- Konu Sahibi FATMAYLMZ55
-
merhabalar. bende 8 hafta 6 gun.. :) mide bulantim durmak bilmiyor. sabah sabah ictigim suyu kustum. tum gun bacaklarim tum vucudum.uyusuk bi sekilde derslere girdim. canim simdi cigkofte istiyor ama midem biryandan bulaniyo.. ama yemek istiyom yaaa :) :)
merhabalar. bende 8 hafta 6 gun.. :) mide bulantim durmak bilmiyor. sabah sabah ictigim suyu kustum. tum gun bacaklarim tum vucudum.uyusuk bi sekilde derslere girdim. canim simdi cigkofte istiyor ama midem biryandan bulaniyo.. ama yemek istiyom yaaa :) :)
adet agrisi cekiyom.. ayy hala.midem.bulaniyo böğğ.. neyse.. ama bende cok kusma olmuyo. oksurunce bide hapsirinca kusuyorum..tuzlu leblebi ye dostum.super toparliyo mideyi.. ay bir doguraydim :) ne zormus hamilelik.. cocuk sahibi olan arkadaslarim diyorki: hele duuur neresindesin agirlasacaksin uyuyamayacaksin merdiven cikamayacaksin falanda filan
hepten psikolojimi bozdular ya :)
kari milletinin neden calismamasi gerektigini simdi simdi anlaiyorum arkadas. evde otur cocugun buyut. ne isin var disarilarda kendini heder ediyon dimi.. valla bebegim dogsun ucretli izine ayrilip tum yil ayagimi uzatip yaticam :)
kizlar merhaba bende 10 haftalik hamileyim benimde bu zamana kadar hic mide bulantim olmadi nasil dogum istiyorsunuz :)
seninkisi daha yeni mi ay bende cok korkuyorum normal istiyorum ama ne olacagi o an belli olmaz tabi hayirlisi olsun bide simdi cinsiyetini merak etmeye basladim :)
benimde sancim vardi 7 haftalikken falan hatta rahmimde kan gordu progestan verdinonu kullandim kanamam gecti su an sancim yok korkma canim ya doktorum ne diyor sancin icin
hayirlisi olsun canim kotu dusunme iyi dusun bol bol yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?