- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.378
- 798
Ya güzel kardeşim, sinirlenilen asıl konu sen kocaaa tıbba inanmayıp doktorunu dinlemeyip gelip burada soruyorsun ya, ona kızılıyor.Kişilik karekter neyse herkese o ölçüde yaklaşırsınız emin olun özünüzde sorun olmasa dilinize bu kadar yansımaz
Tutmucam artık canimCanim o artik bir bebek bugun dogumun olsa allah korusun yasayacak kapasitede bir insan tasiyorsun icinde yani kisaca dunyada olsa ac birakabilir misin 10 saat senden besleniyor suan sonucta dini olarak rahatsiz hissediyor isen dogumu bekle yine borcunu odersin niye kendini ve bebegi zorluyorsun ?
Ahg ulan haci abe bani atmazsa gorecek bu kadin uslup nee. Neyseee bani yemeden ciaoUslubumu begenmedi benim
He he cok sorunluyum, mutlu oldun mu simdigidiyorum zaten, ugrasamicam daha fazla seninle de bebenle de, bana ne
Ya siz ne saçmalıyorsunuz hayırdır böyle bu kadın ne demek haddinizi bilin artık bir post açtım diye neyi hak goruyorsunuz kendinizde böyleAhg ulan haci abe bani atmazsa gorecek bu kadin uslup nee. Neyseee bani yemeden ciao
Abartmayın isterseniz o kadar da uzun boylu değil ne yaptı kadın sanki küfür mü etti elestirebilirsiniz ama böyle kırıcı bı yorum yapacak kadar da haddinizi aşmayınAhg ulan haci abe bani atmazsa gorecek bu kadin uslup nee. Neyseee bani yemeden ciao
Doktor diyorsa neden tutuyorsunuz. Bebek doğduktan sonra kazasını edersiniz. Şu an iyi hissedebiliyor olabilirsiniz ama bebeğin ihtiyaçları, suyu vs var. Lütfen kafanıza göre iş yapmayınBütün doktorlar tutmayın diyor dini oalrak eğer anne yada bebeğin bir riski yoksa tutmak farz hamilelere tutabiliyorum şükür sorun yok sadece iftardan önce gözüm hafiften kararıyor gibi benim gibi oruç tutan var mı ne düşünüyorsunuz
Hatta 6 yılın üstüne 4 5 sene de uzmanlık okumuş ama nerden bilsinKoskoca 6 yıl tıp okumuş nerden bilecek doğru
Hanımefendi anlıyorum ibadetinizi yapmak istiyorsunuz fakat olay doktorunuz dahil olmak üzere bu kadar kişi yanlış yapıyosunuz dediği halde tamam tutmayacağım demek yerine hala kendi doğrunuzu savunmaya çalışıyorsunuz. Ben hemşirelik okuyorum. Yaptığınız doğru değilArkadaşlar çok kötü hissettim gerçekten bu kadar mı kötü birşey yapıyorum
Bir bilsen gerçekten bie bilsem bir konuda paylaşım yaptım diye sanırsın bebeğimin katiliyim Tevbe estagfurullahAbartmayın isterseniz o kadar da uzun boylu değil ne yaptı kadın sanki küfür mü etti elestirebilirsiniz ama böyle kırıcı bı yorum yapacak kadar da haddinizi aşmayın
Doğrumu savunmadim bu şekilde yapıyorum dedim sonradan amaç herşeyi yemek değil düzenli yemek diyenler olunca anladımHanımefendi anlıyorum ibadetinizi yapmak istiyorsunuz fakat olay doktorunuz dahil olmak üzere bu kadar kişi yanlış yapıyosunuz dediği halde tamam tutmayacağım demek yerine hala kendi doğrunuzu savunmaya çalışıyorsunuz. Ben hemşirelik okuyorum. Yaptığınız doğru değil
Bünye değil. Bebeğin ihtiyacı önemli6 bucuk ayligim suan rahatlikla。tutuyorum sivi alimini iftardan sonraya biraktim。ebe kendini nasil hissetigine bagli kotu hissettigin an birak demisti。 sukur hep bi kosturma anlayamadim bile。annem oruclu doguma gitmisti mesela。bunyeyle alakali sanirim fetva vermek gibi olmasin
Doktorunuz tutma demiş neden aksini yapıp bebeği tehlikeye atiyorsunuzBütün doktorlar tutmayın diyor dini oalrak eğer anne yada bebeğin bir riski yoksa tutmak farz hamilelere tutabiliyorum şükür sorun yok sadece iftardan önce gözüm hafiften kararıyor gibi benim gibi oruç tutan var mı ne düşünüyorsunuz
KatılıyorumBünye değil. Bebeğin ihtiyacı önemli
Bünye değil. Bebeğin
yukarida bi uyenin goz kararmasindan bahsetmesi uzerine dedim ben。Bünye değil. Bebeğin ihtiyacı önemli
Bizim dinimiz kolaylık dini,bol su içmek önemliyken yaptığınz bebeğe zarar, iftardan sona içiyorum diyorsunuz ama su içmenin bir dengesi var. Lütfen sizden besleniyor yavrucak,a Allah kolaylık vermiş sonradan tutabilirsiniz ama bu şekilde riske atiyorsunuzDini açıdan içim rahat etmedi normalde de çok su içemiyorum yani iftar ile sahur arası normalde yediklerimi içtiğimi yine aynı şekilde tüketiyorum
Riske atmamanız gerektıgını dusunuyorum dr bosa tutma demez benceBütün doktorlar tutmayın diyor dini oalrak eğer anne yada bebeğin bir riski yoksa tutmak farz hamilelere tutabiliyorum şükür sorun yok sadece iftardan önce gözüm hafiften kararıyor gibi benim gibi oruç tutan var mı ne düşünüyorsunuz
Normalde su içemiyorum diye bir şey yok ki..hamile kalan insan limitini zorlaya zorlaya suyunu icecek, sigarasını bırakacak yani. İnsan ömründe kaç kere hamile kaliyor, ne bu ozensizlik???Dini açıdan içim rahat etmedi normalde de çok su içemiyorum yani iftar ile sahur arası normalde yediklerimi içtiğimi yine aynı şekilde tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?