Kekler - Pastalar 8 Dakikada Pasta ...Resimli

haydaaaaaaaa sen ne zaman yaptın:)))yiye yiyee mandafon gibi olacaz şeker:)
walla çok güzel görünüyor.kahve hazır hadi gel:kahve:

canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
eski yaptıklarımın resimlerini inceledim yaptıkça elim alışıyor yahu... giderek şekilli çalışıyorum... sayende pasta ustası olacağım vallahi :) sağol tatlım..

gel senlen şık bi pastane açalımyerimseniben

ellerine sağlık ,ben de deneyeceğim.
çok begendim.

Son düzenleme:
Despo 8dk pasta kolay rulo oluyor mu? çünkü diğer rulo pastalarda yumurtanın sarısı ve akı ayrı çırpılıyor eğer oluyorsa çok sevinirim çünkü tarif defterimde normal yaşpasta için ayrı rulo pasta için ayrı tarif var

Despo 8dk pasta kolay rulo oluyor mu? çünkü diğer rulo pastalarda yumurtanın sarısı ve akı ayrı çırpılıyor eğer oluyorsa çok sevinirim çünkü tarif defterimde normal yaşpasta için ayrı rulo pasta için ayrı tarif var

olmazmı canım ya.bak deneyenler var.bende yaptım kaç defa.muhteşem oluyor.sen ister arasına muz koy ister başka bişey bu sana kalmış.ama fotolara bak bi hepsi muhteşem görünüyor değilmi?ayrı ayrı çırpmıyorsun yumurtaları .yumurtaları iyice çırp şekerini koy yine çırp yarım kahve fincanı süt koy ununu vanilyasını ekle 1 çay kaşığı kabartma tozunu koy iyice çırp hepsini.sonra yağlanmış ve hafif unlamış büyük boy fırın tepsisine dök kaşıkla yaydır.kızdırılmış fırında( 200 derece)8 dakika pişir.sıcakken bıçakla kenarlarını kaldır ve tepsiyi ters çevir.bekle biraz ılıkken rula yap ki kırılmasın kek.sonra dilediğince süsle.

grnt008ar.jpg

hergün olsa yerim 5 kere falan yaptım yani eminim çok sevdim ben bu pastayı teşekkürler tekrar tekrar

grnt005pl.jpg
buda bi başka yaptığımdan bir dilim..muzlusu..

Son düzenleme:
harikasın canım ben muzlu denemedim hiç.bi denemek lazım.ellerine sağlık

hanımlar ben kaynanam var diye bu tarifi eltimle denedim.nede olsa senelerin ev hanımı diyerekten... iki sefer yaptık herkes bayıldı tarifini istedi valla...ben içine böğürtlen reçeli,bademle karıştırdığım çikolata sosuyla yaptım.üzerinede krem şanti...tavsiye ederim valla hem çok pratik hem çok leziz... başkalarından fırsat olupta yiyemedim düşünün artık..sağol despocum harikasın...

DESPO opuyorumnanaktan
müthiş pastalar yaptığım bu tarif için çooook teşekkür ederim
tarifini ilk yazdığın zaman hemen denemiştim. ve tesadüf o gün misafir geldi
inanın bana kalmadı pastadan cokacimcoook
ilk yaptığımda arasına muzlu puding yaptım muz koydum üstünede krem şanti ve boool hindistan cevizi süpeeeer oldu
çikolatalıda yaptım herseferinde ayrı güzel oldu. ve kapışıldı
resim koymayı çoook isterdim ama bana bile kalmıyorki fisfisfis
oğlumun doğum gününde yapıcam pastayıda bu 8 dakikalık pandispanya ile yapıcam inşallah

denemeyen arkadaşlara kesinliklikle tavsiye ediyorum. bayılacaksınız alkisalkisalkis

Tarif icin cok tesekkurler Despocum, pandisoanya oldukca elastik, hic kirilma yapmadi.Resim ekliyecegim eb kisa zamandaa.s.

herkes yapmış

bende denemek istiyorummm :lepi: becerebilir miyim acaba:ecrin_bebek:

despocum ellerine sağlık
dün gördüm bugün yaptım resimde koymak için çok özendim yaparken ama bi yerlerde hata yaptım sanırım, hiç kırılmadan harika bi şekilde fırın tepsisinden ters çevirip çıkardım
ama ne olduysa pudiingini falan sürdükten sonra katlarken kırıldı ve içi hep aktı:KK43:(
görüntü hoş olmasada tadı süper ama hem pratik çokda zamanımı almadı
bu arada aşerdiğim ilk şey senin pastan oldu tekrar saol paylaştığın için...

X