülmem sen merak etmehayır sölememmmşimdiden üzülmesin bariii
haaa şöyle aferin ben sabah içtim kuafördeiçmeseydim sana eşlik ederdim tamma sana güveniyorum kuzum
nurdanım sen bana söyle ben isem zaten üzülmem sen merak etmeözelden bekliyorum
yaaa ama amatamam annemleri yolladım kahve suyumu da koydum az sonra toparlıyorum kendimi sözz
aramızda kalsın ama benm kurbanım hamile deilll
tubiii benim bilgilere çok kolay ulaşabilirsin kuzum sorman hatazaten yüzyüze de görüştüydük büroya yollayıver
benimlede yüzyüze görüşünist gidincemi tubiyi gördün
kızlarr çok keyfim kaçtı şuann
malum zaten işsizimm, para pul durumları biraz kötübabamla da bizim genel sorunlarımız var maddi olarak ondan hiç bişey istemedigimi söyledim aylar önce o zamndan beri de yüz göz olmuyoruz bu konuda, annemle anlaşıyoruz genelde..
annemler bugun devremülke gidiyorlar, bana bıraktıgı para beni idare eder bu 2 haftada ama ucu ucuna gibi bişeyy, yani çok da fazla bi para deil. bu hediye işleri için güvendigim biyer vardı, bzizim orada nakit hesabımız var annemle ortak, alıyoruz taksitlere bölünüyor her ay ödüyoruz yani. ona güveniyordum aslında biraz da. şimdi annemle konuşurken öğrendim, oranın taksiidini geçen ay ödeyememiş, şuanda üstümde nakit yok sana bırakamam ben dönünce öderim artk dedi.
şuan çok pişman oldum çekilişe katıldıgım için, sanki kurbanıma haksızlık yapacakmışım gibi geliyoreğer çekiliş olmadan önce öğrenseydim kimseye haksızlık olmasın die çekilirdim ama şuan çok da geç, resmen keyfim kaçtı çok üzüldüm böyle oldugu için. ben çok özür diiliyorum kurbanımdan şimdiden böyle oldugu için yine elimden geleni yapmaya çalışırım ama biraz az olacak sanırım benm hediyelerim, çok kötü oldum yaa
yaaa ama ama
Canıımm, üzme kendini lütfen. Bak ben senden şüpheleniyorum hemde çok ama inan ki hiç önemli değil hediyenin azlığı yada çokluğu. Önemli olan burda güzel arkadaşlıklar kurup sohbet etmek değil mi zaten
katiliiiiimmmmmmm nerelerdesin ses ver beya ses ses çok gizemli olmaya başladı benim katilim
yalnız laf aramızda kalsınn, bizim topiğin hatunlarının hepsi de pek güzel yahuuu
sen benim duygularımla oynuyosun:44::44::44:
beni görmeden karar verme
daha dün annemizin. kollarında koşarken
kızlar bi soru sorabilirmiyim :26::26::26:
yüz bakımı için neler yapıyorsunuz:26:
beni görmeden karar verme
daha dün annemizin. kollarında koşarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?