• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

nurdan ben seni bir yerlerden tanıyorum ya:44: ya da birine çok benzettim izmirde bulundun mu hiç ya da kkda foto falan paylaştın mı ki ama çok tanıdık bir yüzün var

izmir de hiç bulunmadım canım yaa :50: kk da da geçen sene falan bizim zayıflama topiği vardı orda resim koymuştum sanırım, belki orda grmüşsündür başka bi yerde koymadım çünkü :50::50:

beni görmeden karar verme :52::52::52:

:24::24::24::24::24::24: daha dün annemizin. kollarında koşarken:24::24::24::24:

kız sen de güzelsindir öyle deme ama:20:

ben yüzümü temizledikten sonra gözenek sıkılaştırıcı serumumu sürüp yatıyorum ergenlik çağımda makyaj yapmaya başladığımda makyajımı çıkarmayı hep unuturdum o nedenle yüzümde siyah nokta ve gözenek var malesef:31:cilt yağlı olunca daha fazla bakım istiyor sanki hep kirliymiş hissi beni mafediyor:47:

izmir de hiç bulunmadım canım yaa :50: kk da da geçen sene falan bizim zayıflama topiği vardı orda resim koymuştum sanırım, belki orda grmüşsündür başka bi yerde koymadım çünkü :50::50:

alla alla ya da birine benzettim:44:seni bir ünlüye falan benzettikleri oldu mu hiç

bu arada yüzün gülüşün çok güzel keşke bende gülebilsem:31:

alla alla ya da birine benzettim:44:seni bir ünlüye falan benzettikleri oldu mu hiç

bu arada yüzün gülüşün çok güzel keşke bende gülebilsem:31:

ayyy çok teşekkür ederim yaa çok utandımmmm :17::17: sen neden gülmüyosun ki, güll yaa gülemnin yakışmayacagı insan olur muuu :16::16:

beni tanıyan insanlar hareketlerimi konuşma tarzımı falan demet evgar a benzetirler :53::53: ama yeni tanıştıgım insanlar bile diyor bunu, onun dışında kimseyi pek duymadım :44:

eve gidince bende bi kil maskesi yapayım:24:
başka bişey yaptığım yok zaten uğraşamıyorum ki hiç
zaten uğraşsam da daha çok mahfediyorum ben yüzümü:27::27::27:

kızlar bi soru sorabilirmiyim :26::26::26:
yüz bakımı için neler yapıyorsunuz:26:

aynen benimde sivilce lekesi sorunum var yaaa özellere doktorlara çok gittim verdikleri kremleri hep düzenli kullandım hiç bir işe yaramadı bana mucize lazım :25:

ayyy çok teşekkür ederim yaa çok utandımmmm :17::17: sen neden gülmüyosun ki, güll yaa gülemnin yakışmayacagı insan olur muuu :16::16:

beni tanıyan insanlar hareketlerimi konuşma tarzımı falan demet evgar a benzetirler :53::53: ama yeni tanıştıgım insanlar bile diyor bunu, onun dışında kimseyi pek duymadım :44:

dudak yapımdan kaynaklı gülemiyorum hiç:31:sırıtınca üst dudağım üst dişlerimi kapatıyor:27::27:bende hep tebessüm ederim sadece düğün albümümde gülmüşüm o da zorunluluktan yoksa çekmiyordu adam:31::9:

dudak yapımdan kaynaklı gülemiyorum hiç:31:sırıtınca üst dudağım üst dişlerimi kapatıyor:27::27:bende hep tebessüm ederim sadece düğün albümümde gülmüşüm o da zorunluluktan yoksa çekmiyordu adam:31::9:

olur mu hiç öle şeyy yaa gülmenin yakışmayacagı insan yoktur bi keree :16::16:

benim diş yapım düzgün ama arka dişlerim full dolgu :50: bebekken yanlış bi ilaç vermiş bana doktor, o da fazla kalsiyum yuklemiş vucuduma :50: annem dio 4 aylıkken diş çıkardın sen die :53: o yuzden de çabuk çürüyo işte, 2 yılda bir dolgu değiştiriyorum :50:

olur mu hiç öle şeyy yaa gülmenin yakışmayacagı insan yoktur bi keree :16::16:

benim diş yapım düzgün ama arka dişlerim full dolgu :50: bebekken yanlış bi ilaç vermiş bana doktor, o da fazla kalsiyum yuklemiş vucuduma :50: annem dio 4 aylıkken diş çıkardın sen die :53: o yuzden de çabuk çürüyo işte, 2 yılda bir dolgu değiştiriyorum :50:

sende kalsiyum fazlalığından benimde kalsiyum eksikliğinden aynı sorun var:31:eşimin dişinde ne çürük ne dolgu keşke benimde böyle olsa diye çok geçirdim ama baksamda oluyor malesef çok güçsüzler:31:

herkes diyor gül diye ama ne bileyim takıntı oldu galiba bende:9:

sende kalsiyum fazlalığından benimde kalsiyum eksikliğinden aynı sorun var:31:eşimin dişinde ne çürük ne dolgu keşke benimde böyle olsa diye çok geçirdim ama baksamda oluyor malesef çok güçsüzler:31:

herkes diyor gül diye ama ne bileyim takıntı oldu galiba bende:9:

bence haksızlık ediyorsun kendine :34: çok güzelsin ve gülmek de çok yakışıyor sana :34:

ayrıca nikah elbisene bayıldım yaa çok tatlıııı :16::16:

ay çok teşekkür ederim olay yarattı o elbisem:9:çok kısaymış falan filan allem ettim kullem ettim giydim yine:32::32:

amaannn sen giymek istemişsin eşin de giydirmişse kime ne allah aşkınaaa :47::47: hoş eşinin bile laf etmemesi lazım ya bizde erkeklerde pek öle yürüymüyo sanırım bu işler :1::1:

Back