çok güzel :) deniyeyim bari belki yapabilirim:)
saol cnm çok detaylı anlatmışsın evet bende sıcakken çıkardım kenardan ortaya doğru ama sen tepsiyi ters çevirmişsin ya bence ondan rahat çıkmış.benimki zaten tamamen parçalanmadı sadece bi ucu kırıldı rulo yapabildim yani, veee sadece 2saat sonra pastam bitmişti, sabah aradım belki kalmıştır tepside die ama canavar kardeşim ve kociş yemiş hepsini sona kalan dona kalır:)
valla o gün kekim fırındayken kabardı dedim ama çıkarınca sönüverdi zemuszemus tadı harika oldu ilk defa yaptım ama nasıl güzel bir rulo oldu anlatamam ..rulo yapmak için doğmuşum ben bi özgüven geldi kendime.. tarifi veren canımın içine çok mersi rezil olmadan atlattım misafirlerimi hemde 8 dk dacanımsın saoll emeğine
çok hoş ya uzun zamandır böyle kolay ama şık ve gösterişli bir pasta arıyordum bu cuk diye oturdu.....
çok teşekkürler [/QUOTE
rica ederim.tabi bu sizlerin yaratıcılığına kalmış içinin kreması üzerinin süsü pudingli her türlü yani.
senmi :roflol::roflol:
bence deneme elinde paralanir zordur büle rulo pastalar:ecrin_bebek:
desperatehousewives eline saglik hamarat, sahane fucudun un sebebi demek bukaydirigubbakcemile
ben bugün vanilyalı yaptım pastamı.. işte pastamdan ilk kareleriçine yine ahududu reçeli koydum aslında muz koyacaktım. ama bitmiş malesef... :gitme:
büyük tepside yaptım bu defa.. hiç zorlamadı sarması.. üstelik pastayı fırında unutmuştum :) 20 dakikaya yakın fırında kaldı. çıkardığımda üzeri kızarmıştı iyice.. eyvah dedim bunu böylece sarmadan yeriz artık.. ama sorun çıkarmayan esnek bir hamuru var..
tarif muhteşem şiddetle tavsiye olunur..
canım benim döktürmüşsün yine harika görünüyor.
geçen kızmın arkadaşıyla annesi geldi.evdede çok fazla malzemem yok.hemen keki attım fırına.1 paket krem şantiden başka bişey yok.çırptım.yarısını böğürtlen reçeliyle karıştırıp içine sürdüm.geriye kalan sade krem şantiyide üzerine sürdüm.buzdolabına attım yarım saat dinlendi.şahane olmuştu.yani zevke göre pudingli krem şantili meyveli çilkolata parçalı vs...zamanı az olanlara 3 dakikada olan soğuk puding krem ole ile....seçenek çook hemde ucuz bi pasta.herkese afiyetler olsun.öptüm herkesi.yerken beni hatırlayın hihoyyyt
eline sağlık canım malzemisi kolay ama yapması biraz uzun sanırım