• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aylık hamileyim doktor oruç tutma dedi ama ben tutuyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Doktor tutma demişse tutmayacaksın arkadaşım.
Mübarek Ramazan ayını oruç tutarak geçirmek istiyor olabilirsiniz, ama daha sonra müsait bir zamanda kazasını yapabilirsiniz.
Kötü hissedecek birşey de yok. Zaten oruç tutmak için can atıyorsunuz, önemli olan niyettir. Ayrıca doktorun bildiği birşey vardır ki oruç tutma diyor, Allah korusun birşey olursa günaha girmiş olursunuz. Lütfen kötü hissetmeyin ve bebeğinizi düşünün. Bol bol su👍🏻
Yok gerçekten yorumlara ihtiyacım vardı kafam çok karışıktı şöyle sizin gibi yazmaları kafiydi cidden çok sert gereksiz hamile bir kadını gerecek bir üslup kullanan arkadaşlar var teşekkür ederim güzel yorumun icin

Annenizmiyiz vesaire cidden yeter iyice gerdiniz beni
Gerilmeniz bir seyi degistirmiyor ne de olsa 🤷🏼‍♀️ anneniz miyiz derken, neden tatli bir dille anlatmamizi bekliyorsunuz demek istiyorum. Neticede dis kapinin mandaliyiz karsilikli, sevgi ya da sevkat beslememiz gerekmiyor karsilikli. Herkes karninizdaki sabinin hatrina cevap veriyor size 🤷🏼‍♀️

Yeni sordum gruba ve yanımda kuzenim var böyle diyorlar tutmim diyordum
Hanımefendi aile boyu tıp okumadıysanız problem var. Anne,kuzen. Cinsiyeti kim söyledi dayınız mi?

Yahu doktor tutma diyor.Burda kaç kadın tutma zararlı diyor. Annem,kuzenim su içerim diyorsunuz.Pes...

Gerilmeniz bir seyi degistirmiyor ne de olsa 🤷🏼‍♀️ anneniz miyiz derken, neden tatli bir dille anlatmamizi bekliyorsunuz demek istiyorum. Neticede dis kapinin mandaliyiz karsilikli, sevgi ya da sevkat beslememiz gerekmiyor karsilikli. Herkes karninizdaki sabinin hatrina cevap veriyor size 🤷🏼‍♀️
Hanımefendi insanız bir insana nezaketli anlayışla hoşgörüyle yaklaşmak için anne olmaya gerek yok insanız en nihayetinde

Hanımefendi aile boyu tıp okumadıysanız problem var. Anne,kuzen. Cinsiyeti kim söyledi dayınız mi?

Yahu doktor tutma diyor.Burda kaç kadın tutma zararlı diyor. Annem,kuzenim su içerim diyorsunuz.Pes...
Ben pes ettim 😂😂

Hanımefendi insanız bir insana nezaketli anlayışla hoşgörüyle yaklaşmak için anne olmaya gerek yok insanız en nihayetinde
E tamam biz de bastan tutmayin dedik sadece, zararli dedik ozetle. Siz “ama ben yiyip iciyorum” dedikce hepimiz yukseldik. İnsaniz da, sinirsiz bir sabir Sahibi degiliz. Bir yerden sonra “ister tut ister tutma” ya dondu is

Bütün doktorlar tutmayın diyor dini oalrak eğer anne yada bebeğin bir riski yoksa tutmak farz hamilelere tutabiliyorum şükür sorun yok sadece iftardan önce gözüm hafiften kararıyor gibi benim gibi oruç tutan var mı ne düşünüyorsunuz
Daha mı dindar oldun sen şimdi? Fetva bile var sonra tutabilirsin kazasını. İnşallah senin bu hırsın bebeğe zarar vermez. Umarım öyle olmaz.

Ayrica ben cocuklarim disindaki tum insanlara ruh hastasi gibi davranirim, sorun burda herkes bilir ne tur bi manyak oldugumu. İnsanlik dedi ya ansjkahsk :KK70:

Yeter lütfen yazmayın daha fazla cidden iyi niyetli insanlar değilsiniz asla ama asla hamile kadına nolursa nolsun su yorumlari yapmazdim buraya sırf kendinize alay konusu bulmak icin geldiniz bir bebeği düşünüyorsunuz ya hani sağlığını şuan yasattığınız stres herseye bedel berbat usluplar berbat kötü kalpler su uslupa hiçbir insana yorum yapmayın amaç yardımcı olmak değil çünkü bambaşka şeyler kadın diyor etkilenseydiniz şöyle şöyle ben de diyorum ki etkilendim kuzenim yanımda ona diyordum tutmucam artık diye hala yok ben pes ettim yok aile boyu doktormusunuz ne dediğimi bile dinlemeden sırf saldırmak için yazan insanlar bı gidin surdan Allah için bunu yazabilen insanlardan nezaket beklemekte cabası

İstediğiniz kadar iftirla sahur arası normal günde yediğim gibi yiyorum hatta daha fazlasını yiyorum diyin sonuçta iftara kadar 14 saat aç kalıyorsunuz. Ve doktorunuz önermemiş. Önermediyse bitmiştir yani. Tecrübesi olan var mı diye sormanıza anlam veremedim açıkcası. Herkesin vücudu farklı,bünyesi farklı. Neyi zorluyorsunuz ki hala? Karar sizin ama tutarsanız zararlı işte.

Yeter lütfen yazmayın daha fazla cidden iyi niyetli insanlar değilsiniz asla ama asla hamile kadına nolursa nolsun su yorumlari yapmazdim buraya sırf kendinize alay konusu bulmak icin geldiniz bir bebeği düşünüyorsunuz ya hani sağlığını şuan yasattığınız stres herseye bedel berbat usluplar berbat kötü kalpler su uslupa hiçbir insana yorum yapmayın amaç yardımcı olmak değil çünkü bambaşka şeyler kadın diyor etkilenseydiniz şöyle şöyle ben de diyorum ki etkilendim kuzenim yanımda ona diyordum tutmucam artık diye hala yok ben pes ettim yok aile boyu doktormusunuz ne dediğimi bile dinlemeden sırf saldırmak için yazan insanlar bı gidin surdan Allah için bunu yazabilen insanlardan nezaket beklemekte cabası
Su iç ve sakinleş...

Ve hala soruyorsun?
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Allahim az biraz akil bu tarafa
Uslubumu begenmedi benim 🥹
Kişilik karekter neyse herkese o ölçüde yaklaşırsınız emin olun özünüzde sorun olmasa dilinize bu kadar yansımaz
He he cok sorunluyum, mutlu oldun mu simdi 🤓 gidiyorum zaten, ugrasamicam daha fazla seninle de bebenle de, bana ne 😎

Canim o artik bir bebek bugun dogumun olsa allah korusun yasayacak kapasitede bir insan tasiyorsun icinde yani kisaca dunyada olsa ac birakabilir misin 10 saat senden besleniyor suan sonucta dini olarak rahatsiz hissediyor isen dogumu bekle yine borcunu odersin niye kendini ve bebegi zorluyorsun ?

Back
X