- 5 Mayıs 2020
- 13.208
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.770
- 548
Vukufsuz.sabaha kadar uyku tutmaz beni artık.acaba diğer seçeneksin ne demek diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vukufsuz.sabaha kadar uyku tutmaz beni artık.acaba diğer seçeneksin ne demek diye
unut hazır çorbayı.evdekileri de çöpe at.yarın sabahtan güzel bir çorba yap bebeğine.ama içine tuz salça baharat koymayacaksın.sadece bebeğin çorbası olacak o.Her zaman değil çok nadir hazır çorba
Nadir de vermeyin,bebek o daha ya.Yazik günah.Her zaman değil çok nadir hazır çorba
Ne demek miş diğer seçenek bende anlamadimsabaha kadar uyku tutmaz beni artık.acaba diğer seçeneksin ne demek diye
Artık vermeyeceğim de ve ikna olup, ikna et.Her zaman değil çok nadir hazır çorba
Teşekkür ederim öyle yapacamunut hazır çorbayı.evdekileri de çöpe at.yarın sabahtan güzel bir çorba yap bebeğine.ama içine tuz salça baharat koymayacaksın.sadece bebeğin çorbası olacak o.
aman boşver ben de anlamadımm.biz bebeğe odaklanalım.dayağa karşı değildin ya bak bebeğe bir daha hazır çorba ver külahları değişiriz.senin canın kanın o.iyi bakmalısın annesi.Ne demek miş diğer seçenek bende anlamadim
Aile hekiminizin bulunduğu sağlık ocağına gidip ek gıda için broşür alın.Çocuğunuzu sağlık ocağı düzenli takip ediyor olmalı, değilse bile hemşireler size yardımcı olur.Tel şehriye bazen hazir çorba ne çorbasi olursa evde onu veriyorum
Teşekkür ederim bidaha hazır çorba vermek yokaman boşver ben de anlamadımm.biz bebeğe odaklanalım.dayağa karşı değildin ya bak bebeğe bir daha hazır çorba ver külahları değişiriz.senin canın kanın o.iyi bakmalısın annesi.
Pırasa soğandan daha mı sağlıklıymış? Bilmiyordum. Ben de öyleyim sağlıklı beslensinler diye uğraşıyorum ama bizimkilerin en sevdiği şey ekmek.Bu kadar olur, ben de emmemişim ve hep hastayım.
Aksi gibi oğlanlar da emmedi, onlar da hasta
Ama bu düzeni kırmak, en azından dediğiniz gibi faydayı geçtim ama zararlı şeylerden uzak durmaları için katı kurallarım vardır.
Yahu bugün bir yemeği yapmam 2 saat sürdü, yemek de bezelyeli sulu köfte ha
Daha vitaminli olsun diye soğan yerine pırasa, ince bulgur yerine ruşeym, aman anlamasınlar diye beyaz karabiber, patates sansınlar diye kerevizle patatesi bir küpleme.
Ayh canım çıktı ha.
Yedikleri 3 kaşık amma velakin azıcık daha fayda olsun diye bu uğraş.
Tabanlarım sızlıyor
bebekle sağlık ocağına git yarın.onlar hem beslenme bilgisi verirler hem de vitamin alması gerekiyora onu söylerler.bebeklerin beyni 3 yaşına kadar gelişimininin çoğunu tamamlar.balık yağı veriyordum ben mesela devam mamasına karıştırıp.süt veriyormusun bebeğe.sütün yetmiyorsa devam sütü veriyor musun?Teşekkür ederim bidaha hazır çorba vermek yok
Kesinlikle daha sağlıklı.Pırasa soğandan daha mı sağlıklıymış? Bilmiyordum. Ben de öyleyim sağlıklı beslensinler diye uğraşıyorum ama bizimkilerin en sevdiği şey ekmek.
Süt veriyirum evet cici bebe ile karıştırıp veriyorumbebekle sağlık ocağına git yarın.onlar hem beslenme bilgisi verirler hem de vitamin alması gerekiyora onu söylerler.bebeklerin beyni 3 yaşına kadar gelişimininin çoğunu tamamlar.balık yağı veriyordum ben mesela devam mamasına karıştırıp.süt veriyormusun bebeğe.sütün yetmiyorsa devam sütü veriyor musun?
pırasayı minik minik doğrayın.havucu karnabaharı patatesi kabağı soğanı kapya biberi.zeytinyağında soğanı öldürün biraz salça koyun kavurun.sonra sebzeleri koyun.biraz dereotu ekleyin.kaynasın iyice yumuşasın.bebeklere olmaz ama çocuklara ve yetişkinlere çok sağlıklı bir sebze çorbası oluyor.un da katılabilir ben yapmıyorum sevmediğimden.Pırasa soğandan daha mı sağlıklıymış? Bilmiyordum. Ben de öyleyim sağlıklı beslensinler diye uğraşıyorum ama bizimkilerin en sevdiği şey ekmek.
cici bebede şeker var o da olmaz.sebze meyve püresi ver acıktıkça.muzu elmayı armutu püre yap yer.kabağı havucu karnabaharı da öyle.ıspanağıda püre yapabilirsin ama o gün yedir ıspanak ertesi gün ısıtılmaz.Süt veriyirum evet cici bebe ile karıştırıp veriyorum