• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Haftalık hamileyim kesenin içinde bebek harici bişey var :(

merhaba arkadaşlar . Bugün kontrolüm vardı. günün güzel haberi bebek çok iyi 12mm olmuş 145 kalp atımı var. ama o kitle aynı ölçülerde orda duruyor. 2 hafta sonra ya tekrar istedi doktorumuz....
Bugün sırf sizden haber var mı diye konunuzu ariyordum. İnşaallah güzel sonuçlarla donersiniz psikolojinizi iyi tutun siz iyi olun olumlu dusunun ki bebeginizden de olumlu haberler alin. Rabbim size sağlıkla sihhatle bağışlasin inşaallah. Bizleri de haberdar edin. Sağlıcakla kalın.

Doktorunuz iyi olabilir, siz çok iyi anlaşıyor olabilirsiniz, fakat bu doktorunuzu alanında iyi yapmaz.
İnşallah alanında iyi bir doktordur diyorum.
Ayrıca Alttan muayene edilmek bebeğe zarar vermez, size zarar vermez, tam tersine kalbinin atışını ilk etapta duyamamasının en önemli sebeplerinden bir tanesi de alttan muayene etmemiş olması...
Bir diğer konu hangi şehirdesiniz? Merak ettim.

Bir diğer mevzu ise, prof. ile görüştüğünüze göre en doğru şekilde de sizi yönlendirir diye düşünüyorum.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.

tam olarak aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama bildiğim birşey var bazı gebeliklerde bebekle beraber bir kitle oluşur ve bebek bir süre ondan beslenir sonrakaybolur ablamda böle olmuştu başka bir doktorla görüşün bence

Insallah sag saglim saglicakla kucaklarsin bebisini canimAllahtan umit kesilmez aldirmak düşünülmemeli bnce :dua:

tam olarak aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama bildiğim birşey var bazı gebeliklerde bebekle beraber bir kitle oluşur ve bebek bir süre ondan beslenir sonrakaybolur ablamda böle olmuştu başka bir doktorla görüşün bence
Sizin bahsettiğiniz yolk kesesi o değil benim ki ne olduğu belli değil aslında , ama çok şükür büyüme olmamış 3 hafta 11 haftamda tekrar gideceğim.

Merhabalar,
Hikayenizi az biraz okudum. O yabanci kitke gitti mi kaldi mi? Su an 25 haftalikmissiniz. Umarim her sey yolundadir.

merhaba,
şuan bebişin sağlıgı nasıl okudum konunuzu merak ettim suan baya büyümüş gerçide inşallah iyidir

Sizin bahsettiğiniz yolk kesesi o değil benim ki ne olduğu belli değil aslında , ama çok şükür büyüme olmamış 3 hafta 11 haftamda tekrar gideceğim.
Aradan iki yıl geçmiş ama benim durumumda sizinkinin aynısı soracağım gebeliğinin sağlıklı devam etti mı bende çok telaslaniyorum

Merhabalar, yazılarınızdan okuduğumda bebeğinizin yanında bi kitleden bahsettiğinizi gördüm. Bende 5+5 günlükken bugün kontrole gittiğimde kesenin içinde yuvarlak bebeğin yanında ne olduğu belli olmayan kitle gibi bi oluşum gördü doktorum. Kesenin içinde olduğundan sağlıksız gebeliğe veya düşüğe neden olabilir dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Çok korkuyorum sizde durum benzer miydi? şu an durumunuz nedir çok merak ediyorum. Teşekkürler..

Bizde bekliyoruz gittigimiz doktor cok onemli olmadigini soyledi ama yinede endiseliyiz. Insallah bir sıkıntı olmaz

Arkadaşlar, eski bir konu biliyorum ama bu konuyla ilgili hiç bir bilgiye ulaşamıyorum. Ne olur etrafınızda ya da kendinizde hamileliğin ilk zamanlarında böyle bir durumla karşılaşan var mı? Sonra sağlıklı doğumlar gerçekleşti mi?

Arkadaşlar, eski bir konu biliyorum ama bu konuyla ilgili hiç bir bilgiye ulaşamıyorum. Ne olur etrafınızda ya da kendinizde hamileliğin ilk zamanlarında böyle bir durumla karşılaşan var mı? Sonra sağlıklı doğumlar gerçekleşti mi?

bu konuyla ilgili bir bilgiye ulaşabildinizmi merak ettim

Bizde bekliyoruz gittigimiz doktor cok onemli olmadigini soyledi ama yinede endiseliyiz. Insallah bir sıkıntı olmaz
Bendede kitle göründü doktor 2 hafta bekleyelim dedi 1 haftamızı doldurduk 2.haftadayız.Sizin durumunuz nedir.Bende bu konuyle ilgili sonuç ne olmuş örneklerine ulaşamadım.Sabırsızlıkla bekliyorum

Bendede kitle göründü doktor 2 hafta bekleyelim dedi 1 haftamızı doldurduk 2.haftadayız.Sizin durumunuz nedir.Bende bu konuyle ilgili sonuç ne olmuş örneklerine ulaşamadım.Sabırsızlıkla bekliyorum

Ben de aynı sorunu yaşıyorum kızlar. Doktorlar zamanla anlayacağız tehlikeli görünmüyor gibi dedi. Sonuçlanan var mı acaba? Ben 6+5teyim şimdilik sıkıntı yok

Ben de aynı sorunu yaşıyorum kızlar. Doktorlar zamanla anlayacağız tehlikeli görünmüyor gibi dedi. Sonuçlanan var mı acaba? Ben 6+5teyim şimdilik sıkıntı yok
benim bebeğimin malesef 7+3 de gelişimi ve kalbi durdu. 9. haftada kürtaj oldum. :( Doktor demekki sağlıksızmış dedi.Sizinkinde bir sorun çıkmaz inşallah. Sağlıkla kucağnıza alırsınız.

benim bebeğimin malesef 7+3 de gelişimi ve kalbi durdu. 9. haftada kürtaj oldum. :KK43: Doktor demekki sağlıksızmış dedi.Sizinkinde bir sorun çıkmaz inşallah. Sağlıkla kucağnıza alırsınız.

Çok üzüldüm gerçekten:( biz de ne olduğunu anlayamadığımız için çok tedirginiz benim daha önce de düşüklerim olduğu için daha çok korkuyorum. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur en önemlisi de bu zaten. Çok geçmiş olsun bakalım bizim ne olacak sonuç

Back