bende başta öyle yapıyordum tek tek yiyodu şimdi bulamaç tarzı yukarda yazdığım gibi yapmak zorunda bırakıyor beni hergün huy değiştiriyor 1yaşına gelince hele tamamen huy değiştiriyor inatçı keçiler allah kolaylık versin annelereoğlum 8 aylık ilk basladigimsda kahvaltıya elimle parça parça ne veediysem yedi son iki haftadır hiçbisey yedirremiyordum ongundur milupanin kahvaltilik hazır karışımını veriyorum hiç sorun cikartmadan yiyor fazla zorlamıyorum yemeklr için zorladikca inat yapıyor yemiyor esseek :))
iki bebe bisküvisine 1 ceviz bir kaç sarı dut birde kuru kayısı (kayısı kabızlığa iyi geliyor) bazende incir katıp veriyorum.peynir ve zeytini suda bekletim tuzunu giderip ondan veriyorum.meyve suyu sıkıyorum ve komposto veriyorum.yine kaynamış yumurta veriyorum.ama bıldırcın yumurtası aklıma gelmemişti onuda vereyim.ben de ayrıca her gün balık yağı hapı içiyorum.ama bnmkinin iştahı çok iyi olduğundan ne versen yiyo
iki bebe bisküvisine 1 ceviz bir kaç sarı dut birde kuru kayısı (kayısı kabızlığa iyi geliyor) bazende incir katıp veriyorum.peynir ve zeytini suda bekletim tuzunu giderip ondan veriyorum.meyve suyu sıkıyorum ve komposto veriyorum.yine kaynamış yumurta veriyorum.ama bıldırcın yumurtası aklıma gelmemişti onuda vereyim.ben de ayrıca her gün balık yağı hapı içiyorum.ama bnmkinin iştahı çok iyi olduğundan ne versen yiyo
ilk defa balik yagi icirildigini duyuyorum sakincali degilmi kendin alip pisirsen madem istahida iyi oyle beslesen yavrunu.
yanlış anlaşılmış balık yağını ben içiyorum süte faydalıdır diye yazdım.ayrıca domuz jelatini olduğunu bilmiyordum.herşeden önce haram.ben sığır jelatini diye biliyordum.bakıp yazarım yine.bebek ekmeğini yeni duydum nerede satılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?