• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8. haftada kaşıntı ve nerisona c krem kullanımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi 6767
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6767

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
374
6
68
Zonguldak
kızlar hamilelikte sizlerde neler oluyor?
bende bulantı kusma yok sadece çok yersem bulantı hissi geliyor.

sivilcelenme arttı ellerim ve ayaklarım da kaşınma başladı. kırmızı kabarcıklar oluştu.

cildiye doktoruna gittim bu dönemde her şeye allerjimizin artabileceğini, cildimizin hassas olduğunu söyledi.
sıvı sabundan, yiyip içtiklerimden, hatta daha önce allerjimin olmadığı şeylere bile bu dönemde tepki verebilirmiş cilt.

nerisona c adlı krem verdi 8 haftalık hamile olduğumu da belittim. bebeğin organ gelişimi büyük oranda tamamlanmıştır zarar vermez dedi.
günde 1 kez kullanmamı istedi.

kadın doğum doktoruma da sordum günde 1 kez kullanmamın sakıncalı olmayacağını fakat sürekli kullanmamam gerektiğini ve kremlerin antibiyotik gibi olmadığını söyledi.

şimdi geleyim soruma ben bu kremi kullanmakta çok tereddütlüyüm. ne yapmalıyım

prospektüsünde de ilk üç ayda kullanılmaması gerektiği yazıyor.

kendi kendine geçmelerini mi bekleyeyim. kaşımıyorum bakalım.

sanırım benden başka kimse böyle bir sorun yaşamıyor. oysaki ben yaşamamış olsanız bile bir öneri yazmanızı beklemiştim.

benım kıs donemınden kalma ellerımde aksıntım vardı.sımdı gobegım cok kasınıyor.gobekten ıgne oluyorum ben pıhtılasma ıcın alerjık olacagı aklıma gelmemıstı.krem sera yı kullanıyordum ben ama hamıle oldugumöu ogrendıgımden berı bısey kullanmadım.eger doktorun ızın verdıyse kullanmanın sakıncası yoktur.nemlendırıcıler ıse yaramıyor mu

cevabın için teşekkür ederim. ellerimde hiç kuruma olmamıştı nemlendiriciyi de bu yüzden kullanmıyordum.birden çıktılar ve kaşırsam kızarıp kabarıyorlar. kaşımaz isem ki çok direniyorum kaşımamak için o zaman sadece pıtır pıtır deri üzerindeler. şimdi vazelin sürdüm bakalım ne olacak ilacın yan etkilerinin bebek üzerinde olabileceğini okudum kullanmaya korkuyorum doktor kullan dese bile.

arkadaşlar kaşıntıya kendimce çözüm buldum.
sirke ile ellerimi ovup biraz bekletiyorum sonra suyla yıkıyorum
epey rahatlatıyor
şimdilerde çok değil günde iki defa yapıyorum ilerleyen haftalarda ilerlerse sayısını arttırdığımda fayda sağlasın diye.
umarım size de şifa olur.

Back
X