Her gün 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin çocuk Dr söylemiştiİyi akşamlar hanimlar 8 aylık bebeğim kabiz olmuş kakasını yapmakda zorlaniyo ben karnını ovarak yaptirdim rahatladı çorba suyu veriyorum ondan yaparmi bilen ler yardımcı olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin çocuk Dr söylemiştiİyi akşamlar hanimlar 8 aylık bebeğim kabiz olmuş kakasını yapmakda zorlaniyo ben karnını ovarak yaptirdim rahatladı çorba suyu veriyorum ondan yaparmi bilen ler yardımcı olabilir mi
Teşekkür ederim dediklerinizi yapacamYarim corba kasesi kadar yogurdun icine 1 tatli kasigi zeytinyagi+1 tatli kasigi pekme+ 2 tane keciboynuzu pekmezli bisküvi + 1 çay kasigi ciğ adem/findik(rondodan gecirilmis). Bunu hazirlayip verin. Cocuga ayri corba ve yemek yapin. Sizin yedikleriniz onu kabiz eder.
Bebişim çorbadan olabilir. Yeni bir gıda bağırsaklara değişik gelmiştir. Karpuzun veya üzümün suyundan ver bir kaç kaşık göbüşünü ov hemen yapar hiç zorlanmaz...İyi akşamlar hanimlar 8 aylık bebeğim kabiz olmuş kakasını yapmakda zorlaniyo ben karnını ovarak yaptirdim rahatladı çorba suyu veriyorum ondan yaparmi bilen ler yardımcı olabilir mi
benim bile canım istedi bu tarifiYarim corba kasesi kadar yogurdun icine 1 tatli kasigi zeytinyagi+1 tatli kasigi pekme+ 2 tane keciboynuzu pekmezli bisküvi + 1 çay kasigi ciğ adem/findik(rondodan gecirilmis). Bunu hazirlayip verin. Cocuga ayri corba ve yemek yapin. Sizin yedikleriniz onu kabiz eder.
Ara sıra veriyirum zarar verir diye korkuyo dum her gün mü vermek gerekiyoHer gün 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin çocuk Dr söylemişti
Lütfen ne veriyorsanız vermeyi kesin, evde bulunan her gün iki üç sebzeyi az suda haşlayıp, ezin.Süt veriyirum evet cici bebe ile karıştırıp veriyorum
Tesekur ederim bu güzel bilgiBebişim çorbadan olabilir. Yeni bir gıda bağırsaklara değişik gelmiştir. Karpuzun veya üzümün suyundan ver bir kaç kaşık göbüşünü ov hemen yapar hiç zorlanmaz...
İnşallah inek sütü değildir verdiğin, ve cici bebe olmaz.Süt veriyirum evet cici bebe ile karıştırıp veriyorum
Cok lezzetli oluyor ama dikkat düz duvara tirmandirirbenim bile canım istedi bu tarifi
Umarım öyledir çünkü bu konuya aşırı üzüldüm.Erkek olup kendi cevaplariniza kıs kıs güldüğünüze eminim
zeytinyagi diye aycicek yagi vermiyorsunuzdur insallahAra sıra veriyirum zarar verir diye korkuyo dum her gün mü vermek gerekiyo
Teşekkür ederim, ben kışın yemek olarak yapıyorum. Benim çocuklarım çok şükür sebze yiyorlar, ama başka yemeklere koymazdım. Bundan sonra koyarım artık. Ben de sarımsak çok kullanırım, mercimek çorbasına bile, menemene sebze yemeklerine falan.Kesinlikle daha sağlıklı.
Bilgilerim eskidi farkını şuan anlatamayacağım ama özellikle pırasa yemeyen çocuklar ve bebekler için soğan yerine mutlaka onu kullanmamı önermişti doktorum.
Kış ayları evde çorba dahil her yemeğe koyuyorum, inanın anlaşılmıyor.
Beyaz kısımlarını kullanıyorum, iki sap yetiyor.
Ekmek bizde lüks, eve alınmıyor.
Haftada 1 kere dışarı yemekleri vardır izin, denk gelirse orada yerler.
Pişi severler onu da ayda 1 kere yaparım.
8 9 yaşlarındayken hatırlıyorum küçücük bebeklere ağlıyor diye lokumu ağızlarında ezip çıkarıp bebeğin emziğine sürüp ağzına verirlerdi.nasıl bir cahillikmiş meğerse.İnşallah inek sütü değildir verdiğin, ve cici bebe olmaz.
Bak bu tarifleri lutfen cocuga uygula. Ozel cocuk doktorunun verdigi tarifler bunlar. Acayip acayip seyler verme. Onun bağırsak gelisimi ile seninki bir degil. Birde bol bol kaynatilmis, ilitilmis su ver. Hay Allahim ya gece gece cok uzuldum. Insallah gercek degilsindirKahvalti: 1 yumurtanin sarisi+30ml mama+2 bebek biskuvisi+bir tatli kasigi pekmez+1tatli kasigi tahin+1tatli kasigi zeytinyagi +1tatli kasigi cig kuruyemis(rondodan gecirilmis findik badem ya da ceviz)
Oglenatates+sogan+havuc+taze fasulye, kabak ya da bezelye+ 2 tatli kasigi bulgura su ekleyip 30dk pisirin. Rondodan gecirip icine 1 tatli kasigi irmik ve zeytinyagi koyun
Gunde birkez mutlaka armut, elma, seftali ya da muz verin. Muz verecekseniz zeytinyagi ekleyin kabiz yapiyor
Ikindide yogurt tarifini uygulayin
İğrençlik ya, biz bu yaşa iyi gelmişiz yine valla8 9 yaşlarındayken hatırlıyorum küçücük bebeklere ağlıyor diye lokumu ağızlarında ezip çıkarıp bebeğin emziğine sürüp ağzına verirlerdi.nasıl bir cahillikmiş meğerse.
Konularına yorum da yapmak istemiyorum hemen özelden yazıyor, birazdan yazar geneUmarım öyledir çünkü bu konuya aşırı üzüldüm.
Marketten alıyorum sütü onu veriyirum hazır sütİnşallah inek sütü değildir verdiğin, ve cici bebe olmaz.
Üzerinde devam sütü mü yazıyor? Yoksa normal bizim içtiğimiz sütlerden mi?Marketten alıyorum sütü onu veriyirum hazır süt