- 24 Ağustos 2009
- 4.628
- 1.121
mervecim çok teşekkür ederim. maşallah ya çok güzel olmuş.doğallıkla estetik güzellik bir arada.ya zaman geçtikçe hakikatten nekadar değişiyor,oturuyor burun yerine.mesela ilk 10 gün şişmiş gerçekten.bir ay geçtikten sonra ne kadar değişmiş.çok güzel bir burun.sen de çok güzelsin maşallah ya kaş göz yüz yakıyor.sabri beyden kesin bir randevu almam lazım,görüşmeler ücretsiz değilmi?bir de merve istediğin güne randevu alamazsın değilmi malum devlet hastanesi?bu arada görüşme esnasında eskiden yaptığı ameliyatların resmini de gösteriyormu doktor?benimki çok kalın ve etli bir burun,seninki kadar kolay şekil almayabilir
guzel kiz guzel burun
merveyi ben rojda demirere benzettim yeni haliyle,o da çok hoş bi bayan.darısı benim başıma bakalım:)
mervecim çok teşekkür ederim. maşallah ya çok güzel olmuş.doğallıkla estetik güzellik bir arada.ya zaman geçtikçe hakikatten nekadar değişiyor,oturuyor burun yerine.mesela ilk 10 gün şişmiş gerçekten.bir ay geçtikten sonra ne kadar değişmiş.çok güzel bir burun.sen de çok güzelsin maşallah ya kaş göz yüz yakıyor.sabri beyden kesin bir randevu almam lazım,görüşmeler ücretsiz değilmi?bir de merve istediğin güne randevu alamazsın değilmi malum devlet hastanesi?bu arada görüşme esnasında eskiden yaptığı ameliyatların resmini de gösteriyormu doktor?benimki çok kalın ve etli bir burun,seninki kadar kolay şekil almayabilir
ben sabri beye 1 ekimde muayene oldum ilk görüşme ücretsiz değil ben sekretere sordum öyle bişey yok dedi muayene ücreti 185 lira istediğin güne alabilirsin randevu
mrw06 cidden çok hoş olmuş şakkıdı umarımmm uzun süreli bir ömür boyu gider seninle bu güzelliğin ve burnuşun hihoyyythmm benden almadılar canım ik görsmede bilmiyorum yani belkide yeni bi uygulamadır :)
begenenn arkadasklar tesekkür ederim :)
heralde yeni yugulamadır . burnun çok güzel olmuş.inşallah bende biran önce karar veririmde olurum .çok kararsızım yarın görüşmeye gideceğim heralde daha önceden ameliyat olduğum için böyleyim ......?????
mrw06 cidden çok hoş olmuş şakkıdı umarımmm uzun süreli bir ömür boyu gider seninle bu güzelliğin ve burnuşun hihoyyyt
tesekkür ederim canımmm işallahh :) :)
ben de artık kararımı verdim arkadaşlar.ameliyatıma hem kkbci hem plastik cerrah girsin istedim,ona göre bize kolaylık sağlayan ailemin de içine sinen bir doktorda karar kıldık.çok sevinçliyim.çünkü ilki fiyaskoydu.fonksiyonel sorunlar düzeltilmemişti,ve görüntüde de deviasyon problemi hala belli oluyor zaten,bu nasıl bir ameliyat diyordu gören:) umutluyum.bayramdan önce olup bayramda istiraat etmeyi düşünüyorum aslında:) merve tek dileğim umarım seninki kadar güzel olur:) ve burda gördüğüm diğer arkdaşlarınki kadar:)