• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 8 ay oldu korunmadığım halde bebek olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

DilekBurcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.286
807
73
8 ay oldu hiç korunmadım geçen hafta doktora gittim folidoce verdi 1 aylık eşimde spermde şekil bozukluğu var doktor 1 ay sonra sperm testiyle gel ona göre tekrar konuşalım dedi ama ne yapıcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz sizce beklemelimiyim

8 ay oldu hiç korunmadım geçen hafta doktora gittim folidoce verdi 1 aylık eşimde spermde şekil bozukluğu var doktor 1 ay sonra sperm testiyle gel ona göre tekrar konuşalım dedi ama ne yapıcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz sizce beklemelimiyim
Bekleme tabiki öyle baska doktora gidin ilac alin kür yapin zaman kaybetmeyin

Bekleme tabiki öyle baska doktora gidin ilac alin kür yapin zaman kaybetmeyin
Kür nedir ben hiç denemedim birde doktor bana kilo ver dedi en az 6 7 kilo bizde genetik ailede biz kol bacak veya bütün vüduttan kilo almayız göbek ve afedersiniz popo kısmından alırız doktor kilo ver göbeğin rahmini bakılıyor dedi daha önce böyle birşey duydunuz mu?

Kür nedir ben hiç denemedim birde doktor bana kilo ver dedi en az 6 7 kilo bizde genetik ailede biz kol bacak veya bütün vüduttan kilo almayız göbek ve afedersiniz popo kısmından alırız doktor kilo ver göbeğin rahmini bakılıyor dedi daha önce böyle birşey duydunuz mu?
Siz en iyisi gidin bi doktora sperm testi verin doktor ona göre sizi yonlendiricektir evet kilo gebelige engel gorumcemde kilo verdikten sonra hamile kaldi

Bizimde 8 ay dir olmuyor ben dr gittim bi sorun yoktu esimi goturucem bu ay artik olursa olur olmazsada kismet degilmis okadar cok yiprandim ki 8 ayda dusunmekten su akar yolunu bulur. Biz elimizden geleni yapip gerisi birakicaz. Kur olarak bal,tarcin,corekotu karisimini oneririm yumurta kalitesini artiriyor

Bizimde 8 ay dir olmuyor ben dr gittim bi sorun yoktu esimi goturucem bu ay artik olursa olur olmazsada kismet degilmis okadar cok yiprandim ki 8 ayda dusunmekten su akar yolunu bulur. Biz elimizden geleni yapip gerisi birakicaz. Kur olarak bal,tarcin,corekotu karisimini oneririm yumurta kalitesini artiriyor
Bana da öyle diyorlardı da prolaktin seviyene baktırdın mı?

Hayir canim baktirmadim esim kontrole gittiginde ben de proklaktin seviyeme baktiriyim oyleyse atlamamk gerekiyor hic bir tahlili testi
Mutlaka baktır bu arada adet olunca 3ile 5 inci gün aralığında veriliyor kan prolaktin süt hormonu belki biliyorsundur benim sınırda çıktı folik asit verdi onuda kullanıyorum şimdi inşallah seninde olur canım benim, 😇

Bizim gelinde öyle kilolu ama hamile şu an yeni ögrendi kiloyla alakası yok olmamanın ama tabi saglık açısından vermek iyidir

Bizim gelinde öyle kilolu ama hamile şu an yeni ögrendi kiloyla alakası yok olmamanın ama tabi saglık açısından vermek iyidir
Bilmiyorum doktor dediği için vermeye çalışıyorum spora başladım bence 4 5 ay içinde 10 kilo almak iyi bir şey değil vermem şart

Back