- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
Evet kızlar yavaştan kendimizi tanıtalım artık diye düşündüm. Malum haftasonu çekilişi yapalım sonrasında iki üç hafta süremiz olsun kargoya anca kaynaşır hazırlarız hediyelerimizi :)
Hadi tanıtalım kendimizi ilk ben başlayayım :)
İsmim Burcu, İstanbulda yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. Bekarım ama 5 senelik ilişkim var Allah kısmet ederse okul bitince adını koymak istiyoruz artık.
36 bedenim 165 boyundayım kumralım. Süslü değilim ama kendime bakmayı severim. Makyaj yaparım özellikle eyeliner kapatıcı ve kırmızı rujumsuz yapamam Oje sürmeye bayılırım rengarenk ojelerim var hala da alıyorum:)
Takı takmayı severim ama çok kullanmam özel günler dışında yüzük ve saat kullanırım genelde sadece.
Çok dar giymem rahat ama şık olmaktan yanayım. Şalları çok severim ve kullanırım. Ayak numaram 37.
Kitap okumayı çok severim annem her seferinde kızar hatta ev kitap doldu diye:)
El sanatlarına karşı ayrı bi ilgiliyim. Evde ahşap boyama yapıyorum aynı zamanda çini kursuna gidiyorum. Bitirdiğim çalışmalarımı sizinle de paylaşırım :)
Ev botlarını severim terlik alışkanlığım olmadığından çok rahat oluyorlar :)
İtiraf edeyim cüzdana ihtiyacım var bi türlü beğenip alamadım bi tane
El emeği şeyler çok önemlidir benim için hatıra olarak saklayacağım bişey olursa çok mutlu olurum.
Genelde soğuk renkleri severim. Sarı ve pembeyle pek aram yoktur.
Gömlek giymeyi severim, üst kıyafetlerimi uzun alırım genelde basen sorunum var birazcık
İç çamaşırında bekarım diye düz bişi almana gerek yok bacım bu arada :d Severim renkli hareketli şeyleri ama tanga olmasın mümkünse
Sevgili katilim hediye neyse de mektup yazmayı unutma nolur
Şimdilik aklıma bu kadar geliyor aklıma geldikçe eklerim :)
Hadi tanıtalım kendimizi ilk ben başlayayım :)
İsmim Burcu, İstanbulda yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. Bekarım ama 5 senelik ilişkim var Allah kısmet ederse okul bitince adını koymak istiyoruz artık.
36 bedenim 165 boyundayım kumralım. Süslü değilim ama kendime bakmayı severim. Makyaj yaparım özellikle eyeliner kapatıcı ve kırmızı rujumsuz yapamam Oje sürmeye bayılırım rengarenk ojelerim var hala da alıyorum:)
Takı takmayı severim ama çok kullanmam özel günler dışında yüzük ve saat kullanırım genelde sadece.
Çok dar giymem rahat ama şık olmaktan yanayım. Şalları çok severim ve kullanırım. Ayak numaram 37.
Kitap okumayı çok severim annem her seferinde kızar hatta ev kitap doldu diye:)
El sanatlarına karşı ayrı bi ilgiliyim. Evde ahşap boyama yapıyorum aynı zamanda çini kursuna gidiyorum. Bitirdiğim çalışmalarımı sizinle de paylaşırım :)
Ev botlarını severim terlik alışkanlığım olmadığından çok rahat oluyorlar :)
İtiraf edeyim cüzdana ihtiyacım var bi türlü beğenip alamadım bi tane
El emeği şeyler çok önemlidir benim için hatıra olarak saklayacağım bişey olursa çok mutlu olurum.
Genelde soğuk renkleri severim. Sarı ve pembeyle pek aram yoktur.
Gömlek giymeyi severim, üst kıyafetlerimi uzun alırım genelde basen sorunum var birazcık
İç çamaşırında bekarım diye düz bişi almana gerek yok bacım bu arada :d Severim renkli hareketli şeyleri ama tanga olmasın mümkünse
Sevgili katilim hediye neyse de mektup yazmayı unutma nolur
Şimdilik aklıma bu kadar geliyor aklıma geldikçe eklerim :)
Son düzenleme: