Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 8 cm göğüs büyütme

TheSindy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
136
27
Göğüs ölçüm üst 82 alt 69 kızlar. Ben 8 cm büyütmek istiyorum göğüslerimi. Bunun için duşta soğuk su masajı yapıyorum. Hergün 1 bardak rezene ve adaçayı karışımını içiyorum. Sizce büyüme elde eder miyim? Daha neler yapmalıyım? (Bu arada önceden üst 75 cm olan göğüslere sahiptim. En küçük beden büyük geliyordu. Çörek otu yağı, masajlarla bu kadar oldu. Şu an 80 takıyorum. Dolgulu kullanıyorum. Silikon taktırmış gibi dekolte oluşturuyor. Artık silikonsuz sütyen kullanmak istiyorum. )

75 cm den 82 cm e nasıl ulaştın canım 7 cm büyütme hiç az bi fark değil...:KK57::KK57:
masajları ne aralıkla ve nasıl yapıyodun?
rezene ve adaçayı içmeye devam edebilirsin ama ben şerbetçiotu çayını öneririm..sonrasında hayıt..
bunların çok daha etkili olduğu kesin..
Ve masajın etkisinin büyük olduğuna inanıyorum.
Düzenli yapmak şartıyla söylediklerin umut oldu bana..
bu ara yapmıyodum pek..

canım bence 7 cm çok güzel bir sonuç.ama ben 82 cm ile 80 beden sütyen nasıl takıyosun onu anlamadım daha küçük takman gerekmiyor mu ?

75 cm den 82 cm e nasıl ulaştın canım 7 cm büyütme hiç az bi fark değil...:KK57::KK57:
masajları ne aralıkla ve nasıl yapıyodun?
rezene ve adaçayı içmeye devam edebilirsin ama ben şerbetçiotu çayını öneririm..sonrasında hayıt..
bunların çok daha etkili olduğu kesin..
Ve masajın etkisinin büyük olduğuna inanıyorum.
Düzenli yapmak şartıyla söylediklerin umut oldu bana..
bu ara yapmıyodum pek..

Hemen ulaşmadım, göğüs geliştirme egzersizleri ekledim spor programıma. Soğuk suyla masaj yaptım. Çörek otu yağıyla masaj yaptım canım. Soğuk su masajını hergün duşta yapıyordum. Ve kesinlikle kilo almadım, tam tersi zayıfladım :) Yani kilo sayesinde değildi büyüme.
gogus-buyutme-masaji.jpg

Kesinlikle masaj çok etkili. Önceden göğüslerime dokunmazdım. Çok küçüklerdi, masaj sayesinde eskisinden daha büyükler.

canım bence 7 cm çok güzel bir sonuç.ama ben 82 cm ile 80 beden sütyen nasıl takıyosun onu anlamadım daha küçük takman gerekmiyor mu ?

Teşekkür ederim. Daha küçük sütyen taktığımda sırtımda sıkmadan dolayı kabartı tarzı birşeyler oluştu. Çok rahatsızlık verdiği için :)

s

Hemen ulaşmadım, göğüs geliştirme egzersizleri ekledim spor programıma. Soğuk suyla masaj yaptım. Çörek otu yağıyla masaj yaptım canım. Soğuk su masajını hergün duşta yapıyordum. Ve kesinlikle kilo almadım, tam tersi zayıfladım :) Yani kilo sayesinde değildi büyüme.
gogus-buyutme-masaji.jpg

Kesinlikle masaj çok etkili. Önceden göğüslerime dokunmazdım. Çok küçüklerdi, masaj sayesinde eskisinden daha büyükler.

sakıncası yoksa fotoğrafını görmek isterdim canım benimde şuan 73 e 80-81 cm gibi..
dolgunluk var ama öyle 7*8 cm lik büyüme olsa çok sevinicem..tabii ben masajları bile çok düzenli yapmadım.
spor hiç yoktu..günlük düzenin nasıldı cnm başka çay filan içtinmi birde çörekotu yağı tüylenme yaptımı sende?
ne kadar sürede bu sonuca ulaştın..
çok soru sordum:)
cevaplarsan sevinirim

Yarın atabilirsem atarım canım.
Bilmiyorum etkisi var mı ama ben çok yeşil çay içerim, bu ara şerbetçi otu, rezene-adaçayı falan da içiyorum düzenli olarak çörek otu yağıyla masaja devam ediyorum. İnan ki tam hatırlamıyorum, ama 1 yıla yakın süre geçti diye düşünüyorum.

benim bazen yarım saat masaj yaptığım oluyodu..
şuan bişey yapıyomusunuz pekisorun olmazsa fotoğraf görmem mümkünmü

Umarım yasak değildir. İstediğiniz için yükledim fotoğrafları. Daha net fikriniz olur. Bugün ölçtüm ve alt 68 üst 83,5 çıktı. İnanamadım, tekrar tekrar ölçtüm. Fotoğraflar bugün çekildi.

Üzerimdeki sütyen 75B Aslında 70C takmam gerekiyor ama bulamıyorum.

Masaj sonrası

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki canım eskidende bu kadar büyük müydü ne kadar fark oldu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
X