• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 ay ömrümün kaldığını öğrendim yalvarırım yardım edin kaç gündür ağlamaktan helak ol

OhmycherryPie

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
27
1
18
İzmir
oldum

annemle doktor konuşurlarken kapının dışındaydım duydum onları doktor 8 ay ömrümün kaldığını söyledi anneme sevdiği, gitmek istediği yerlere götürün onu dedi moral bulsun dedi 3 gün önce annem bana bizim izmirdeki eve gidelim sen çok severdin eskiden orayı dedi sabahları ana kız yürüyüşe de çıkarız dedi hemen anladım zaten günleri sayar oldum lütfen yardımcı olun annem öleceğimi bildiğimi bilmiyor yüzünü görseniz çok üzülürsünüz hem gülüyor hem ağlıyormuş gibi aslında çok üzülüyor ama ben öğrenmeyeyim diye bana karşı yüzü gülüyor dün mutfakta ağlarken yakaladım ne oldu dedim bir şey yok annecim öyle bi gözüm doldu dedi

ben bunları hak etmedim arkadaşlar bu dünyada içip gezip tozanlar varken iyilik insanlık nedir bilmezlerken hayat onlara çok güzelken hasta değiller benim gibi arkadaşlar kafam çok karışık ölmek istiyorum diyeceğim ama zaten şurada 8 ay ömrüm kalmış ömrümün 8 ay olduğunu bilmeyenler ve hala bana kötü davrananlar düşman olanlar var ben başka bir şey demiyorum aslında ölümden korkmuyorum ama annem var geride bıraktığım...

hiçbirinizi tanımıyorum ama doktorun dediği gibi 8 ay ömrüm kalmış hakkınızı helal edin yinede kurtulacağıma asla inanmıyorum

Son düzenleme:
rahatsızlığınız nedir?
belki çaresi vardır, hem kimin ne zaman öleceğini Allahtan başkası bilemez...
bir doktorun demesiyle olmaz iyice araştırın

Son düzenleme:
Rahatsızlığın nedir? Umarım bir yanlış anlaşılma durumu vardır. Allah'tan ümit kesilmez hiçbir zaman.

oldum

annemle doktor konuşurlarken kapının dışındaydım duydum onları doktor 8 ay ömrümün kaldığını söyledi anneme sevdiği, gitmek istediği yerlere götürün onu dedi moral bulsun dedi 3 gün önce annem bana bizim izmirdeki eve gidelim sen çok severdin eskiden orayı dedi sabahları ana kız yürüyüşe de çıkarız dedi hemen anladım zaten günleri sayar oldum lütfen yardımcı olun annem öleceğimi bildiğimi bilmiyor yüzünü görseniz çok üzülürsünüz hem gülüyor hem ağlıyormuş gibi aslında çok üzülüyor ama ben öğrenmeyeyim diye bana karşı yüzü gülüyor dün mutfakta ağlarken yakaladım ne oldu dedim bir şey yok annecim öyle bi gözüm doldu dedi

ben bunları hak etmedim arkadaşlar bu dünyada içip gezip tozanlar varken iyilik insanlık nedir bilmezlerken hayat onlara çok güzelken hasta değiller benim gibi arkadaşlar kafam çok karışık ölmek istiyorum diyeceğim ama zaten şurada 8 ay ömrüm kalmış ömrümün 8 ay olduğunu bilmeyenler ve hala bana kötü davrananlar düşman olanlar var ben başka bir şey demiyorum aslında ölümden korkmuyorum ama annem var geride bıraktığım...

hiçbirinizi tanımıyorum ama doktorun dediği gibi 8 ay ömrüm kalmış hakkınızı helal edin yinede kurtulacağıma asla inanmıyorum
arkadasım ne yazacagımı bılemıyorum inan sizi üzmezsem bsey sormak istiyorum bir rahatsızlıgınız mı vardıyoksa bir anda ortaya cıkan birssey mi

Canim uzuldum dogrusu. hastaliginiz kansermi yoksa. allahtan umit kesilmez. oyle denilipte yillatca yasayan insanlar var. baska doktora gidin. Urinoterapi diye bisey duydunuzmu. herseyin caresi var. allah sifa versin. dusman gibi davrananlara bakmayin allah obur dunyada karsiliginizi tastamam vetecektir. benim de yillardir bekledigim umit ettigim seyler oldu. umidimi yitirmiyorum genede bekliycem yani. hersey tersine donecektir insallah

Tıp bu kadar ilerlemişken, sanmıyorum öle birşey olacağını. Başka bir doktorada gidin derim.
geçmiş olsun diyeyim yinede,
Bence Allah'tan başka kimse bilemez.

tatlim Allah sifa versin. Hastaligin ne acaba tip artik ilerledi baska doktora gitseniz, bitkisel tedavilere yonelseniz? burada bu konuda sana yardim edebilecek birileri mutlaka vardir. lutfen umutsuzluga kapilma ve lutfen bize anlat.

Daha once actigin konulara baktim ama hastaligin ile ilgli bir sey bulamadim acaba diyet icin hap fln mi kullandin? Test sonuclrni etkiledi? Sacmaladim galiba ama allahtan baska kimse bilemez olum tarihimizi doktorlarin olucek dedigi her hasta olseydi... baska bir doktora gorun bence

Benim anlamadım
Hastalıgım tümör demişin ve kötü huylu
Su an benim dedem hastanede yatıyor. Beyninde tümör var ve kötü huylu ama tedavisi her şekilde var bunun
Neden ölesiniz ki onu anlamadım birden k. bkmayın
Tümörün bir çok tedavisi var kemoterapi. ışın tedavisi ilaç tedavisi.
Ameliyat . neden Tedavi ye başlamıyorlar madem öyle:44::44:

Son düzenleme:
Doktorlar böyle konularda ömür biçmezler kolay kolay. Keza neyin ne olacağını da Allah bilir.
Allah şifa versin, ama bırakmayın kendinizi, yapılacak her şeyi yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha once actigin konulara baktim ama hastaligin ile ilgli bir sey bulamadim acaba diyet icin hap fln mi kullandin? Test sonuclrni etkiledi? Sacmaladim galiba ama allahtan baska kimse bilemez olum tarihimizi doktorlarin olucek dedigi her hasta olseydi... baska bir doktora gorun bence

daha önce açtığım konuların hepsi psikolojimin bozuk olduğu dönemlerde yazdıklarımdı onları yazarken de hastaymışım düşünebiliyor musun? 3 gün önce öğrendim hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor derler ya aynı o şekilde işte.

Nasıl bir doktormuş ki bu tedaviye başlamadan ömür biçiyor?Sanki bütün çareler tükenmiş de geriye ölüm tarihini belirlemek kalmış gibi..Tuhaf..

daha önce açtığım konuların hepsi psikolojimin bozuk olduğu dönemlerde yazdıklarımdı onları yazarken de hastaymışım düşünebiliyor musun? 3 gün önce öğrendim hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor derler ya aynı o şekilde işte.

Boyle uzulerek olmaz ki ama baska bi doktorla gorus artik hersey cok ileri hic bi doktor hastasina aa olcek aman tedavi etmeylm demio en kucuk sansi bile kullaniyorlar.

8 ay mı:53:
doktorlar kesin tarih veriyorlar mı öyle?

Tedaviye Başlanmadan ömür nasıl biçilmiş ki nasıl bir doktor onu anlamadım ben
Tamam tedavini yaparlar cevap vermessinn ama birden bire hiç birşey yapmadan etmeden :50::50::50:

Son düzenleme:
Back