Aynen dr bana da yetersiz geldi. Iyi bi dr. değil gibi sanki
Napayim gideyim bari başka doktora :) ben konu sahibi degilim ama seni kirmiycamCanim baska dr a gitsene o zaman. O kadar yil beklemissin, ugrasmissin.. Yazik degil mi ya saglikliysa.
doktorumdan memnunun bölgenin en iyisi hatta alttan muayene etmeyi pek istemiyor son çare sizden müsade istiyo eğer siz izin verirseniz muayene ediyor , renkli ultrasyondan sonra kendisi de alttan muayene edince kalp atışını aldı. doktorumuz alakalı bir sıkıntımız yok yanlış aktarmış olabilirim
Napayim gideyim bari başka doktora :) ben konu sahibi degilim ama seni kirmiycam
Rabbim korktugundan emin kilsin canim. Bol dua et insallah. Allah in dedigi olur sonunda. Sen sadece arasirmani yap dua et teslim ol. Doktor degistir derken aslinda kastettigimiz bir de baska gozlere baska deneyimlere goster. Birakma yine bu doktoru ama bu isler tecrube. Ne kadar cok vaka gordu ise doktorlar okadar rahatlatici ve guvenle yaklasiyorlar. Hangi ildesin bilmiyorum ama yine de en azndan 1 kisi daha gorsun.şuan zaten bir profesor takibindeyim Perinatoloji uzmanı - problemli gebelik yani
biri tüp bebek sonrasıydı kese oluştu ama içi boştu , ikincisi ise dış gebelikten dolayı , 31 yaşındayım ilk defa kist görüldüAllah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin. Merak ettigim diger 2 kurtajin sebebi neydi? Doktor kistten supehelendiyse birlikte degerlendirilebilecek bir konu mu? Ilgisi var mi yani
Ne yazık ki doktorlarımızın çoğu hep kolayına geldiği gibi davranıyor. Hamilelikte sıkıntı varsa kürtaj, doğum zor olacaksa sezaryen gibi... hatta normal doğuma bile sırf hızlı olsun diye müdahale ediyorlar. Ne zaman sağlık düzenlemeleri yapılacak merak ediyorum...Şimdi araştırdım biraz.
Türkçe bir şey bulamadım
Ancak İngilizce bir sürü kaynak çıkıyor
Fibroid olabilirmiş, ya da sağlıklı gelişmeyen ikinci bir gebelik
Ancak yorumlardakilerin hiçbirisi aldırmamış
37 haftalık doğar en kötü denmiş mesela birisine
Ya da bir diğerinde o kitleyi almışlar ve sağlıklı bir doğum yapmış
Neden hemen aldırın diyorlar ki ya
Böyle bir çözüm önerisi olmalı doktorun?
Napayim gideyim bari başka doktora :) ben konu sahibi degilim ama seni kirmiycam
Ne yazık ki doktorlarımızın çoğu hep kolayına geldiği gibi davranıyor. Hamilelikte sıkıntı varsa kürtaj, doğum zor olacaksa sezaryen gibi... hatta normal doğuma bile sırf hızlı olsun diye müdahale ediyorlar. Ne zaman sağlık düzenlemeleri yapılacak merak ediyorum...
Alttan muayene etmemesi iyi bir sey degil ki. belki doktorubuz erkek utaniyorsunuz filan. ama gebeligin ilk aylarinda alttan muayene elzem. hem daha iyi bilgi veriyor . belki size ikk kalbi atmiyor dediginde alttan etmedigi icin goremedi. bu ciddi bir hata sayilir . ben avrupada yasiyorum. doktorlar ilk 3 ay sadece alttan bakiyorlar . daha iyi sonuc veriyor diyorlar.burada gebellikle ilgili doktorlar daha iyi.... mutlaka baska doktora gorunun aldirmayi aklinizdan gecirmeyjn... zaten sagkiksiz bir gebekikse bir sekilde o dusecektir ya da kalbi duracaktir... size isaret gonderir... yanindaki kitle ne bilmiyorum ama vaddir ins bir caresi ... cok beklemissiniz umarim sagkikla ilerler ve saglicakla kucaginiza alirsibiz.uzulmeyin.dua ve sabir ve sadaka ile Allatan yardim dileyib..Zordur bebegim yok henuz anlayamiyorum ama hissediyorum... Allah cok ama cok yardimciniz olsundoktorumdan memnunun bölgenin en iyisi hatta alttan muayene etmeyi pek istemiyor son çare sizden müsade istiyo eğer siz izin verirseniz muayene ediyor , renkli ultrasyondan sonra kendisi de alttan muayene edince kalp atışını aldı. doktorumuz alakalı bir sıkıntımız yok yanlış aktarmış olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?