- Konu Sahibi yazkalem53
Küçülen verilecek çok yipranmamis kıyafetleri uygun fiyatlarla almak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben dün katıldım aranıza ....herkese merhaba demek istiyorum. Kızım 9 yaşında. oğlum 12...Malumunuz çocuklar göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar. Şimdiye kadar hep eşe dosta verdim küçülenleri, atılacak gibi değillerdi. Hatta hiç kullanmadıklarım bile var....4 - 9 yaş arası kız ve 7-10 yaş erkek kıyafetleri....Düşünen olursa bana ulaşabilir... Görselleri bugün yükleyebilirim....![]()
Merhaba benim kızım 9 yaşında ... Size küçük olur kıyafetler maalesef....![]()
Merhaba ben dün katıldım aranıza ....herkese merhaba demek istiyorum. Kızım 9 yaşında. oğlum 12...Malumunuz çocuklar göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar. Şimdiye kadar hep eşe dosta verdim küçülenleri, atılacak gibi değillerdi. Hatta hiç kullanmadıklarım bile var....4 - 9 yaş arası kız ve 7-10 yaş erkek kıyafetleri....Düşünen olursa bana ulaşabilir... Görselleri bugün yükleyebilirim....![]()
Dışarıdaydım çarşamba bizim kahvaltı günümüz arkadaşlarla...Nasıl resim koyulabilir daha çözemedim. Bir de doğru düzgün cevap yazamıyorum....forum açamıyorum...nasıl olacak bimiyorum... mail atabilirim ama.....
özelime derken ...e postamda yok .....![]()
özelime derken ...e postamda yok .....![]()
Küçülen verilecek çok yipranmamis kıyafetleri uygun fiyatlarla almak istiyorum
Size hem msn den hem buradan özel mesaj yazdım sabah. Hala dönmediniz....[/Qresimleri koydum albümlerimde var ama koyamdığım bir sürü var kışlık montlar....resim koymak bayağı bir vakit alıyor![]()
Size hem msn den hem buradan özel mesaj yazdım sabah. Hala dönmediniz....[/Qresimleri koydum albümlerimde var ama koyamdığım bir sürü var kışlık montlar....resim koymak bayağı bir vakit alıyor![]()
Ben mevsimlik mont ve önümüzdeki kış için 8-9 yaş kışlık mont ,ayakkabı, sandalet, pijama arıyorum. İlanım da var uzun zamandır. Ama başka bir topik daha açmışsınız ve başkası talip olmuş monta nasıl yapıcaz şimdi?:44: Halbuki dün sabah mesajınıza karşılık hem özelden hem msn adresinizden ilk ben yazdım diye biliyorum.