- 30 Kasım 2017
- 8.506
- 4.227
-
- Konu Sahibi KelebeksiRY
Okadar duygulandım kiSize ufak bişey anlatmak isterim. Görümcem 4 sene bebek istedi olmadı denemediği tedavi, okutmadığı sure, bitkiler, mfk vb birsürü şey ama yine olmadı. Sonra öğrendik ki ilik kanseri kendisi. Baya üzüntü kötü aylar derken birgün adetinin bayağı geciktiğini söyledi. Aslında kendisi fark etmiş ama hastalıktan dolayı olabileceğini düşünmüş. Neyse test falan derken hamile olduğunu öğrendik. Ve bebeğinden alınan ilikle kanseri yendi. O gün iyi ki şimdiye kadar olmamış dedi. Yani inşallah siz böyle bişey yaşamayın Allah korusun ama söylemek istediğim şu ki Rabbim vermiyorsa var bir hayır. Tekrar söyleyeyim dualarımda olacaksınız. Rabbim nasip etsin o mutluluğu
Biz Allaha iman eden insanlarız bizde umut, tutunacak dal hiç biter mi vardır Allahın bir bildiğiOkadar duygulandım kiTutuncak dal dedikleri bu olsa gerek.. bende 4 yıla gircem eşimle pco var bende de Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Herzaman gece çökünce içime bir öküz oturuyor sanki .. Allahim diyorum anne baba oluşta çocuğun kıymetini bilmeyen okadar kötü insanlar varki benim gibi uzun zaman bekleyenlerin nezaman olucak nasipte varmı ki..Biz Allaha iman eden insanlarız bizde umut, tutunacak dal hiç biter mi vardır Allahın bir bildiğiinşallah en hayırlı en kısa zamanda bebeğiniz sizi bulsun dualarımda olacaksınız Rabbim şifa versin ❤ böyle şeylere inanır mısınız bilmem fakat Meryem suresi ve el-muhyi el-habir esması çekmenin çok faydası var
Dinlesen de olur ki zaten inşallah sende en güzel zamanda anne olursun ve isteyen herkesHerzaman gece çökünce içime bir öküz oturuyor sanki .. Allahim diyorum anne baba oluşta çocuğun kıymetini bilmeyen okadar kötü insanlar varki benim gibi uzun zaman bekleyenlerin nezaman olucak nasipte varmı ki..birilerinin duasında olmak okadar kıymetli ki bu beni çok mutlu etti inan ki okunmasını bilmesem de söylediğin sureleri mutlaka denicem malesef zamanında öğrenmedim ama internette çok açıp dinlerim Allah yakında nasip eder inşallah ne diyelim nasip bu işler birazda
Bu belirtiler için çok ama çok erken daha psikolojik olabilir test içinde baya erken, bende neler neler yaşadım ama sonunda hep regli oldum, benim gördüğüm kadarıyla genelde tek göğüs acıması, şişmesi vs oluyor hakkınızda hayırlısı olsunKızlar sorum şu bugün arkadaşımı derin ısrarı ve varsa çıkar baskıları yüzünden erken gebelik testi yaptım ve tabii ki negatif sizce erken mi yapmışım? Belirtilerim de ovulasyon döneminde şiddetli kasık krampları hatta elimi bastırınca ağrı, 10 gün kala başlayan göğüs hassasiyeti, sırt ağrısı, akıntı fazlalaşması, son 3 4 gündür özellikle akşamları mide yanması bulantısı doluluk hissi ve bazı kokulara hassasiyet, sık idrar ve bazen bacağa vuran bel ağrısı. Kasık ağrım yavaş yavaş kesildi şuan az var mesela arada bir vuruyor. Yardım eder fikir belirtirseniz çok sevinirim
Merhaba ben hamileymişim erken değilmiş belirtiler için şuan 5 haftalığım cuma keseyi görmeye gideceğimBu belirtiler için çok ama çok erken daha psikolojik olabilir test içinde baya erken, bende neler neler yaşadım ama sonunda hep regli oldum, benim gördüğüm kadarıyla genelde tek göğüs acıması, şişmesi vs oluyor hakkınızda hayırlısı olsun
O zaman erken yumurtlama olmuş tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba ben hamileymişim erken değilmiş belirtiler için şuan 5 haftalığım cuma keseyi görmeye gideceğim
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese de Rabbim nasip etsin ❤O zaman erken yumurtlama olmuş tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım teşekkür ederim benim için dua et aklına geldikçe bu çok değerli gerçektenDinlesen de olur ki zaten inşallah sende en güzel zamanda anne olursun ve isteyen herkes
Merak etme dualarımda olacaksın sende bana dua et ❤Amin inşallah canım teşekkür ederim benim için dua et aklına geldikçe bu çok değerli gerçekten
Benimde dualarım seninleMerak etme dualarımda olacaksın sende bana dua et ❤
Merhaba sizin mesajlarınızı okuyunca resmen kendimi gördüm bende kasımda düşük yaptım ondan sonra gercekten her belırtıyı okuya okuya husranla sonuclandı bıde ben dusuk yaptım cevremde herkes hamıle kaldıBen bir kez bu belirtilerle gebe kaldım ama maalesef düşük yaptım şimdi inanın her ay öyle sanıyorum ve düşük psikolojisi sanırım hiç olmayacak gibi hissediyorum inşallah size de Rabbim nasip etsin
İnşallah bu güzel günlerde Rabbim nasip etsin ve evet ben zaten yumurtlama günümden başlayıp sonraki 3 gün devam eden kasığıma bıçak sağlanması tarzıdna ağrıdan çok şüphelendim göğüslerim de adete 1 hafta varken ağrımaya başlamıştıMerhaba sizin mesajlarınızı okuyunca resmen kendimi gördüm bende kasımda düşük yaptım ondan sonra gercekten her belırtıyı okuya okuya husranla sonuclandı bıde ben dusuk yaptım cevremde herkes hamıle kaldıonlar adına sevınıyorum kendı adıma uzuluyorum neden ben yasadım bunu dıye bu belırtılerı okuya okuya gecen ay 20 gun adetım gecıktı sonra doktor prolaktınım yuksek dedı 59 cıktı 10 gun sonra 49 a dusmus mr cekındım temız cıktı dostınex kullandım bıde pro woman dıye bır takvıye alıyorum ustune smear testı yaptı doktor hpv dedım cocuk ıcın geldım nelerle ugrasıyorum sonuc olarak bu ay 10 gun onceden benımde kasıgımda batmalar oldu ara ara bugun 6 gun var bata ama azaldı gıbı sadece gecmeyen bel ağrım ve halsızlıgım baska bısey yok gogus uclarımda hassas gıbı ama ara ara agrı oluyo dostınexı bıraktım belkı prolaktındendır hamıle gıbı hıssedıyorum kendımı ama yıne husrana ugrayacagım herhalde takmayınca oluyo dıyolar ılk takmıyordum ama sımdı takmaya basladım takmamak elde degıl kı vallahı napcam boyle unutayım dıyorum bel agrılarım unutturmuyo allah yardımcımız olur umarım benımde bu ay sızın gıbı yuzum guler
Hayırlısı olsun ne guzel sızınkı hamılelıkle sonuclanmısİnşallah bu güzel günlerde Rabbim nasip etsin ve evet ben zaten yumurtlama günümden başlayıp sonraki 3 gün devam eden kasığıma bıçak sağlanması tarzıdna ağrıdan çok şüphelendim göğüslerim de adete 1 hafta varken ağrımaya başlamıştı
Yok benim yerleşme kanaması olmadı canımHayırlısı olsun ne guzel sızınkı hamılelıkle sonuclanmısbelırtıler cok benzıyor adetle zaten ama bılmıyorum cok erken baslaması kafa karısıklıgı yaratıyo ılk gebelıgımde de goguslerım erkenden agrımıstı. Sizde yerlesme kanaması oldu mu
Eşiniz bir takviye kullandı mı? Benim eşimde ameliyat oldu Dr bize bi takviye vermedi ama kullanmak mı lazım bilmiyorum? 3. Ayda sperm sayımı yaptırmış mıydınız? En kısa zamanda sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallahHiç hamile kalmadım 19 aydır maalesef çocuğum yok ama yaşım genç evham yapmıyorum rabbim zamanını bekletiyor bize. Ben pcos eşimde varikoseldi. Ameliyat oldu 6 ay önce değerleri düzelmeye başladı.
Tekrar olur sizin bu arada sonuçta olduğunu gördünüz kendinizi negatif düşünceye itmeyin lütfen
Evet kullanıyor bioscience adventec plus alıyoruz. 7 milyondan 10 milyona çıktı 3.ayda sperm sayımında. İkinci testi daha vermedik tedavisi devam ediyorEşiniz bir takviye kullandı mı? Benim eşimde ameliyat oldu Dr bize bi takviye vermedi ama kullanmak mı lazım bilmiyorum? 3. Ayda sperm sayımı yaptırmış mıydınız? En kısa zamanda sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah
Hamilrmisin benimde adetime 10 gün var belim çok ağrıyor adet olacakmış gibi midem bulaniyor kendimi hamile gibi hissediyorum sizliyo sol kassiginBence de erken diğer hamileliğimde 2 gün kala silik çizgi görmüştüm ama burda 8 gün kala öğrenenler varmış o yüzden bir ısrara maruz kaldımpeki yazdığım belirtiler hakkında bilginiz var mı
Merhaba evet hamileymişim, 7.haftamdayım şuan çok şükürHamilrmisin benimde adetime 10 gün var belim çok ağrıyor adet olacakmış gibi midem bulaniyor kendimi hamile gibi hissediyorum sizliyo sol kassigin