Bol bol dua et canım. inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini.Herkese Merhaba
5 yıllık evliyiz 2 aşılama 1 tüp bebek denememiz oldu sonucunda 2 kürtaj oldum. tedaviyi bırakmıştık allah tarafından bir bebek geldi bize :)
8 haftalık hamileyim , 7. haftada kalp atışını duymak için doktorumuza gittik kalp atışını duyamadık malasef , doktoromuz mol (üzüm) gebelikten şüphelinde beta hcg istedi 153 bin çıktı çok yüksek buldu . Kürtaj kararı verildi ağlaya ağlaya eve geldim kürtaj için hazırlandım hastaneye gittik , son kez renkli ultrasyona sevk etti orda bir mucize oldu kalp atışını duyduk :) . tekrar doktorumuza döndük oda kalp atışını aldı ama problemli bir gebelik olduğunu söyledi bir prof. doktora yönlendirdi. Kesenin içerisinde bebeğin yanında bebeken çok daha büyük bir kitle var , haftalık takip dendi.
böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar ...
ultrasyon görüntüsü aşağıdadır
Eki Görüntüle 1910890
doktorlar ne olduğunu bilemiyor ancak kürtaj ya da doğumdan sonra patoloji yapılır öyle anlarız dedilerÇok enteresan
Maalesef bilmiyorum
Ancak korku filmlerinde gördüm böyle şeyler
O yüzden bir şey diyemeyeceğim ama umarım halledebilecek bir durumdur
Bilimsel açıklaması vardır mutlaka
Tümör mü acaba ya da bu garip kitle alınamaz mıymış?
milyonda bir görülürmüş , prof. sen meslek hayatım 4. hastamsın dediUmarım sağlıklı bir gebeliktir, ama hiç duymadım bu tür birşey...
Peki diğer hastaları hakkında bir şey demedi mi yani sağlıklı gebelikmiymiş?milyonda bir görülürmüş , prof. sen meslek hayatım 4. hastamsın dedi
günlerdin uyumuyorum araştırıyorum , sağlıklı doğumlar olmuş 5 yıldır beklediğimiz bebek inşallah herşey yolunda giderŞimdi araştırdım biraz.
Türkçe bir şey bulamadım
Ancak İngilizce bir sürü kaynak çıkıyor
Fibroid olabilirmiş, ya da sağlıklı gelişmeyen ikinci bir gebelik
Ancak yorumlardakilerin hiçbirisi aldırmamış
37 haftalık doğar en kötü denmiş mesela birisine
Ya da bir diğerinde o kitleyi almışlar ve sağlıklı bir doğum yapmış
Neden hemen aldırın diyorlar ki ya
Böyle bir çözüm önerisi olmalı doktorun?
günlerdin uyumuyorum araştırıyorum , sağlıklı doğumlar olmuş 5 yıldır beklediğimiz bebek inşallah herşey yolunda gider
Diger hastalarina nolmus saglikla bebeklerini dogurmuslarmimilyonda bir görülürmüş , prof. sen meslek hayatım 4. hastamsın dedi
Aynen dr bana da yetersiz geldi. Iyi bi dr. değil gibi sankiBence doktorunuza söyleyin
Böyle böyle yapanlar olmuş deyin
Bir hal, çare denenmeden aldıralım olur mu ya öyle!?
O kadar insan doğurmuş, yaşamış bunu
Başka bir doktora mı gitseniz acaba, başından mı savıyor nedir
Hiç mi başka çözüm önerisi sunmadı?
Sinir oldum
bebeğin kalbini durduran olmuş , bebek büyüdükçe küçülende olmuş takiple anlarız dediPeki diğer hastaları hakkında bir şey demedi mi yani sağlıklı gebelikmiymiş?
Canim baska dr a gitsene o zaman. O kadar yil beklemissin, ugrasmissin.. Yazik degil mi ya saglikliysa.Aynen dr bana da yetersiz geldi. Iyi bi dr. değil gibi sanki
İnşallah herşey yolunda gider,sağlıkla alırsın kucağına ,ilk sayfada bir arkadaşın tanıdığında olmuş bilgi al istersen!bebeğin kalbini durduran olmuş , bebek büyüdükçe küçülende olmuş takiple anlarız dedi
doktorumdan memnunun bölgenin en iyisi hatta alttan muayene etmeyi pek istemiyor son çare sizden müsade istiyo eğer siz izin verirseniz muayene ediyor , renkli ultrasyondan sonra kendisi de alttan muayene edince kalp atışını aldı. doktorumuz alakalı bir sıkıntımız yok yanlış aktarmış olabilirimAynen dr bana da yetersiz geldi. Iyi bi dr. değil gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?