- Konu Sahibi yazkalem53
-
Merhaba ben dün katıldım aranıza ....herkese merhaba demek istiyorum. Kızım 9 yaşında. oğlum 12...Malumunuz çocuklar göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar. Şimdiye kadar hep eşe dosta verdim küçülenleri, atılacak gibi değillerdi. Hatta hiç kullanmadıklarım bile var....4 - 9 yaş arası kız ve 7-10 yaş erkek kıyafetleri....Düşünen olursa bana ulaşabilir... Görselleri bugün yükleyebilirim....
Merhaba benim kızım 9 yaşında ... Size küçük olur kıyafetler maalesef....
Merhaba ben dün katıldım aranıza ....herkese merhaba demek istiyorum. Kızım 9 yaşında. oğlum 12...Malumunuz çocuklar göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar. Şimdiye kadar hep eşe dosta verdim küçülenleri, atılacak gibi değillerdi. Hatta hiç kullanmadıklarım bile var....4 - 9 yaş arası kız ve 7-10 yaş erkek kıyafetleri....Düşünen olursa bana ulaşabilir... Görselleri bugün yükleyebilirim....
Dışarıdaydım çarşamba bizim kahvaltı günümüz arkadaşlarla...Nasıl resim koyulabilir daha çözemedim. Bir de doğru düzgün cevap yazamıyorum....forum açamıyorum...nasıl olacak bimiyorum... mail atabilirim ama.....
özelime derken ...e postamda yok .....
özelime derken ...e postamda yok .....
Küçülen verilecek çok yipranmamis kıyafetleri uygun fiyatlarla almak istiyorum
Size hem msn den hem buradan özel mesaj yazdım sabah. Hala dönmediniz....[/Qresimleri koydum albümlerimde var ama koyamdığım bir sürü var kışlık montlar....resim koymak bayağı bir vakit alıyor
Size hem msn den hem buradan özel mesaj yazdım sabah. Hala dönmediniz....[/Qresimleri koydum albümlerimde var ama koyamdığım bir sürü var kışlık montlar....resim koymak bayağı bir vakit alıyor
Ben mevsimlik mont ve önümüzdeki kış için 8-9 yaş kışlık mont ,ayakkabı, sandalet, pijama arıyorum. İlanım da var uzun zamandır. Ama başka bir topik daha açmışsınız ve başkası talip olmuş monta nasıl yapıcaz şimdi?:44: Halbuki dün sabah mesajınıza karşılık hem özelden hem msn adresinizden ilk ben yazdım diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?