- Konu Sahibi agresifmelek
-
kiracıyız maalesef bu yüzden perdelere çok önem vermedim odanın pencereleri çok fazla sadece tül aldım taşınırsam yine kestirip bişeyler yaparım ya da kendi evim olduğunda daha şık bişeyler düşünebilirim stor yada fon gibi. :)çok güzel canım güle güle kullan ben sadece perdelere taklıldım duvardan duvara oluşu biraz gözümü yordu acaba o perdeler kruvaze olsa daha mı hoş olurdu...
çok güzel canım güle güle kullan ben sadece perdelere taklıldım duvardan duvara oluşu biraz gözümü yordu acaba o perdeler kruvaze olsa daha mı hoş olurdu...
kiracıyız maalesef bu yüzden perdelere çok önem vermedim odanın pencereleri çok fazla sadece tül aldım taşınırsam yine kestirip bişeyler yaparım ya da kendi evim olduğunda daha şık bişeyler düşünebilirim stor yada fon gibi. :)
evet bence de haklısınız kiraysa en güzelini kendi evinize yaptırısınız inşallah..uydu uymadı derdi olmaz o zaman hem..stor güzel fikir..
güle güle kullan esyalarını ama 8000 cok geldı bu mobılyalar ıcın[/QUOTE
aksine bize de duygun geldi tüm odalarım tv ünitem hepsi içinde resimlerini koyamadım
güle güle kullan esyalarını ama 8000 cok geldı bu mobılyalar ıcın
bütün mobilyalarım canım . yatak odası yemek odası salon tv ünitesi . teşekkür ederim güzel dileklerin için8.000 çok mu:26::26: Bence çok ucuza almış, Bende 20 gün önce aldım tüm mobilyalarımı, Sadece koltuk takımım ve yemek odası 10.000 tuttu, Vitrin hariç üstelik...
Acaba sadece salon mu 8.000 yoksa yatak odası da dahil mi ? Bu arada eşyaların çok güzelmiş arkadaşım güle güle kullan.. Mutluluklar dilerim..
sende yeni evleniceksn sanırım bende geçen sene aldım mobilyalarımı sanada mutluluklar dilerim güle güle mutlulukla kullan eşyalarını8.000 çok mu:26::26: Bence çok ucuza almış, Bende 20 gün önce aldım tüm mobilyalarımı, Sadece koltuk takımım ve yemek odası 10.000 tuttu, Vitrin hariç üstelik...
Acaba sadece salon mu 8.000 yoksa yatak odası da dahil mi ? Bu arada eşyaların çok güzelmiş arkadaşım güle güle kullan.. Mutluluklar dilerim..
bütün mobilyalarım canım . yatak odası yemek odası salon tv ünitesi . teşekkür ederim güzel dileklerin için
:):):) çok sağolÇok ucuza almışsın gerçekten güle güle kullan canım..
evet bencede cok uyguna almısssın bende yenı evlıyım toplam 16 mılyar tuttu ve sadece mobılyalar ben sıyah sevmıyorum boyle evıme gırınce bır ferahlık aydınlık olsun ıstedım rengarenk olsun ıstedım :) o yuzden sütlü kahve ve krem rengi tonlarında aldım mobılyalarımı evın parkelerınede uysun dıe :)bir odamıda pembe renge boyadım pembe bır kose takımı aldım pembe bır tv olsaydı oda guzeel olurduyenı evleneck olanlara belkı bır örnek olur dıye yazıorum cunku ben cok ama cok zorlanmıstım esya alırken aaahhh ahh ne sıkıntılı gunlerdı oyle cok sukur gectiiiii :))))))))))))))) bende beyaz mobılya sevmıyorum kar beyazı cunku oyle bır evın bence parkesınden tut duvarına kapılarına kadar beyaz tonları olması lazım ve boyle bır ev bulmakta eger kırada oturcaksan ck zor:) bu benm kendı takıntım :) ama şeklicok güzel.. cok hosuma gıttı koltukların kucuk kıbar koltuklar cok tatlı vıtrınle uyumuda cok hos olmus :) sevıyorum avangarde takımları :) fakat ben avangarde almadım. baktıgım avangarde takım koltuklar en azz 7.bin cıvarında baslıyordu :) eşimin aılesının butcesı buna uygun olmadgı ıcın avangarde sevdasından vaz gectım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?