- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
nurdan ben seni bir yerlerden tanıyorum ya:44: ya da birine çok benzettim izmirde bulundun mu hiç ya da kkda foto falan paylaştın mı ki ama çok tanıdık bir yüzün var
izmir de hiç bulunmadım canım yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurdan ben seni bir yerlerden tanıyorum ya:44: ya da birine çok benzettim izmirde bulundun mu hiç ya da kkda foto falan paylaştın mı ki ama çok tanıdık bir yüzün var
beni görmeden karar verme
daha dün annemizin. kollarında koşarken
![]()
izmir de hiç bulunmadım canım yaakk da da geçen sene falan bizim zayıflama topiği vardı orda resim koymuştum sanırım, belki orda grmüşsündür başka bi yerde koymadım çünkü
![]()
alla alla ya da birine benzettim:44:seni bir ünlüye falan benzettikleri oldu mu hiç
bu arada yüzün gülüşün çok güzel keşke bende gülebilsem![]()
kızlar bi soru sorabilirmiyim :26::26::26:
yüz bakımı için neler yapıyorsunuz:26:
ayyy çok teşekkür ederim yaa çok utandımmmmsen neden gülmüyosun ki, güll yaa gülemnin yakışmayacagı insan olur muuu
beni tanıyan insanlar hareketlerimi konuşma tarzımı falan demet evgar a benzetirlerama yeni tanıştıgım insanlar bile diyor bunu, onun dışında kimseyi pek duymadım :44:
dudak yapımdan kaynaklı gülemiyorum hiçsırıtınca üst dudağım üst dişlerimi kapatıyor
bende hep tebessüm ederim sadece düğün albümümde gülmüşüm o da zorunluluktan yoksa çekmiyordu adam
![]()
olur mu hiç öle şeyy yaa gülmenin yakışmayacagı insan yoktur bi keree
benim diş yapım düzgün ama arka dişlerim full dolgubebekken yanlış bi ilaç vermiş bana doktor, o da fazla kalsiyum yuklemiş vucuduma
annem dio 4 aylıkken diş çıkardın sen die
o yuzden de çabuk çürüyo işte, 2 yılda bir dolgu değiştiriyorum
![]()
sende kalsiyum fazlalığından benimde kalsiyum eksikliğinden aynı sorun vareşimin dişinde ne çürük ne dolgu keşke benimde böyle olsa diye çok geçirdim ama baksamda oluyor malesef çok güçsüzler
herkes diyor gül diye ama ne bileyim takıntı oldu galiba bende![]()
bence haksızlık ediyorsun kendineçok güzelsin ve gülmek de çok yakışıyor sana
ayrıca nikah elbisene bayıldım yaa çok tatlıııı![]()
Kızlar çıkıyorum ben,hazırlanmam lazım..
Güzel bakın kendinize...![]()
ay çok teşekkür ederim olay yarattı o elbisemçok kısaymış falan filan allem ettim kullem ettim giydim yine
![]()
bendee istiyorummmm :)
Ben deldiiimmm
Nasılsınız güzel hatunlar
Bu arada ben kurbanımı göremedim resmi yok![]()
hoşgeldin canımm
belki de sonradan ekler resim daha zaman var nasılsa![]()