İnşallah her şey yolunda gider güzel haberlerinizi alırız buradanKanama lekelenme gormus muydunuz acaba kalp durduğunda k.bakmayin soruyorm ama Allah tekrar size nasip eder hamilelik duygusunu ben ecoprin kullandm 100 mg kan sulandirici lekelenmem vardj kesti
Bugün tekrar ozele gittim kalp atisi ve bebek ordaydi ama kese 16 mm oda küçük dedi hersey persembe belli oluck insallah buyur
Merhabalar, sizin de başınız sağolsun keşke bu durumu kimseler yaşamamış olsaydı... Doktorum herhangi bir test yapmadı sadece bir ihtimal kurtarabilir miyiz, pıhtılaşma sebebiyle bu durum yaşanıyor olabilir düşüncesi ile başlamıştı oskopar iğneyi... Acinizi çok iyi anlıyorum, asla unutamayacağım hiçbir şey yoluna girmeyecek, benim evimden cenaze çıktı ama ne gördük ne yıkadık ne de gömdük gibi ağır düşünceler altında kendimi her gün yedim bitirdim. Evde ağlıyor işte ağlıyor yolda ağlıyor kendimi kahrediyordum. Her şey bitti , ben delirecegim sanırım, artık yüzüm hiç gülmez falan diye düşünüp dururdum. Vücuttan gebeliğe bağlı yükselen hormonlar normale döndükçe ve durumu kabullendikce toparlandım . Çok şükür ilk reglimi de gördüm ve yeniden gebelik düşünüyorum. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasin. İnşallah daha sağlıklı ve hayırlı bir gebelikle bizlere bu acılarımızı unutturur.Merhaba kaybınız icin cok üzüldüm başınız sağ olsun.. bende 10 gün kadar önce 13 haftalik bebegimi kaybettim hala acım cok taze.. size birsey sormak istiyorum, ecopirini veya aspirini neden verdi doktorunuz. Herhangi bir test yapildi mi size ? Test sonucunda mi verdi yoksa öylesine mi.
Sagolun çok sagolun.. bu acıyı yasamamis olmayi dilerdim. Çünkü öyle birsey ki yaşamayan asla anlamaz hissedemez. Kalbimde bedenimde derin bir boslukla savaşıyorum. Istemesemde kafamdan çıkmıyor. Baskalarina göre hadi artik tamam normale dön denecek kadar basit, benim icin ise nasil gececek bu günler benim acım nasil azalacak diye düşünceler hala kafamin icinde dönüyor.. her zorluktan sonra bir kolaylik nasip edermis Allahım insallah onlardan olurum yeniden nasip olur diyorum..Merhabalar, sizin de başınız sağolsun keşke bu durumu kimseler yaşamamış olsaydı... Doktorum herhangi bir test yapmadı sadece bir ihtimal kurtarabilir miyiz, pıhtılaşma sebebiyle bu durum yaşanıyor olabilir düşüncesi ile başlamıştı oskopar iğneyi... Acinizi çok iyi anlıyorum, asla unutamayacağım hiçbir şey yoluna girmeyecek, benim evimden cenaze çıktı ama ne gördük ne yıkadık ne de gömdük gibi ağır düşünceler altında kendimi her gün yedim bitirdim. Evde ağlıyor işte ağlıyor yolda ağlıyor kendimi kahrediyordum. Her şey bitti , ben delirecegim sanırım, artık yüzüm hiç gülmez falan diye düşünüp dururdum. Vücuttan gebeliğe bağlı yükselen hormonlar normale döndükçe ve durumu kabullendikce toparlandım . Çok şükür ilk reglimi de gördüm ve yeniden gebelik düşünüyorum. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasin. İnşallah daha sağlıklı ve hayırlı bir gebelikle bizlere bu acılarımızı unutturur.
Sizi çok iyi anlıyorum , mental sağlığımı toparlamak o kadar zor oldu ki... ayaktayım diye herkes iyileştim sanıyordu, ben ise her yalnız kalisimda yarım kalmişligima ağlıyordum. Bir daha gebe kalabilir miyim, yine aynı şeyi yaşar mıyım? Ya da bu neden oldu , ben bir yerde hata mı yaptım, yürümese mıydımz yemese mıydım, icmese mıydım diye her şeyi sorgular oldum. Ama geçti, elbette yarası kaldı fakat o ilk günlerdeki gibi tertaze değil acim. Şimdi yeniden ümit ediyorum, yeniden olsun istiyorum. Allahim inşallah nasip eder. Regl öncesi muayenemde yumurtalarımin oluşmaya başladığını gördük ultrasonda. Takriben zaten iki hafta sonra regl oldum. Şimdi yeniden düşünüyoruz . Kendimi hem bedensel hem de mental anlamda iyi hissetmek için çaba sarf ediyorum.Sagolun çok sagolun.. bu acıyı yasamamis olmayi dilerdim. Çünkü öyle birsey ki yaşamayan asla anlamaz hissedemez. Kalbimde bedenimde derin bir boslukla savaşıyorum. Istemesemde kafamdan çıkmıyor. Baskalarina göre hadi artik tamam normale dön denecek kadar basit, benim icin ise nasil gececek bu günler benim acım nasil azalacak diye düşünceler hala kafamin icinde dönüyor.. her zorluktan sonra bir kolaylik nasip edermis Allahım insallah onlardan olurum yeniden nasip olur diyorum..
Cok zor gerçekten.. bende genetik test vs vermeyi istiyorum bakalm alirlarsa. Patoloji sonucumuzda cikar insallah temiz olur. Dediginiz gibi insallah rabbim saglikli hayirli gebelikler saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bize.. kurtajdan sonra regl öncesi yumurtlamaniz olmus muydu hatirliyor musunuz ? Ben su an yumurtlama dönemindeyim
Aynen söylediğiniz gibi, ayaktayim diye tamam gecti unutuldu hersey acılar dindi saniyorlar. Ama oylr degil, galerime giremiyorum ben 16 gündür.. esim aldigimiz bir iki parca esyasini ve ultrason fotoğraflarını kaldirdi yerini biliyorum ama yüzleşemiyorum gidip da o esyalara bakamıyorum.. surekli aklimda kafamda ayni seyler, gitmeseydi simdi su kadarlik olmustu, cinsiyet partisi hevesim vardi onu yapacaktik, gitmeseydi simdi karnim büyümüştü, burda mayis anneleri grubundaydim arada girip okuyorum mesela belirtilerini bebegin hareketlerini falan hissetmeye baslayanlar olmus bende hissedecektim demek ki diyorum.. ne bileyim o kadar kalbime ağır gelen seyler var ki.. ama disardan bakınca ,hadi ama düşük ilk sen yapmadin ya toplan. Cik gez dolas. Hadi hayata devam et. Falan filan. Ama benim icimde neler oluyor bilen var mi ? Yok.. isyan etmiyorum sadece onu çok özlüyorum ve çok üzülüyorum böyle ayrıldığımız icin.. hala onun annesiyim bunu düşününce daha cok agliyorum ama bu bana güç veriyor. Ben kucagima alıp koklayip opemesemde hala bir anneyim... hersey gececek inşallah ve saglikla yeniden hamile kalip saglikla kucagimiza alacagimiz uzun ömürlü saglikli evlatlarimiz olacak inşallahSizi çok iyi anlıyorum , mental sağlığımı toparlamak o kadar zor oldu ki... ayaktayım diye herkes iyileştim sanıyordu, ben ise her yalnız kalisimda yarım kalmişligima ağlıyordum. Bir daha gebe kalabilir miyim, yine aynı şeyi yaşar mıyım? Ya da bu neden oldu , ben bir yerde hata mı yaptım, yürümese mıydımz yemese mıydım, icmese mıydım diye her şeyi sorgular oldum. Ama geçti, elbette yarası kaldı fakat o ilk günlerdeki gibi tertaze değil acim. Şimdi yeniden ümit ediyorum, yeniden olsun istiyorum. Allahim inşallah nasip eder. Regl öncesi muayenemde yumurtalarımin oluşmaya başladığını gördük ultrasonda. Takriben zaten iki hafta sonra regl oldum. Şimdi yeniden düşünüyoruz . Kendimi hem bedensel hem de mental anlamda iyi hissetmek için çaba sarf ediyorum.
O kadar haklı bir duygu durumu içerisindesin ki. Onun varlığının hissettirdiği o güzel hisler yerini kocaman bir boşluğa bıraktı. Hatta acıya... Ben de takvim edinmiştim gün be gün bebekteki ve bendeki değişimleri yazıyordu , o uygulamayı silemedim. USG görüntülerini bir deftere yapıştırdım, ona üzüntülerimi, hasretimi ,hayallerimi yazdım. Kimseler anlamıyor çünkü. Başkasının acısı kolay geliyor yaşamayana. Akıl verenler mi dersin, aynısını şu şu da yaşamıştı sonra yeniden oldu diyenler mi? Tamam asla ard niyetli değiller ama bir baskasinin benimle aynı durumu yaşamış olması benim acimi hafifletmiyor anlamıyorlar. Bana misal verilmesin, bana bilmem kaç sene bebek hareti çektiklerini soylemesinler bu benim yarama merhem olmuyor, olmaz da.. herkesin yükü kendine ağır. Allah'ım hepimize bu üzüntünün yerini sevince çevirecek sağlıklı evlatlar versin inşallah.Aynen söylediğiniz gibi, ayaktayim diye tamam gecti unutuldu hersey acılar dindi saniyorlar. Ama oylr degil, galerime giremiyorum ben 16 gündür.. esim aldigimiz bir iki parca esyasini ve ultrason fotoğraflarını kaldirdi yerini biliyorum ama yüzleşemiyorum gidip da o esyalara bakamıyorum.. surekli aklimda kafamda ayni seyler, gitmeseydi simdi su kadarlik olmustu, cinsiyet partisi hevesim vardi onu yapacaktik, gitmeseydi simdi karnim büyümüştü, burda mayis anneleri grubundaydim arada girip okuyorum mesela belirtilerini bebegin hareketlerini falan hissetmeye baslayanlar olmus bende hissedecektim demek ki diyorum.. ne bileyim o kadar kalbime ağır gelen seyler var ki.. ama disardan bakınca ,hadi ama düşük ilk sen yapmadin ya toplan. Cik gez dolas. Hadi hayata devam et. Falan filan. Ama benim icimde neler oluyor bilen var mi ? Yok.. isyan etmiyorum sadece onu çok özlüyorum ve çok üzülüyorum böyle ayrıldığımız icin.. hala onun annesiyim bunu düşününce daha cok agliyorum ama bu bana güç veriyor. Ben kucagima alıp koklayip opemesemde hala bir anneyim... hersey gececek inşallah ve saglikla yeniden hamile kalip saglikla kucagimiza alacagimiz uzun ömürlü saglikli evlatlarimiz olacak inşallahAllah büyüktür bu da geçer inşallah...
Amiiin amiiiin yürekten amin... insallah bu üzüntüler hüzünler umutsuzluklar bir bir yok olacak biz oyle cok sevinip mutlu olacağız ki Allahım bizleri öyle mutlu edecek ki bu gunler hafizamizda cok az kalacak.. Allah bize bunu yaşamayı uygun görmüş demek ki vardır bir bildiği.. yeniden sevindirecegi günleri iple çekiyorumO kadar haklı bir duygu durumu içerisindesin ki. Onun varlığının hissettirdiği o güzel hisler yerini kocaman bir boşluğa bıraktı. Hatta acıya... Ben de takvim edinmiştim gün be gün bebekteki ve bendeki değişimleri yazıyordu , o uygulamayı silemedim. USG görüntülerini bir deftere yapıştırdım, ona üzüntülerimi, hasretimi ,hayallerimi yazdım. Kimseler anlamıyor çünkü. Başkasının acısı kolay geliyor yaşamayana. Akıl verenler mi dersin, aynısını şu şu da yaşamıştı sonra yeniden oldu diyenler mi? Tamam asla ard niyetli değiller ama bir baskasinin benimle aynı durumu yaşamış olması benim acimi hafifletmiyor anlamıyorlar. Bana misal verilmesin, bana bilmem kaç sene bebek hareti çektiklerini soylemesinler bu benim yarama merhem olmuyor, olmaz da.. herkesin yükü kendine ağır. Allah'ım hepimize bu üzüntünün yerini sevince çevirecek sağlıklı evlatlar versin inşallah.