• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 haftalık hamişlerrrr :) :) :) :)

FATMAYLMZ55

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
104
4
16
İstanbul
:nazar::nazar::nazar::nazar:kızlarrrr hamileliğimde sekizinci haftaya girdim :nazar::nazar::nazar::nazar:maşşallah diyelim :nazar::nazar::nazar:an itibariyle benim gibi bu dönemlerde olan varmı varsa neler yaşıyorsunuz nasıl gidiyor sancısı olan varmı benim düzenli olarak sancım oluyor hemde çift taraflı doktor normal demişti ama arada böle oluyor geçiyor ama genelde var yani düzenli kanama tarzı bişey olmadı şua ana kadar ama rabbim bilir herşeyi inşallah rabbimin izniyle sağsalin hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız kızlar bu süreçte birbirmizle buradan dertleşip konuşabiliriz gelişmelerimizi haber veriirz diye düşündüm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::1::1::1::1::4::4::4::4::4::72::72::72::72::72::72::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhabalar. bende 8 hafta 6 gun.. :) mide bulantim durmak bilmiyor. sabah sabah ictigim suyu kustum. tum gun bacaklarim tum vucudum.uyusuk bi sekilde derslere girdim. canim simdi cigkofte istiyor ama midem biryandan bulaniyo.. ama yemek istiyom yaaa :) :)

merhabalar. bende 8 hafta 6 gun.. :) mide bulantim durmak bilmiyor. sabah sabah ictigim suyu kustum. tum gun bacaklarim tum vucudum.uyusuk bi sekilde derslere girdim. canim simdi cigkofte istiyor ama midem biryandan bulaniyo.. ama yemek istiyom yaaa :) :)

hahah merhaba aynen bende öyleyim miğde bulantım vazgeçilmezim canım bişeylker çekiyor yiyorum sonra kusmaktan kendimi alamıyorum aşırı şekilde uyku ve yorgunluk var demekki genel olarak böyle uyusam yatsam diye sayıklıyorum tüm gün çalışıyorum bende çok zor oluyor ama sançım var arada yaa sendende varmı hiç :18::18::18:

adet agrisi cekiyom.. ayy hala.midem.bulaniyo böğğ.. neyse.. ama bende cok kusma olmuyo. oksurunce bide hapsirinca kusuyorum..tuzlu leblebi ye dostum.super toparliyo mideyi.. ay bir doguraydim :) ne zormus hamilelik.. cocuk sahibi olan arkadaslarim diyorki: hele duuur neresindesin agirlasacaksin uyuyamayacaksin merdiven cikamayacaksin falanda filan
hepten psikolojimi bozdular ya :)

kari milletinin neden calismamasi gerektigini simdi simdi anlaiyorum arkadas. evde otur cocugun buyut. ne isin var disarilarda kendini heder ediyon dimi.. valla bebegim dogsun ucretli izine ayrilip tum yil ayagimi uzatip yaticam :)

adet agrisi cekiyom.. ayy hala.midem.bulaniyo böğğ.. neyse.. ama bende cok kusma olmuyo. oksurunce bide hapsirinca kusuyorum..tuzlu leblebi ye dostum.super toparliyo mideyi.. ay bir doguraydim :) ne zormus hamilelik.. cocuk sahibi olan arkadaslarim diyorki: hele duuur neresindesin agirlasacaksin uyuyamayacaksin merdiven cikamayacaksin falanda filan
hepten psikolojimi bozdular ya :)

evet cnm benimde ikinci inşallah ama oğlum şuan 7 yaşına girdi ALLAH izin verirse rabbim uzun ömür versin aminnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar: ama aradan geçen yıllardan dolayı unutmuşum herşeyi yaa hiç hatırlamıyorum öksürüp hapşırıncada baya sancım oluyor normal durukende böyle kramp tarzı oluyor nebilim ya anlayamadım pazartesi randevum var bakalım gidicem bi aksilik olmazsa istediğin çiğ köfte olsun kızz benim canım acayip pırasa çekiyor ki normalde nefret ederimmmm dumden beri pırasa yiyomm :9::9::9::9::9::9::9:

kizlar merhaba bende 10 haftalik hamileyim benimde bu zamana kadar hic mide bulantim olmadi nasil dogum istiyorsunuz :)

Merhaba cnm benimm benim ilki sezeryan buda mecbur oyle olacak olsun saglikli sihhatli olsunlarda insallahh nasil gelirlerse gelsinler aa neguzel migde bulantin yokmus sanslisin ben ilkinde oyleydim ikincide cok farkli olsu hayirllsi olsun insallahh seninki artik bu haftadan sonra fetus olarak adlandirilacak ne hos biizmde on haftalik nezaman olcak yaaa :)))

seninkisi daha yeni mi ay bende cok korkuyorum normal istiyorum ama ne olacagi o an belli olmaz tabi hayirlisi olsun bide simdi cinsiyetini merak etmeye basladim :)

benimde sancim vardi 7 haftalikken falan hatta rahmimde kan gordu progestan verdinonu kullandim kanamam gecti su an sancim yok korkma canim ya doktorum ne diyor sancin icin

Back