- 24 Ağustos 2009
- 4.626
- 1.121
kesin karar verdim evet.kbbci +ferruha olucaam ben:) kızlar bu arada ben adriana limanın burun şeklini çok beğeniyorum,benim yüzüm de onunki gibi geniş hatlı bana da yakışır gibi geliyor,şimdi doktora ucunu bu burun gibi yapın diye adriananın resmini göstersem çokmu komik olur:1rolleyes:
kızlar size bişey daha danışmak istiyorum.ameliyattan kaç gün sonra ders çalışmaya başlayabilirim bi fikriniz varmı? kaç gün boyunca burun hiç eğilmemeli yani?
canım 2hafta kadar eğilme bence bi sorun olmaz ama zorlanırsın ben 1 hafta full yatmıstım
canım 2hafta kadar eğilme bence bi sorun olmaz ama zorlanırsın ben 1 hafta full yatmıstım
meraba artık kimse mesaj yazmıyo sabri beye ameliyat olan yok heralde ben aralık 2sinde olcam
kızlar ya ikinci kez doktordan vazgeçmek üzereyim,daha doğrusu ameliyattan.çünkü annem burnumun böyle hatice,funda arar,hande yener gibi kötü estetikli kişilerin burnuna benzeme ihtimalinin de olduğunu söyledi.iki de birde fitfitliyor beni,aklıma binbirtürlü telaş sokuyor,birdaha düzelmez burnun,belki üst kemiği ezilir diyor,baya korkutuyor.ameliyat cumartesi.eğer vazgeçeceksem yarın haber vermem gerek ama ben burnumdan memnun değilimki ya..:2: napacağımı şaşırdım
çok güzel olmuş cnm güle güle kullan:dance: arkadaslar artık burnuma alıstım bende hosuma gidiyor önceki güzel yorumlarınız için tesekürler :) bandajsız nasıl bi bakın bakalım :)) :1rolleyes:
sağol evet çok heyecanlıyım az kaldı nasıl olcak bakalım inşallah herşey iyi geçerayy cnm benm cok sevndm işh güzel gecer az kalmıs :)) iyyim sagol sen nasılsın? heycanlısındır kesn :81: :81:
sağol evet çok heyecanlıyım az kaldı nasıl olcak bakalım inşallah herşey iyi geçer