- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Bugün sırf sizden haber var mı diye konunuzu ariyordum. İnşaallah güzel sonuçlarla donersiniz psikolojinizi iyi tutun siz iyi olun olumlu dusunun ki bebeginizden de olumlu haberler alin. Rabbim size sağlıkla sihhatle bağışlasin inşaallah. Bizleri de haberdar edin. Sağlıcakla kalın.merhaba arkadaşlar . Bugün kontrolüm vardı. günün güzel haberi bebek çok iyi 12mm olmuş 145 kalp atımı var. ama o kitle aynı ölçülerde orda duruyor. 2 hafta sonra ya tekrar istedi doktorumuz....
Sizin bahsettiğiniz yolk kesesi o değil benim ki ne olduğu belli değil aslında , ama çok şükür büyüme olmamış 3 hafta 11 haftamda tekrar gideceğim.tam olarak aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama bildiğim birşey var bazı gebeliklerde bebekle beraber bir kitle oluşur ve bebek bir süre ondan beslenir sonrakaybolur ablamda böle olmuştu başka bir doktorla görüşün bence
Aradan iki yıl geçmiş ama benim durumumda sizinkinin aynısı soracağım gebeliğinin sağlıklı devam etti mı bende çok telaslaniyorumSizin bahsettiğiniz yolk kesesi o değil benim ki ne olduğu belli değil aslında , ama çok şükür büyüme olmamış 3 hafta 11 haftamda tekrar gideceğim.
İnşallah bi sıkıntı olmaz, kese içinde tespit edildikten sonra bi daha ultrasona gittiniz mi? yine kitle boyutunda değişiklik varmıydı?Bizde bekliyoruz gittigimiz doktor cok onemli olmadigini soyledi ama yinede endiseliyiz. Insallah bir sıkıntı olmaz
Arkadaşlar, eski bir konu biliyorum ama bu konuyla ilgili hiç bir bilgiye ulaşamıyorum. Ne olur etrafınızda ya da kendinizde hamileliğin ilk zamanlarında böyle bir durumla karşılaşan var mı? Sonra sağlıklı doğumlar gerçekleşti mi?
Bendede kitle göründü doktor 2 hafta bekleyelim dedi 1 haftamızı doldurduk 2.haftadayız.Sizin durumunuz nedir.Bende bu konuyle ilgili sonuç ne olmuş örneklerine ulaşamadım.Sabırsızlıkla bekliyorumBizde bekliyoruz gittigimiz doktor cok onemli olmadigini soyledi ama yinede endiseliyiz. Insallah bir sıkıntı olmaz
Bendede kitle göründü doktor 2 hafta bekleyelim dedi 1 haftamızı doldurduk 2.haftadayız.Sizin durumunuz nedir.Bende bu konuyle ilgili sonuç ne olmuş örneklerine ulaşamadım.Sabırsızlıkla bekliyorum
benim bebeğimin malesef 7+3 de gelişimi ve kalbi durdu. 9. haftada kürtaj oldum.Ben de aynı sorunu yaşıyorum kızlar. Doktorlar zamanla anlayacağız tehlikeli görünmüyor gibi dedi. Sonuçlanan var mı acaba? Ben 6+5teyim şimdilik sıkıntı yok
benim bebeğimin malesef 7+3 de gelişimi ve kalbi durdu. 9. haftada kürtaj oldum.Doktor demekki sağlıksızmış dedi.Sizinkinde bir sorun çıkmaz inşallah. Sağlıkla kucağnıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?